Editii limitate essence Road Trip/Wave Goddess

RO: Imi aduc aminte ca unul dintre aspectele atractive la essence, pe vremea cand acest brand inca nu se gasea in Romania, era faptul ca lansau constant editii limitate si mai mereu aveau produse interesante. De cand le gasim si in Romania, stiu ca au fost persoane care suspinau in continuare la editiile limitate si la noi nu apareau. Not anymore! In aceasta vara sa stiti ca veti gasi la standurile essence din tara nu una, ci doua colectii editie limitata.

road trip


Sunteti gata de drum? Vara este anotimpul calatoriilor, asa ca essence isi face bagajele, din Iulie 2014, si se pregateste sa imprastie sentimentul de distractie al legendarei Route 66 prin noua sa editie limitata, “road trip”. Cu siguranta, fiecare fata va iubi practicele produse mini, atat de utile pe parcursul unei calatorii. Culorile calde (galben, roz, visiniu, bej si albastru) iti garanteaza distractie maxima in urmatoarea calatorie. De asemenea, produsele in doua culori sunt atat de cool si absolut esentiale cand te grabesti. Aceasta editie de vara este completata perfect de saculetul special pentru calatorie, suficient de spatios pentru a adauga tot ce ai nevoie. Sa ne aventuram in lume…………cu essence!

Iata si produsele ce fac parte din aceasta colectie impreuna cu preturile lor.

Fard de pleoape si tus - 14.2 lei

Duo-uri ce contin un fard de pleoape si in cealalta jumatate tus, violet sau albastru.



Mini rujuri sheer - 11.2 lei

Simple de folosit si aplicat, eu sunt o mare fana a rujurilor sub forma de creion si abia astept sa le vad pe cele din aceasta editie limitata.


Balsam universal - 16.7 lei

Un balsam pe care il poti aplica atat pe buze cat si cuticule, maini, pe zonele uscate ale pielii in general.


Fard de obraz si iluminator - 18.6 lei

Produsele multi-functionale sunt ideale pentru calatorii asa ca acest duo se incadreaza perfect in tema colectiei.


Lac de unghii - 10 lei

Nuante de visiniu, bej, albastru si roz, cu patru efecte deosebite: leather, asphalt, gasoline si thermo. Abia le astept!!! :)


Set de styling - 14.4 lei

Setul special de styling iti ofera tot ce ai nevoie atunci cand calatoresti: o mica pensula pentru fardul de obraz sau pudra, o pensula pentru fardul de pleoape, un applicator pentru tus si o penseta. Si pentru ca totul este impachetat intr-un portofel special, cu fermoar, cu oglinda incorporata.


Servetele umede - 7.3 lei

Ideale pentru calatorii iar un pachet contine 15 servetele umede.


Sampon uscat - 16.7 lei

Cel mai bun prieten al celor al caror par se ingrasa la cateva zile, mai ales in calatorii dar si zi de zi. Sunt foarte curioasa cum e acest sampon uscat.


Saculet de calatorie - 18.6 lei


Editia limitata road trip va fi disponibila din luna Iulie.

***
wave goddess


Pentru fetele care practica surful dar si pentru fetele carora le place sa faca plaja: vom merge la plaja si putem face surf cu ajutorul editiei limitate de la essence
disponibila incepand cu luna Iulie. Surf-ul, Body boarding-ul si vaslitul sunt sporturile cele mai apreciate in timpul verii! Editia limitata “wave goddess” ofera produsele ideale pentru a te putea distra fara grija pe plaja sau in apa. Si, pentru un stil abslut unic, ai la dispozitie tatuaje minunate, special create pentru a simti cu adevarat vara! Pe langa nuantele de portocaliu si roz, culoarea vedeta a verii ramane albastrul! Aceasta editie limitata contine o multitudine de produse must have: doua produse fabuloase pentru buze si obraji, un spray de styling cu apa de mare, pentru ca parul tau sa fie minunat ondulat. Aceasta editie limitata ofera, de asemenea, un accesoriu care nu trebuie sa iti lipseasca din geanta in aceasta vara: un etui pentru ochelarii de soare! Deci, grabeste-te spre plaja……..cu essence!

Fard de pleoape crema - 12.8 lei

In trecut am fost impresionata de calitatea fardurilor crema essence asa ca vi le recomand.


Tus 2in1 - 16.7 lei

Cu un varf subtire la un capat si unul mai gros la celalalt, perfecte pentru a exeprimenta cu look-uri diferite.


Balsam de buze colorat - 12.8 lei


Blush tint - 14.2 lei

Rezistent, ideal pentru putina culoare in obraji. Nuanta disponibila este 01 loose your heart on the board.

Pudra iluminatoare 01 sparkling goddess - 16.7 lei 


Lac de unghii - 10 lei

Nuante de roz, lime, turcoaz si albastru, perfecte pentru vara si fiecare sticla are un inel din cauciuc flexibil in nuanta ojei.

Spray pentru par - 19.8 lei
Tatuaje pentru corp - 11.2 lei
Etui pentru ochelari - 18.6 lei



Editia limitata wave goddess va fi disponibila in lunile Iulie si August.


Cum vi se par colectiile si ce va tenteaza?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

11 comments:

  1. Arată aÈ™a de bine balsamul acela de cuticule! ♥ Și îmi place È™i mini setul de pensule , sunt curioasă de calitatea lor. MulÈ›umesc pentru postare , e foarte , foarte utilă! :*
    Te aștept și pe la mine!

    ReplyDelete
  2. Eu vreau doar iluminatoarele :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. =))))) hai ca m-ai facut sa rad! Eh, nu zic nu, dar mai intai sa vad nuantele pe vreun blog din Germania si abia apoi ma hotarasc.

      Delete
  3. Foarte multe chestii ma tenteaza, sper doar sa le vedem si la noi, ca astia de la Essence se lauda de nu mai pot cate aduc si in magazine bate vantul. Samponul uscat, spray-ul pt beach waves, balsamul de buze colorat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Din pacate depindem si de ce comanda cei cu standuri essence.

      Delete
  4. wow, spray-ul pentru par mi se pare interesant, dar ma atrag mult balsamurile colorate si blush-ul cu iluminator :)

    ReplyDelete
  5. iluminatorul si blush tintul imi fac cu ochiul...sper sa le gasesc cand vor aparea! multumim de noutati!

    ReplyDelete
  6. deci vreau asa : ojele road trip, samponul uscat , tusurile 2in1 si pudra iluminatoare ♥ Sper sa le gasesc in Douglas din iulie.
    Thanks for the info !

    ReplyDelete
  7. Vai, vai, vai <3 Multu pentru articol, deja am wishlist! Spray-ul pentru par, pudra iluminatoare, tusurile 2in1 si ojele din prima colectie trebuieee sa fie ale mele :))

    ReplyDelete
  8. Clar spray-ul trebuie sa-l am si eu. :D

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram