Anastasia Beverly Hills beauty talk

RO: Va povesteam ieri ca am avut placerea sa particip Marti la un eveniment Anastasia Beverly Hills pentru a afla mai multe despre gama profesionala si am fost foarte entuziasmata pentru ca abia asteptam sa-mi bag degetele prin produsele lor, mai ales in fardurile mono si noile rujuri lichide pentru ca s-a creat atat hype in jurul lor.

Brand-ul Anastasia Beverly Hills a devenit renumit in lume pentru produsele excelente pentru sprancene si cu ele a pornit insa nu va voi vorbi despre ele azi, ci despre gama profesionala, in principiu. Ea include seturile de conturare, pudra dar si crema, pastilele de pudre (refills), anticearcan, fardurile mono si rujurile lichide dar nimic nu va impiedica sa folositi si voi, acasa, produsele, mai ales cele individuale,

Daca tot le-am mentionat, am sa incep cu fardurile mono, disponibile intr-o varietate foarte mare de culori dar si cu finish-uri diferite. Si un plus ar fi faptul ca puteti gasi inclusiv nuante din paletele Anastasia Amrezy sau Tamana, asa ca daca aveati vreuna preferata, vedeti daca e disponibila separat.

Mai jos puteti vedea munca depusa de Ioana si Koko pentru a aranja fardurile pe culori, eu le provocasem sa le aranjeze dupa culoare si finish, poate data viitoare.

Anastasia Eye Shadow Singles
Anastasia Eye Shadow Singles 59 lei

Anastasia Eye Shadow Singles

Apoi, rujurile lichide...Pe buze nu am apucat sa le incerc dar formula este cremoasa, mata si foarte pigmentata. Gama are 20 de nuante, de la foarte deschise la foarte inchise.

Anastasia Liquid Lipstick
Anastasia Liquid Lipstick 119 lei

Anastasia Liquid Lipstick swatch

Despre Dipbrow Pomade v-am povestit aici, aici si aici deja. Folosesc pomada cam de fiecare data cand imi conturez sprancenele (doar cand sunt in mare graba sar si trec la fard) si v-o recomand, mai ales de cand si-au marit paleta de nuante iar acum exista o selectie foarte buna de nuante deschise, medii si foarte inchise, cu subton rosiatic sau gri.

Anastasia Dipbrow Pomade
Anastasia Dipbrow Pomade 69 lei 

Chiar si cu trendul acesta puternic axat pe conturarea fetei, de obicei nu-ti trebuie un set intreg pentru conturare daca il vei folosi doar pentru tine insa Anna avea mare dreptate: o paleta Contour Kit pudra e foarte practica pentru ca ai pudra de conturare, iluminator, pudra de fata sau farduri de ochi. Fiind atat de versatila parca nu mi se mai pare un produs exclusiv pentru profesionisti si partea buna e ca fie alegi una dintre variantele predefinite, fie iti faci tu una  folosind paleta de pudre si refills.

Anastasia Contour palette
Anastasia Paleta magnetica 50 lei

Anastasia Contour Book

Unul dintre cele mai noi produse sunt paletele Contour Cream Kit iar la noi sunt disponibile doar variantele Light, in dreapta, si Medium, in stanga.

Anastasia Contour Cream Kit
Anastasia Cream Contour Kit 259 lei

Anastasia Concealer
Anastasia Concealer 129 lei

O surpriza placuta am avut cand am aflat ca exista si farduri crema pe care le puteti folosi fie ca baza pentru fardurile pudra, fie doar fardul crema. Eu am pus ochii pe Lavish pentru ca ador marourile rosiatice.

Anastasia Waterproof Creme Color
Anastasia Waterproof Creme Color 119 lei

Anastasia Waterproof Creme Color

Produsele pot fi cumparate fie online, de pe site-ul anastasiasoare.ro, fie din unul dintre cele trei soale din Bucuresti.

Si va dau un pont: urmariti-i fie pe Facebook, fie pe Instagram pentru a afla ce produse apar in Romania pentru ca mereu anunta. Asa am aflat eu cand a devenit disponibil Dipbrow Pomade.

Ati folosit pana acum produse ABH?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

2 comments:

  1. Și eu visez de ceva timp la paletuțele alea pentru conturare feței <3. Toate arată atââât de bine <3.

    ReplyDelete
  2. Ce de nuante de farduri grozave!!! SI pigmentatia rujurilor...arata suuuuper fain! :) Mi-as lua multe.. :))
    Multumim!
    Pupici

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram