Castiga unul dintre cele 70 de premii B.U.


RO: B.U. a lansat un nou parfum, My Secret si cu aceasta ocazie au lansat o provocare simpatica in forma unei aplicatii : My Secret Mission.

Va veti transforma in agenti secreti iar misiunea voastra este sa o ajutati pe fata B.U. sa-l cucereasca pe baiatul visurilor ei. Jocul are 5 etape, fiecare a cate o proba obligatorie si una optionala care te ajuta sa strangi cat mai multe puncte. Cu o grafică girlie şi atrăgătoare, fiecare etapă este o parte din ritualul pre-întâlnire, iar agentul secret este cel hotărăşte scenariul şi este invitat să-şi demonstreze creativitatea până la data de 3 mai 2015


Punctele se pot transforma intr-unul dintre cele 70 de premii saptamanale compuse din produse B.U., jurnale cu pix, vouchere Meli Melo, truse pentru machiaj Sephora ÅŸi tricouri My Secret. Nu-i asa ca suna bine?

Gasiti aplicatia My Secret Mission aici

***


B.U. My Secret se deschide printr-un amestec proaspat si fructat de mere, pere, cirese, zmeura si mandarine, continua cu o combinatie exotica intre notele dulci ale nucii de cocos si bezelelor cu cele florale de iasomie si gardenie iar baza sunt notele picante si misterioase ale cumerinului, moscului, lemnului de santal, vaniliei si paciuli.

M-a cucerit instant parfumul, este dulce, fructat, girly iar pe mine rezista foarte mult, o surpriza mai mult decat placuta. Mi se pare un parfum perfect pentru primavara si asteptati-va sa-l regasiti in Monthly review la sfarsitul lunii.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

No comments:

Post a Comment

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram