Pudre Bourjois: Healthy Balance & Silk Edition


RO: Daca ati sti de cand vreau sa va povestesc despre aceste doua pudre dar parca niciodata nu aveam starea necesara de a ma pune la laptop si a scrie despre ele insa cum am tot pomenit una dintre ele in ultima vreme, m-am mobilizat iar astazi va voi povesti despre  cele doue pudre Bourjois din colectia mea de machiaj: Healthy Balance si Silk Edition.

Chiar daca am o pudra pulbere pe care o ador, cea Shiseido, in general tind sa intind mana dupa cele compacte, pentru ca sunt mai usor de folosit. Le iei imediat dai cu pensula prin ele si gata, totul este rapid si nu trebuie sa ai grija sa nu sara pudra peste tot. Iar de la inceputul anului am tot folosit pudrele Bourjois asa ca mi-am format o impresie destul de buna despre cele doua.

Bourjois Healthy Balance Powder


Eram super curioasa sa incerc aceasta pudra pentru ca majoritatea englezoaicelor pe care le urmaresc pe Youtube laudau intruna aceasta pudra asa ca va puteti imagina cat de curioasa eram, voiam sa vad ce-i cu ea. Si trebuie sa recunosc ca nu mi-a trebuit foarte mult sa ma conving.

Eu am nuanta 52 Vanille, cea mai deschisa, si este o pudra colorata iar daca aveti tenul foarte deschis, aceasta va fi usor mai inchisa si in iarna asa era si pentru mine insa daca nu aplicati o cantitate mai mare, ci doar un strat fin fie cu o pensula duo-fiber, fie cu una "pufoasa" de pudra, nu se va observa culoarea. Asta am facut eu iar pe masura ce s-a incalzit afara, am mai prins culoare si am putut sa aplic si un strat mai generos de pudra, deci a fost cam la fix.

Pudra este foarte fina, textura este matasoasa la atingere si ce mi-a placut mult la ea a fost faptul ca este atat de fina incat nu se observa pe ten, nu il incarca chiar si atunci cand o reaplici de mai multe ori. Patesc asta mai ales acum, cand flmez si fiind foarte cald trebuie sa retusez tenul de cateva ori iar la sfarsit tenul inca arata bine.

Este matifianta insa aspectul final nu este unul complet mat si mi-a placut  asta, pentru ca totusi tenul arata natural si de aceea a devenit pudra mea preferata pentru fixarea machiajului. Insa mi se pare ca tocmai din acest motiv, daca este cald si nici eu nu port sub pudra produse matifiante, pudra nu prelungeste prea mult aspectul mat dar si tenul meu a fost gras in zona T permanent dar ma gandesc ca ar fi minunata pentru alte tenuri, sau nu atat de grase. 

Mi-a placut atat de mult aceasta pudra incat am folosit-o constant cam din Martie si pana acum si tocmai pentru ca mi-a placut atat de mult, mi-as fi dorit sa aibe un buretel pentru retusarea machiajului ca s-o pot purta cu mine in geanta fara sa fiu nevoita sa iau si o pensula, dar asta e singurul repros pe care il am.



Bourjois Silk Edition Compact Powder



Cealalta pudra incercata ar fi aceasta si imediat cum am vazut-o si deschis-o, ambalajul m-a cucerit instant pentru ca nu numai ca are oglinda si un burete, dar oglinda este rabatabila si o poti rasuci 180 grade.

Textura este foarte asemanatoare cu cea a pudrei Healthy Balance, fina, matasoasa insa se diferentiaza prin faptul ca are o acoperire usor mai mare, pe ten este mai mata si mentine tenul mat mai mult timp.

Nuanta pe care o am la aceasta pudra este 53 Beige Dore, o nuanta adecvata tenurilor medii mai degraba dar am folosit-o si pe aceasta. Aplicata intr-un strat foarte fin cu o pensula mare si deasa, matifiaza tenul insa culoarea nu se observa foarte mult insa cand am aplicat-o cu o pensula mai mica si mai multa, prin miscari de tapotare, culoarea a fost fix cea a pudrei si atunci am fost nevoita sa ma demachiez complet si s-o iau de la capat. Insa, fata de Healthy Balance, la Silk Edition exista si nuanta 51 (sper sa fie disponibila si in Romania) deci noi cele cu ten deschis avem mai multe variante.

Ce mi-a placut totusi atunci cand am aplicat pudra prin miscari de tapotare tenul arata foarte bine, fin si uniform. Ce nu mi-a placut a fost faptul ca atunci cand o reaplicam tenul arata incarcat deci am lasat-o doar pentru fixarea machiajului iar pentru retusuri foloseam fie Healthy Balance, fie pudra pe care o tin mereu in geanta, Oriflame THE ONE Illuskin.



***

Ati folosit vreuna dintre pudrele Bourjois?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

11 comments:

  1. Mă tentează atât de mult ambele! ♥ Recunosc că sunt impresionată de articolele tale, atât de detaliate È™i de folositoare. Mi-ar plăcea, totuÈ™i, să le încerc È™i eu.

    Te pup!
    www.gabriela-popescu.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mersi Gabriela, nu pot decat sa ma bucur ca iti sunt utile articolele mele. Pup :*

      Delete
  2. Eu vreau neapărat să cumpăr varianta Silk Edition pentru a o purta mereu in portfard. Pudra mea compactă preferată este Creme Puff de la Max Factor, dar ambalajul nu e practic deloc. Mai mult din acest motiv o vreau pe cea de la Bourjois, dar acum m-ai pus pe gânduri... Știam că e matifiantă (cum îmi trebuie mie), dar speram să nu încarce tenul, mai ales că vreau să o cumpăr doar pt retușuri. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am folosit si eu acum vreo 2 ani Creme Puff si imi aduc aminte ca mi-a palcut foarte dar da, ambalajul este tare neinspirat. Mie pentru retusuri imi place foarte mult pudra Oriflame The One Illuskin, arata foarte bine pe ten, are buretel si oglinda si ambalaj compact. Pup :*

      Delete
  3. Arata delicios ambele! Ma tenta sa cumpar Healthy Balance-ul, insa am pus pudra de la Catrice in cos.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si despre Catrice am citit lucruri bune, cred ca va fi urmatoarea pe care o voi incerca. Pup :*

      Delete
  4. Nu am incercat nici un produs de machiaj de la Bourjois spre rusinea mea, insa intotdeauna este timp! Probabil cand voi mai termina din cele pe care le am incepute deja, voi ajunge si la Bourjois. Observ ca lumea este destul de multumita de acest brand!
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Au produse foarte bune din punct de vedere al calitatii, ce-i drept nu era de mirare avand in vedere ca pana de curand au fost sub tutela Chanel si nici intamplator ca au produse asemanatoare. :D Pup :*

      Delete
  5. Imi place cea de-a doua pudra! Imi place si ambalajul

    ReplyDelete
  6. Si eu tot pe cea de la Max Factor Creme Puff o folosesc, dar ma tentezi atat de tare cu cele de la Bourjois. De la ei am un blush, foarte spornic, il am deja de 2 ani si cred ca nici 3/4 nu e consumat :)

    ReplyDelete
  7. Nu le-am incercat dar suna foarte bine <3 Pupici

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram