Review Bioderma Photoderm Max Aquafluide SPF50

review bioderma photoderm max aquafluide spf50

RO: In ultimele zile am tot fost intrebata de persoane ce parere am despre noua crema cu protectie solara de la Bioderma, Photoderm Max Aquafluide SPF50, si cred ca mi-am facut o parere destul de buna despre acest produs asa ca astazi am sa va povestesc impresiile de pana acum.

Asa cum am mai spus si in primul articol, textura este lichida si chiar s-a intamplat sa intorc tubul in jos si sa curga crema pe mine. Dar pe cat de lichida este, pe atat de placuta este pe ten. Dureaza vreo 5 minute pana se absoarbe complet lasand tenul mat si foarte, foarte putin lipicios insa nimic deranjant.

Nu mi s-a parut ca este matifianta de-a lungul zilei si nu tine sebumul sub control asa cum o face Bioderma ABCDerm Solaire SPF50+ dar ajuta si in nu am simtit ca tenul luceste mai mult cu Bioderma Photoderm Max Aquafluide SPF50 aplicata decat fara, asa cum am patit-o cu aproape toate cremele cu protectie solara incercate. Ba chiar as spune ca luciul nu era unul deranjant.  Joi, de exemplu, am testat-o impreuna cu fondul de ten spuma La Roche Posay Toleriane si nu am pudrat deloc tenul, nici macar in zona T iar seara cand m-am demachiat, tenul inca arata bine.

Un alt lucru pe care l-am urmarit indeaproape a fost daca imi va usca tenul si pot spune ca nu a facut-o. Cred ca atata timp cat tenul este hidratat corespunzator inainte de aplicarea cremei Bioderma, nu va usca tenul. De fapt, cateva zile bune am avut tenul mai uscat (pentru ca am exagerat cu retinolul) si daca aplicam serul Academie sau Bioderma Atoderm inainte, nu aveam nicio problema. Deci eu cred ca o pot folosi si persoanele cu tenuri normal spre uscate, chiar daca textura este una mai degraba pentru tenurile cu tendinte de ingrasare.

Bioderma Photoderm Max Aquafluide SPF50 este pe baza de filtre chimice, deci nu va lasa pelicula albicioasa pe ten insa exista tenuri care nu suporta foarte bine filtrele chimice. Eu sunt una dintre ele, cu un ten sensibil, cu rozacee si 90% sigur alergic la oxibenzona iar in trecut cremele bazate exclusiv pe filtre chimice ma iritau mai mult sau mai putin. Din fericire pentru mine, aceasta nu m-a iritat pana acum.

Pe langa varianta incolora pe care o am eu, Bioderma Photoderm MaxAquafluide SPF50 este disponibila si in varianta colorata cu 2 culori disponibile: Light si Dark.

Ca o concluzie, imi place pentru perioada actuala si mi se pare buna dar nu e chiar perfecta. Se pare ca este cam imposibil sa gasesc o crema cu protectie solara matifianta dar fara sa usuce tenul, cu o textura placuta, super primer pentru machiaj,  fara pelicula alba,  cu filtre pe care sa le suporte tenul meu si la un pret decent. Dar Bioderma Photoderm Max Aquafluide SPF50 reuseste sa bifeze destule puncte. Dupa ce voi termina acest tub sunt hotarata sa incerc si La Roche Posay Anthelios Dry Touch Gel Cream SPF50 si voi adauga o noua fila in Saga cremelor cu SPF.

review bioderma photoderm max aquafluide spf50


Ingrediente: AQUA/WATER/EAU, DICAPRYLYL CARBONATE, OCTOCRYLENE, METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO], BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, GLYCERIN, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, CYCLOHEXASILOXANE, CYCLOPENTASILOXANE, BIS- ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, METHYLPROPANEDIOL, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, C20-22 ALKYL PHOSPHATE, C20-22 ALCOHOLS, DECYL GLUCOSIDE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, PENTYLENE GLYCOL, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, C30-45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM EDTA, XANTHAN GUM, MANNITOL, XYLITOL, SODIUM HYDROXIDE, CELLULOSE GUM, RHAMNOSE, PROPYLENE GLYCOL, CITRIC ACID, ECTOIN, TOCOPHEROL. [BI 642]

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

11 comments:

  1. sa stii ca la tine am citit atunci si a doua zi m-am dus la farmacia tei. numai ca am nimerit varianta colorata , nu am fost atenta, dar nu regret. am scris review pe blog si te-am mentionat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am vazut si citit, ma bucur ca iti place. :D Pup :*

      Delete
  2. si eu asteptam cu nerabdare reviewul :-D Chiar azi sper sa ajung la farmacie poate au o mostra ceva la crema coloranta ...vara f rar imi pun BB cream asa ca pe mine m-ar imbraca perfect aceasta crema cu spf dar si putina culoare :-P Tocmai am citit si reviewul Stelei ! Great job fetelor ! multumim !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stiam eu ca era asteptat review-ul. :D Vara merge foarte bine un SPF colorat, si eu am folosit vara trecuta de multe ori doar crema colorata, fara fond de ten peste. Pup :*

      Delete
  3. Biore uv perfect face milk spf 50+ pa+++ este favorita mea absoluta. Cea cu capac alb este matefianta. Este f lichida si intra in piele in cateva secunde fara sa lase nici o senzatie lipicioasa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mersi pentru sugestie, am sa ma uit dupa ea. Pup :*

      Delete
  4. si eu o folosesc de 3 zile si o suspectez ca ceva nu imi prieste pt ca imi apar cosulete mici...:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. :(( Daca nu ai mai folosit niciun alt produs nou incearca sa intrerupi folosirea pana iti mai trec si mai incearc-o inca o data, asa o sa fii sigura.

      Delete
  5. Si eu am tenul sensibil, predispus la roseata in obraji. Am vazut ca nu contine parfum sau alcool, nu ma irit la filtre chimice. Imi place parerea ta despre acest produs, il pun pe lista dupa ce termin Rosaliac cc cream. Mai ales ca vine vara si un Spf 50 imi trebuie neaparat.

    ReplyDelete
  6. Sper ca nu e comedogenic.. cum ti s-a parut?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu nu am avut nicio problema si nicio reactie neplacuta la crema, sigur as fi precizat daca era cazul. :)

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram