CONCURS elmiplant senses touch


RO: Asa cum v-am promis Miercuri, astazi va dezvalui surpriza promisa: un concurs in colaborare cu elmiplant, cu premii frumoase si parfumate.

Asa cum va scriam in teaser, postarile noastre (caci nu sunt singura in acest proiect) au fost pentru a va ajuta si inspira pe voi pentru ca iata ce aveti de facut:

  1. Postati pe pagina de Facebook a blogului o fotografie cu ceva inspirat de noile geluri de dus elmiplant senses touch si adaugati hashtag-urile #elmiplant si #sensestouch. Poate fi un machiaj, o manichiura, un peisaj, o tinuta, o carte ..orice va inspira pe voi.
  2. Intrati in aplicatia de Concurs si completati formularul Rafflecopter. Toate conditiile sunt obligatorii.

Premii: vor fi 5 premii oferite de elmiplant.

Locul 1 – gama întreagă de geluri de duÅŸ elmiplant senses touch + un colier senses touch by Cuvinte aurite
Locul 2 – gama întreagă de geluri de duÅŸ elmiplant senses touch (4 premii).


Foarte important! Va puteti inscrie pe toate cele 5 bloguri participante (The BFF Blog – Ioana Dumitrache, A Beauty Tale, Macnetize, Shopping Therapy si Sihaya’s World) o singură dată, dar cu fotografii diferite. Puteti castiga pe un singur blog!

Dupa ce veti posta fotografiile pe pagina blogului, voi face un album intitulat CONCURS senses touch in care voi pune fotografiile participante la concurs. Daca vreti va puteti da tag si invita prietenii sa dea like fotografiei.

Cum alegem câştigătorii: un juriu format din cele 3 păpuÅŸi care scriu pe blogul partener media al proiectului – PăpuÅŸa Rusească.ro, brand managerul elmiplant ÅŸi eu – va desemna cele 5 fotografii câştigătoare în maxim 3 zile de la încheierea perioadei de înscriere.

Perioada de înscriere: 1 iunie – 15 iunie 2014

Succes si abia astept sa vad pozele voastre!

Daca aveti nedumeriri, nu ezitati sa le lasati intr-un comentariu sau sa-mi trimiteti un mesaj pe Facebook.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

1 comment:

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram