Magazin Flormar in Sun Plaza



RO: Există o nouă tentație în materie de shopping, mai ales dacă sunteți pasionate de cosmetice și dacă vă plac produsele Flormar.

Dacă mă urmariti pe Facebook, poate ați văzut că la un moment dat v-am anunțat că se va deschide în Sun Plaza un nou magazin Flormar, al doilea de la noi. Despre primul v-am scris în primăvară și v-am arătat noutățile, iar astăzi l-au inaugurat pe cel din Sun Plaza și cu ocazia asta am avut plăcerea să aflăm de la Irina, marketing manager, ce noutăți v-au pregătit cei de la Flormar.

ÃŽn primul rând, iubitoarele de ojă cred că vor fi interesate de noile oje duochrome, eu cel puÈ›in m-am bucurat pentru că m-am împăcat foarte bine cu ojele Flormar È™i mereu am considerat că raportul calitate/preÈ› este unul foarte bun iar de când am decoperit ojele duochrome m-am îndrăgostit de ele È™i deÈ›in deja câteva nuanÈ›e (una, două, trei). Există 7 nuanÈ›e (în poze apar 6, mai există încă o nuanÈ›a de roÈ™u mai spre "ruginiu") Ã®n culori variate, printre care si o copie pentru Chanel Peridot, doar că ceva mai aurie decat originalul:


Prețul unei oje duochrome este de 14 lei, eu mi-am ales nuanța 05, este cea mai din stânga și am să v-o arăt cu siguranță aici pe blog.

Altă noutate ar fi abÈ›ipildurile pentru unghii (nail stickers) cu diverse modele: animal print, model geometric chiar È™i metalice, atât auriu cât È™i argintiu. Sunt perfecte dacă sunteÈ›i pe fugă È™i vreÈ›i o manichiură rapidă È™i de efect. Iar pentru că pielea de È™arpe a fost È™i încă este la modă, eu am ales impremeul ce o imită.


măriÈ›i poza pentru că am lăsat-o la dimensiunea originală È™i aÈ™a veÈ›i vedea foarte bine fiecare model 
(click dreapta->open link in new tab)

Pentru că BB Cream-urile sunt foarte căutate È™i populare, Flormar a venit cu o variantă proprie, disponibilă în trei nuanÈ›e.  



Dacă vedeți în poză de mai sus, o altă noutate sunt bețișoarele speciale pentru curățarea machiajului, mie îmi place capul ascuțit și mi se pare perfect pentru a îndepărta oja de pe cuticule după ce ne-am făcut manichiura. Chiar am văzut niște bețișoare exact la fel într-un tutorial de manichiură pe Youtube și m-am bucurat mult că există și la noi. Am înțeles că prețul unei cutii este cam de 8 lei.


Dacă vă plac creioanele pentru manichiură, acum există unul și la Flormar iar din câte am înțeles s-ar diferenția de celelalte prin faptul că rezistă foarte bine.


Foarte multe noutăți la capitolul unghii, din câte puteți observa, încă una fiind un lac menit să contracareze aspectul unghiilor îngălbenite. Dacă vă place să folosiți oje deschise la culoare și ușor translucide (cum ar fi cele pentru french) știți că nu se vede foarte bine dacă aveți unghiile îngălbenite. Aplicând acest lac înainte de aplicarea ojei le va oferi o tentă rozalie foarte frumoasă. Irina era dată cu acest lac și arată foarte bine, ați putea foarte bine să-l folosiți doar așa, fără a mai aplica o ojă peste.



Fardurile Terracotta pot fi folosite simplu dar și ude iar cele 4 nuanțe de sus sunt noi. Îți iau ochii în cel mai plăcut mod și îmi pare rău că nu am reușit să surprind în poză cât de bine se vedeau, cred că sunt perfecte pentru un machiaj de seară.

Alte noutăți pe am uitat să le pozez ar fi:
  •  rimelurile MAXXL 
  •  2 quad-uri noi din gama Quartet 
  •  gama de creme pentru mâini 
Produsele vor fi disponibile în celelalte locații începând de marți și pentru că știu că fetele care nu sunt din București tot timpul sunt interesate când vor putea avea și ele acces la noile produse așa că am întrebat-o pe Irina ce planuri există pentru extinderea lanțului de magazine și mi-a spus că momentan se lucrează la deschiderea unui magazin în Ploiești dar că se gândesc și la celelalte orașe mari.

Ce v-ar tenta să încercați dintre noile produse? Nu-i așa că va fac cu ochiul ojele duochrome? :)

Iar în cele din urmă, aș vrea să știu ce vreți să vedeți mai întâi pe blog: oja duochrome sau abțipildurile de unghii? Voi decideți.




Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

11 comments:

  1. A treia oja pare draguta, sunt curioasa cum se vede pe unghii.

    ReplyDelete
  2. Abțipildurile ca sa vad cum te descurci, sa ne povestesti ca am emotii :)).

    ReplyDelete
  3. Super produsele! Sunt curioasa de oja, cum e cu reflexele :)

    ReplyDelete
  4. Duochrome arata chiar interesant, imi place ca isi mentin totusi niste preturi acceptabile si nu exagereaza. Flormar avanseaza frumusel! :P

    ReplyDelete
  5. @Dara DarLyst daca zici de a treia de la stanga, cea care seamana cu Peridot, si-a ales-o Iulia Badita si probabil o s-o vezi la ea.

    ReplyDelete
  6. Oaaai eu am innebunit la pozele astea!! La noi in Cluj au doar un standulet mic pe care il asaltez de fiecare data cand am ocazia! Vreau ojele,si abtibildurile si fardurile terracota si betisoarele si toateeeee!!

    ReplyDelete
  7. Eu as vrea sa vad oja! Si eu am duocromita. :D Boala duocromurilor. Si am testat cam aceleasi oje ca si tine. Mi-as lua si eu una din gama aceasta noua de la Flormar. (da, da, le vreau pe toate, dar ma voi multumi cu una)

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  9. @fati I would had appreciate it if you had left an on-topic comment, not just something in order to leave your blog address, and this is why I will now remove it.

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram