Top 10 produse preferate de pe iHerb

produse preferate de pe iherb discount code SIH411

RO: Cum merg pregatirile pentru Paste? Eu de obicei nu ma prea stresez de sarbatori, mai ales de Paste. Mai degraba de Craciun cand mai faceam tot felul de mancaruri exotice (curry de exemplu). Nu sunt adepta mancarurilor "traditionale" de sarbatori si nici a semnificatiei religioase. Acum doi ani de exemplu, de Pastele catolic, eram in Burgundia si am iesit la plimbare prin Chalon-sur-Saone. Mi-a placut mult ziua aia, orasul era pustiu, aproape tot era inchis, pacat doar ca era frig. Cam asa arata o zi ideala de Paste pentru mine.

Daca va rupeti putin din timp, eu m-am gandit sa va povestesc astazi despre cele mai indragite produse de pe iHerb. As putea pierde ore intregi pe site, tot cautand produse si daca nu stii ce sa cauti, te poti pierde foarte usor printre atatea si atatea produse. Ieri am dat o noua comanda si mi-am dat seama ca exista anumite produse pe care fie le comand mereu, fie le folosesc foarte des si asa mi-a venit ideea de a face aceasta postare.

Produsele nu sunt intr-o ordine anume, mi-ar fi greu sa fac un top al preferintelor dar cu siguranta sunt cele mai indragite si sunt atat produse cosmetice, dar si suplimente sau mancare.

Nature's Gate Jojoba Revitalizing Shampoo
* 532 ml / 5.47 $ * link produs * review *

nature's gate jojoba revitalizing shampoo iherb discount code SIH411

De cand am descoperit sampoanele Nature's Gate si cat de bine imi merge cu ele, le comand de fiecare data cand am nevoie. Efectiv sunt dependenta de ele si dintre cele trei variante incercate, cea cu jojoba este preferata mea.

Andalou Naturals Pumpkin Honey Glycolic Mask
* 50 g / 11.96 $ * link produsreview *

andalou naturals pumpkin honey glycolic mask iherb discount code SIH411

Multa vreme am renuntat la mastile de fata traditionale pentru ca ziceam ca degeaba as folosi una insa masca Andalou m-a cucerit repede si m-a determinat sa le mai folosesc. Imi place mult cum se simte tenul dupa ce o folosesc, fin si revigorat, asa ca am comandat-o din nou.

Derma E Soothing Toner
* 175 ml / 12.4 $ * link produs * review*


O lotiune tonica bine formulata si accesibila, cu ingrediente anti-iritante, perfecta pentru o hidratare usoara a tenului sau pentru calmarea iritatiilor. Eu am folosit-o in trecut pentru un plus de hidratare, pana sa ajung la aplicarea cremei hidratante insa ma gandesc s-o iau din nou pentru a o folosi singura, pentru hidratare dimineata, inaintea aplicarii cremei cu protectie solara.

Real Techniques Core Collection Set
* 17.99 $ * link produs * review *

real techniques core collection set iherb discount code SIH411

Este setul meu preferat pentru ca folosesc pensulele care-l compun cam la fiecare machiaj.Buffing brush cred ca nu mai are nevoie de nicio introducere dar si contour brush este una dintre preferatele si am folosit-o in nenumarate feluri. Am pensulele de mult timp deja dar nu au pierdut nici macar un fir, sunt sintetice si se intretin foarte usor. Ah, si se si usuca destul de repede, mai ales daca le curatati cu alcool izopropilic.

Neoteric Cosmetics Alpha Hydrox Silk Wrap Body Lotion
* 340 g / 11.23 $ * link produs *

neoteric cosmetics alpha hydrox silk wrap body lotion iherb discount code SIH411

Nu am apucat sa scriu despre aceasta crema de corp dar promit ca saptamana viitoare va povestesc mai multe. Este un crema de corp densa, octuoasa, cu 12% AHA si este utila atat pentru pielea uscata, cat si pentru cea cu tendinte acneice sau pentru estomparea rapida a semnelor. Versatila, buna si ieftina.

EcoTools Spa Moisture Gloves
* 3.99 $ * link produs *

ecotools spa moisture gloves iherb discount code SIH411

Aceste manusi sunt nemaipomenite mai ales daca sunteti ca mine si uitati frecvent sa folositi crema de maini, ca apoi sa va treziti cu mainile foarte uscate, pentru ca ajuta la hidratarea intensa a mainilor si cuticulelor. Mai ales daca vrei efecte rapide, de genul "like 5 minutes ago". Ca sa va spun un mic secret, in ultima vreme le-am folosit de fiecare data inainte de a-mi poza manichiura pentru ca minunatul aparat scoate in evidenta orice cojita invizibila ochiului. Pur si simplu aplic uleiul de cuticule, astept putin sa se absoarba si apoi mai stau 30 de minute cu manusile. Et voila!

Thompson Rutin 500 mg
* 60 tablete / 3.16 $ * link produs *

thompson rutin iherb discount code SIH411

Un produs bun pentru sanatatea capilarelor si a circulatiei periferice. Fara sa intru in detalii, va spun ca m-a ajutat si abia astept sa-mi ajunga noua comanda cu o noua cutie.

Amazing Grass Green Superfood 40,000 ORAC
* 700 g / 53.76 $ * link produs * review *

amazing grass green superfood iherb discount code SIH411

Pentru ca nu am mai apucat sa dau o comanda de mult timp, am ramas si fara Amazing Grass si pot sa va spun ca tenul meu resimte lipsa dozei de ORAC. Asta ar fi cel mai notabil aspect si tin minte ca am mentionat si in articol ca tenul meu arata bine in perioada in care consumam Amazing Grass. Cum prind o oferta buna, am sa iau din nou.


Now Foods Slender Sticks
* 12 pliculete / 4.58 $ * link produs *

now foods slender sticks iherb discount code SIH411

Unul dintre cele mai comandate produse de pe iHerb. In general  luam cate o cutie la fiecare comanda si imi plac pentru ca sunt o varianta excelenta sucurilor din comenrt. Se fac imediat, contin vitamine, sunt fara zahar si fara indulcitori artificiali iar eu diluam cate un pliculet si intr-un litru de apa, nu 511 ml asa cum spun ei. Dintre sortimentele incercate, preferatul meu este cel Berry Energy Tea.

Edward & Sons Organic Creamed Coconut
* 200 g / 2.46 $ * link produs *

In loc de borcanele de coconut manna, eu am ales varianta asta pentru ca nu cantareste la fel de mult si nu prea are ce sa pateasca in timpul transportului. Imi place la nebunie pentru ca da acel gust de cocos si am folosit-o in smoothies, terci de ovaz (oatmeal), cafea sau in budinca de chia. In mancare nu am incercat inca dar ma bate gandul sa incerc. Singurul incovenient fata de un borcan este faptul ca e mai greu sa amesteci atunci cand se separa uleiul dar topesc usor continutul, amestec, si apoi transfer intr-un borcan.

***

Acestea au fost cele 10 produse si daca va este mai usor, am creat un cos in care gasiti toate cele 10 produse si il gasiti aici.

Pe final as vrea sa va anunt si despre promotia pe care o au acum pe site: 20% reducere la toate produsele din categoria Bath&Beauty. Promotia este valabila pana luni, 13.04. ora 20 (ora Romaniei). Pe langa asta, comenzile de peste 40$

Daca sunteti la prima comanda pe iHerb, puteti folosi codul SIH411 (sau puteti da click pe link-urile de mai sus si vi se va aplica automat) pentru a beneficia de o reducere de 10% reducere din valoarea totala (si veti obtine si 10% credit de loialitate pentru a fi folosit la urmatoarea comanda. 

Incepand din August 2016 s-a trecut de la International Airmail la Global Mail by DHL iar cu aceasta schimbare coletele iHerb nu mai ajung la posta locala ci la cea vamala unde se percepe TVA (9% pentru suplimente si alimente / 20% pentru restul produselor). De asemenea, pentru provincie pot aparea intarzieri mari datorita timpului mare cat ii ia Postei Romane sa proceseze coletele ajunse in tara. Pentru orice eventualitate, puteti opta pentru plata prin Paypal, disponibila doar cand selectati ca preturile sa fie afisate in dolari sau euro. Pentru comenzi peste 150 euro va fi nevoie sa platiti atat TVA cat si taxe vamale (12.8% din valoarea comenzii)

Daca nu aveti radbare si doriti sa aveti tracking , puteti opta pentru una dintre cele trei variante de transport prin curier: DHL, UPS sau DPD. In acest caz, coletul va fi livrat direct la adresa.
  • Trebuie sa aveti insa in vedere ca DHL percepe un comision de vamuire (in jur de 100 lei/ evitabil daca aveti nr. EORI si platiti personal taxele catre stat) pe langa taxe, care se platesc in functie de continutul comenzii (9% TVA pentru alimente si suplimente, 20% restul). Pe langa asta, procesul lor de vamuire necesita si destul de multe acte, inclusiv o traducere a facturii. 
  • Exista si varianta de transport prin UPS, mai scumpa ca DHL insa nu vi se va percepe acel comision de 100 lei si veti plati doar taxele vamale aferente comenzii. Transportul este inclus atunci cand se calculeaza taxele si veti plati 9% din valoarea totala (comanda+transport). Nu este nevoie nici de documente suplimentare dar la prima comanda cu ei veti fi contactati de ei pentru a va cere datele personale necesare vamuirii.
  • DPD este cea mai noua metoda de transport si pretul platit pe site include taxele. Insa, per total, transportul prin UPS este mai convenabil si nu cunosc mai multe detalii despre livrare.

Voi aveti produse preferate de pe iHerb? Lasati-le intr-un comentariu, pentru inspiratie. :)

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

9 comments:

  1. Imi place mult Iherb si de fiecare data cand vad cate un articol il citesc in speranța ca voi mai descoperi vreun produs minune. Am pe lista lotiunea de corp cu aha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu citesc cu mare interes articolele despre iHerb. :D Pup :*

      Delete
  2. Adevarul este ca ma pierd pe IHerb :)))
    Din tot ce ai mentionat, pensulele RT le iubesc! Cred ca voi apela si la cele pentru ochi! :)
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa stii ca si eu ma pierd daca ies din zona de comfort, aka Bath&Beauty. :))) Pup :*

      Delete
  3. Cred ca singurul lucru pe care l-am incercat din cele enumerate de tine este masca Andalou. Am vrut sa iau toner-ul de la Derma e, insa pana la urma am optat ptr cel de la Reviva Labs. Moisture gloves si socks sunt acum in wishlist. :D Voi avea nevoie de ele cand vine frigul din nou.

    ReplyDelete
  4. Foarte util articolul! Asteptam sa ne spui pareri pro&contra despre produsele pe care le folosesti de pe iherb si la comenzile viitoare. :)

    ReplyDelete
  5. Produse preferate de pe iHerb:
    Kiss My Face - varianta de 118 ml - o tot comand pentru ca e spornica si o folosesc zilnic, cand nu ies prea mult pe afara.
    Cuburile cu vegetale de la Rapunzel si Edward & Sons
    Acum am pe drum o comanda cu mai sus mentionatele, Pure Magnesium Oil, cateva produse ELF, luate la reducere si un extract de vanilie de la Simply Organic (pentru prajituri).

    ReplyDelete
  6. salut! vroiam sa intreb daca mai este inca valabil codul pentru comenzi? am comandat si eu de curand crema de corp de la neoteric, sper ca va face minuni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello! Codul este inca valabil. Ma bucur ca ai luat-o si sper sa-ti placa si tie la fel de mult ca mie. Pup :*

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram