Stiti care este a doua cea mai bine pazita reteta din lume?



RO: Este cea Moroccanoil. :)

Nu mai este un secret faptul că femeile din lumea Occidentală admiră părul femeilor din Maroc și datorită lor a căpătat uleiul de argan notorietatea pe care o are în momentul de față. Și nu este de mirare faptul că apar tot mai multe game de cosmetice de conțin acest ulei dar poate cea mai cunoscută gamă de produse este Moroccanoil, recunoscut mondial pentru calitatea produselor și pentru efectele pe care le are asupra părului iar acum, putem găsi și în România aceste produse, la TopLine, momentan in magazinele lor si in saloanele partenere, dar poate le vor pune si in magazinul online.

După cum cred că aÈ›i mai citit, lansarea gamei de de produse Moroccanoil a avut loc cu ocazia celui mai aÈ™teptat târg al anului pentru pasionatele de cosmetice iar cei de la Top Line i-au dedicat un stand întreg. Pe toată perioada târgului stiliÈ™tii invitaÈ›i au făcut tot felul de transformări, vizitatorii au primit mostre ale faimosului tratament È™i au putut achiziÈ›iona produsele.

DeÈ™i Moroccanoil este un brand destul de tânăr, fiind înfiinÈ›at în urmă cu doar 9 ani, tratamentul lor a revoluÈ›ionat piaÈ›a iar reputaÈ›ia È™i-au câștigat-o pe baza rezultatelor extraordinare obtinute in urma folosirii produselor iar acum sunt folosite atât de profesioniÈ™ti, de vedete dar È™i de oamenii de rând.


Povestea Moroccanoil a început cu co-fondatoarea brand-ului, Carmen Tal, care, în timpul unei vizite în Israel, a fost la un salon și a încercat un tratament cu un ulei care i-a transformat părul deteriorat într-unul moale, lucios și ușor de coafat. Impresionată de rezultate, ea a vrut să ofere și femeilor din restul lumii un astfel de ulei, doar că la momentul respectiv tratamentele cu uleiuri nu erau ceva obișnuit. Dar nu aluat îns eama acest aspect și împreună cu soțul ei a dezvoltat formula Moroccanoil. S-a pornit de la tratament iar acum gama Moroccanoil cuprinde produse variate de îngrijire a părului, cum ar fi: șampoane adresate diferitelor probleme ale părului, balsamuri, ser de strălucire, măști, chiar o variantă light a tratamentului adresată celor cu părul subțire sau deschis la culoare, tratamente pentru scalp gras sau uscat, dar și produse de styling (fixativ, diverse produse pentru bucle ș.a.)

Cele care au participat la evenimentul de lansare au avut ocazia să afle mai multe despre Moroccanoil de la Patricia Molina, director internaÈ›ional Moroccanoil, iar pe lângă detaliul legat de reÈ›etă, mi-a plăcut foarte mult abordarea ei. Ea a pus problema în felul următor: femeile de rând nu își permit sau poate nu au timp să meargă foarte des la coafor È™i să-È™i aranjeze părul aÈ™a că trebuie să se descurce ele acasă să-i dea un aspect frumos, să-l îngrijească cu niÈ™te produse adecvate (un stilist bun simte imediat ce trebuie să facă si ce produse sa foloseasca) dar produsele Moroccanoil te ajută să-È›i menÈ›ii un păr frumos care să arate că È™i cum ai fi plecat de la salon. Eu sunt complet de acord, nu m-ar deranja deloc dacă de fiecare dată când aÈ™ ieÈ™i din casă părul ar arată că È™i cum un stilist s-ar fi ocupat de el iar în ultimul timp chiar nu am fost prea mulÈ›umită de aspectul lui È™i am tot încercat mici remedii pentru a îmbunătăți situaÈ›ia. Nu a zis că produsele Morccanoil sunt cele mai bune, doar ne-a îndemnat să le încercam È™i să vedem pe părul nostru efectele È™i diferenÈ›a. È˜i acum să vă mărturisesc ceva: părul ei arăta foarte bine. :D


Mai sus vă scriam că pe toată durata târgului au fost demonstraÈ›ii la standul Moroccanoil iar noi am avut parte de o astfel de demonstraÈ›ie, făcută de Geta Voinea, care È™i-a ales-o pe Andreea ca model, È™i de Angelo Fraccica, trainer internaÈ›ional Moroccanoil, care m-a ales pe mine. :D Eu am fost uimită să fiu aleasă, mai ales că stăteam lângă Ioana cu podoaba ei capilară de invidiat. :>

this is when the magic happens :D

asta a fost de fapt prima coafură pe care i-a făcut-o Andreei, iar cea de sus, a doua

Angelo a ales să-mi aranjeze părul foarte natural, să folosească mai degrabă produse care să-i ofere hidratare și un aspect mai sănătos iar la sfârșit, cireașa de pe tort a fost serul de strălucire Glimmer Shine. Eu nu am putut decât să observ reacția celorlante participante la eveniment și se pare că s-a văzut diferență. :) Din păcate nu am o poză foarte clară cu transformarea făcută de Angelo, dar mi-a plăcut foarte mult, cred că mi-a citit gândurile pentru că așa mi-aș dori să-mi aranjez și eu părul. :D Ca efecte imediate după coafare ar fi faptul că vârfurile arătau mult mai bine (asta am remarcat atunci când am văzut pozele) iar părul se simțea mătăsos și nici pe departe încărcat.


Iar în perioada următoare am să încerc pe propriul păr șamponul și balsamul din gama Moisture Repair, care nu puteau veni într-un moment mai bun pentru că în ultimul timp m-am preocupat ceva mai mult de păr. Pe lângă cele două produse, am să mai încerc și serul Glimmer Shine dar și tratamentul pentru care a devenit Moroccanoil atât de cunoscut. Chiar sunt foarte curioasă cum se vor comporta produsele și de efectele pe care le vor avea asupra părului meu.


Pe voi ce v-ar tenta să încercați de la Moroccanoil? Sau despre ce produs ați vrea să citiți întâi?

*sursa info&foto: moroccanoil.com & Andreea

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

6 comments:

  1. Ce dragut ca ai testat si produsele, si mainile stilistului!

    ReplyDelete
  2. eu as vrea foarte tare sa incerc varianta light a tratamentului pentru par, dar am atatea tratamente ca fix unul ar mai lipsi acum.:( Cu siguranta il iau cand mi se termina ce am.
    Deci, eu despre tratament as vrea sa citesc :D Eventual si niste poze before-after :D La fel si cu serul Glimmer Shine, chiar sunt curioasa cata stralucire da.

    ReplyDelete
  3. @aura m ultumesc pentru comentariu, am sa fac niste poze before and after, pentru glimmer shine chiar ma gandisem sa fac deja. :)

    ReplyDelete
  4. Unde se găsesc produsele?la topline au doar pt saloane!

    ReplyDelete
  5. @Anonymous Imi cer scuze pt raspunsul intarziat, nici nu stiu daca mai apuci sa-l citesti. :( Din pacate in ultimele luni am fost asaltata de comentarii spam si dupa un timp, nu m-am mai uitat pe niciun comentariu ce venea cu Anonim.

    Ca sa-ti raspund la intrebare, produsele se gasesc in saloanele partenere Top Line, cel mai bine ar fi sa-i intrebi pe Facebook (https://www.facebook.com/0TopLineEuropa?fref=ts) care ar fi cele din orasul tau, in Bucuresti stiu sigur doar de saloanele Getei Voinea.

    ReplyDelete
  6. si eu stau in dubii dar cred ca imi voi face curaj si voi cumpara samponul Morrocanoil intai apoi serul! am parul cu tendinta de ingrasare si varfuri uscate si pana acum..nefolosind nici un produs profesional, nu am gasit samponul ideal

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram