Bronz rapid si sanatos

RO: Nu-i asa ca v-am facut curioase cu acest titlu? Bronzul este unul dintre subiectele de mare interes vara, mai mare decat protectia solara, cred, si multi, multi ani am tanjit dupa acel bronz perfect uniform iar eu sunt alba ca branza si prefer sa uit metoda pe care o aplicam pentru a pleca de la mare bronzata "bine" inclusiv pe picioare.

Din fericire, m-am linistit acum cativa ani cu acest lucru si mi-am acceptat pielea insa trebuie sa recunosc faptul ca macar pe timpul verii sa am macar o tenta usoara de bronz, cu atat mai mult cu cat tind sa prind culoare in partea de sus a corpului, pe maini si decolteu, dar nu si pe picioare. Asa ca anul asta m-am hotarat sa ma avant in folosirea autobronzantelor din dotare si v-am si zis asta in clipul cu produsele esentiale pentru vara I. Tot in acel clip v-am zis si ca voi reveni cu impresii pe masura ce voi incerca produsele iar astazi vi-l voi prezenta pe primul incercat dintre cele doua: Bioderma Photoderm Autobronzant.


Sincer, mai mereu m-am ferit de autobronzantele clasice pentru ca ma gandeam ca sigur ma trezesc cu vreo pata inestetica pentru ca am ratat o anumita zona si nu am hidratat-o sau exfoliat-o destul de bine insa multitudinea de pareri pozitive la adresa acestui autobronzant mi-au dat curaj.

Photoderm Autobronzant vine intr-un tub de 150 ml si este un autobronzant sub forma de spray deci este foarte usor de folosit si usureaza mult aplicarea autobronzantului. Scrie ca este si hidratant insa eu am aplicat oricum un strat generos de crema hidratanta.

Aplicarea a durat foarte putin, mai ales pentru ca l-am aplicat numai pe picioare, si produsul s-a pulverizat fin si uniform. L-am mai intins si eu bine cu mainile dupa ca sa ma asigur ca am aplicat peste tot insa puteti sari peste acest pas. Deci totul a durat 2-3 minute dupa care am mai asteptat alte cateva, vreo 5 sa zicem, pana s-a uscat produsul si m-am imbracat.

Am fost surprins placuta sa constat ca nu s-a transferat autobronzant pe haine sau asternut cat am stat si am asteptat sa se dezvolte culoarea dar am avut grija sa stau la o temperatura rezonabila, 25-26 grade, astfel incat nici sa nu transpir si sa risc sa ma trezesc cu o nuanta neuniforma. Dar asta e numai cat stai sa actioneze autobronzantul


Bronzul a inceput sa se observe cam dupa o ora, doua si am constatat cu mare placere ca nuanta rezultata a fost una foarte naturala pe pielea mea foarte alba, deloc galbena, ba chiar as spune ca se vedea un subton usor rosu, asa cum este cel al bronzului obtinut la soare. Dupa o singura aplicare culoarea nu a fost intensa, ci am obtinut mai degraba un bronz discret, nu era evident insa se vedea ca nu mai sunt atat de alba. Eu insa mi-am dorit o culoare mai inchisa, ca sa fiu cat mai aproape de cea pe care o am pe maini si dupa doua zile am mai aplicat o tura dupa care chiar prinsesem bine culoare, insa din nou, nuanta rezultata a fost una naturala. 

Daca nu folositi scrub, exfoliant chimic sau daca nu va radeti/epilati nuanta se estompeaza gradual. De aseemenea, se duce uniform si nu am ramas cu pete de bronz iar pentru intretinerea culorii am zis ca voi reaplica cam la 5-6 zile. 

Nu este unul dintre cele mai ieftine autobronzante dar nici foarte scump nu e, la Farmacia Tei este 39 lei, insa cu siguranta este foarte usor de folosit si aplicarea este mai rapida decat cea a unei lotiuni.

Ati incercat acest produs? Voi ce autobronzante ati incercat si v-au placut?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

7 comments:

  1. m-ar tenta pentru picioare, dar eu stau in caldura mare si nu stiu cum o sa reziste.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dar nu trebuie sa stai la o temperatura cat de cat ok decat imediat dupa ce-l aplici, cat astepti sa actioneze autobronzantul. Apoi nu mai ai nicio grija. :D Pup :*

      Delete
  2. Are un pret bun. Dar...se ia la spalare? Se duce uniform ?
    Mi ar placea sa l incerc, pentru ca si eu sunt alba iar soarele nu este un prieten bun cu mine! :))
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ca orice bronz, se ia la spalare si pe masura ce se duce stratul de piele bronzata dar se duce uniform si nu ramai cu pete. Pup :*

      Delete
  3. sincera sa fiu, mereu m-am temut de autobronzante, pentru ca nu as vrea sa ma trezesc cu pete insa dupa articolul acesta parca am capatat incredere. :d
    poate pun si eu pana pe un astfel de produs. :)
    pupici!

    http://cherryqueendee.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu am avut aceeasi frica, dar chiar este un produs prietenos. Pup :*

      Delete
  4. M-am ferit de autobronzante pana acum de teama petelor, dar parca as vrea sa incerc acest produs :) Pupici

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram