Promotii tentante in DM (2)


RO: Pentru că am văzut că postarea precedentă a înregistrat un număr destul de mare de vizite (dovada este faptul că este prima în lista de postări preferate în ultimele 30 zile) m-am gândit s-o repet, bineînţeles atâta timp cât şi vouă vi se par interesante aceste postări.

De data aceasta am văzut oferte interesante la produsele Maybelline din gama Affinitone, pentru fondul de ten Affinitone clasic, pudră şi pentru corector.

Fondul de ten Affinitone îl gasiţi la un preţ promoţional de 24 lei în loc de 40. Habar n-am absolut nimic de el, Andreea părea încântată de el, pe Makeup Alley părerile sunt cam împărţite 50-50, iar lista de ingrediente pare ok.

Pudra Affinitone are acum preţul de 22 lei faţă de 40, cât costă în mod normal în DM. Ambalajul arată bine, iar sub pudră este ascuns un compartiment cu oglindă şi bureţelul de aplicat pudra.

Şi corectorul Affinitone la 16,5 lei faţa de 30. Nu am găsit multe articole dar toate cele pe care le-am găsit erau pozitive şi spuneau că ar avea putere de acoperire destul de mare.

Cei de la Astor au lansat de curând fondul de ten Lift Me Up, ce conţine (conform informaţiilor date de Astor) un ser cu efect de lifting şi de iluminare a tenului. Nu ştiu ingredientele şi dacă este formulat ok, am încercat să mă uit în DM la ele, dar cum sunt cam chioară nu am avut rabadrea necesară să le inspectez.

Deci dacă vă tenta să-l încercaţi, aceasta ar fi o ocazie perfectă, pentru că în acest moment costă 30 lei, faţa de 50.

Dacă sunteţi fane ale măştilor de faţă Freeman, acum le găsiţi la preţul de 14 lei, faţă de 22.


Iar, nu în ultimul rând, dacă sunteţi iubitoare de geluri de dus şi unturi de corp cu mirosuri delicioase, acum găsiţi gelurile de dus I love... de 500 ml + un unt de corp 200 ml la preţul de 30 lei.

Cam astea ar fi ofertele care mi s-au părut demne de menţionat, pentru oferta completă aveţi catalogul aici (prima parte) şi aici (a doua). Promoţiile sunt valabile până pe 26 Februrie.

Sper să vă fie utilă postarea şi să nu vă ispitesc mai mult decât e cazul :P

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

10 comments:

  1. mi se par foarte cunoscute produsele astea i love... or fi marca proprie marionnaud? sau un alt magazin din acesta mare.. hmmm :)

    ReplyDelete
  2. Affinitone e concealerul meu preferat :D

    ReplyDelete
  3. :) " dar cum sunt cam chioară nu am avut rabadrea necesară să le inspectez" parca m-ai descris si pe mine. Mie imi surade fondul de ten. Parca l-as incerca.

    ReplyDelete
  4. @FromMegwithLove sincera sa fiu, nu stiu exact, dar parca erau si in Marionnaud.

    ReplyDelete
  5. Am avut o mostra de affinitone cand s-a lansat, a fost cam la toate revistele, mie nu mi-a placut, pe tenul meu arata fainos, dar am citit si review-uri pozitive la el. Ma tenteaza oferta de la I love, sunt marca Douglas daca nu ma insel, insa la DM le-au adus la niste preturi nesimtit de mari pe langa Douglas, la oferta asta insa sunt ok.

    ReplyDelete
  6. Corectorul Affinitone are acoperire foarte buna, mi-l voi cumpara si eu. Fondul de ten Affinitone este ok, dar nu mai arata la fel de bine pe ten dupa cateva ore, cel putin in cazul meu. Cat despre pudra, m-am inteles bine cu ea un timp, apoi a inceput sa matifieze tenul doar pentru 3-4 ore. Mi-ar placea sa imi iau si o masca Freeman, am auzit ca sunt foarte bune. Multumim pentru postare, este utila!

    ReplyDelete
  7. @Coconut mersi pt parere. :) Eh, DM practica preturi nesimtite cam la toate produsele si ma cam enerveaza asta la ei

    ReplyDelete
  8. @Beauty Tested tot citind despre corector parca imi vine si mie sa mi-l cumpar, am sa vad daca mi se potriveste vreo culoare. :D Mersi pt pareri si ma bucur ca ti-a fost utila postarea. :)

    ReplyDelete
  9. Eu sunt o mare fana a fondului de ten Affinitone inca de cand a aparut. De fapt, nu am mai schimbat brandul de cand a aparut asta :D

    ReplyDelete
  10. acu' na ! ne sacrificam :)))

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram