June's faves


RO: Nu am fost atât de harnică şi am întârziat puţin cu preferatele lunii Iunie, dar cred că mă iertaţi şi dacă tot am văzut că v-a plăcut ideea colajului de luna trecută, am pregătit încă unul. :)

Nu am să mă lungesc mult la poveşti pentru că deja vă promisesem încă de dimineaţă articolul dar a fost cam greu să mă urnesc şi să încropesc colajul. Deci...


1. Loţiunea de corp Elmiplant Silky Radiance cu unt de cacao şi macadamia mi-a încântat la maxim nasul, miroase puternic a caramel, crema de zahăr ars, eu spun că miros ca o bombonică atunci când o folosesc. Deşi sunt cam leneşă, a fost un adevărat răsfăţ senzorial după exerciţiile fizice de care m-am apucat de vreo 3 săptămâni.

2. Nu ştiu dacă mai are nevoie de introducere: Bioderma ABCDerm Solaire SPF 50+ (first impressions). Salvarea mea în materie de SPF pentru ten, şi nu, nu exagerez.

3. Un produs pe care m-am gândit să-l încerc luna asta, pentru că lui iubi nu i-a plăcut aşa că stătea uitat prin dulapul din baie: gelul de ras Paula's Choice. Are o textură de gel, aproape lichidă, e foarte spornic şi chiar ajută în prevenirea iritaţiilor de după ras, cel puţin eu am fost foarte mulţumită de el.

4. Pe căldurile care au fost în ultimul timp, mi-a făcut plăcere să port un parfum mai fresh decât de obicei iar GAP Established 1969 a fost perfect, cu notele lui citrice şi florale.

5. Rimelul acestei veri este Maybelline The Rocket Waterproof! Deşi nu ştiţi, l-aţi văzut în acţiune aici şi aici, în sfârşit un rimel care nu se întinde pe sub ochi, pe pleoapă (bine, s-a întâmplat de vreo 2 ori dar, în apărarea lui, nu aveam nimic pe pleoapă, nici măcar pudră). E un chin să-l demachiez, dar nu contează. Trebuie să vă povestesc mai multe despre el cât de curând.

6. NYX Rouge Cream Blush în nuanţa Golden este o nuanţă de piersică cu un sclipici foarte fin auriu, abia sesizabil dar o nuanţă superbă de vara şi poate fi folosit pe un ten alb, ca al meu, dar şi pe unul bronzat şi va arăta la fel de bine pe amândouă. Uşor de aplicat, uşor de întins, eu sunt total cucerită de fardurile de obraz cremă NYX şi aş mai vrea încă 2 culori, pe lângă cele două pe care le am deja.

7. NYX Louisiana :D...e superb, cremos, l-aţi văzut aici şi aici, l-am inclus în produsele de buze preferate pentru această vară. Love it!!!!

8. Am văzut că şi vouă v-a plăcut mult oja Rimmel Misty Jade (swatch), şi eu am îndrăgit-o în Iunie şi am purtat-o de vreo 2-3 ori.

9. Luna asta am folosit că bază OPI Original Nail Envy (mai sunt câteva variante de Nail Envy) şi până acum îmi place mult. Nu mă pronunţ încă asupra efectelor dar îmi plac unghiile mele de când o folosesc. :)

10. Am schimbat şi top coat-ul luna trecuta, de 2 ori chiar, însă OPI RapiDry m-a făcut să exclam: "Wow!". Oricâte straturi de ojă aş aplica, orice ojă ar fi, acum stau liniştită pentru că aplic RapiDry iar oja se usucă imediat şi oferă un luciu superb. Nu îl am de foarte mult imp, dar m-a impresionat atât de mult încât nu am putut să nu-l includ aici.

***

C'est ça! Cam acestea au fost produsele preferate ale lunii Iunie, mi-ar plăcea să ştiu ce preferate aţi avut voi, poate mă mai inspiraţi. :D

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

16 comments:

  1. Mi-am luat si eu gelul de dus cu unt de cacao si macadamia, dar mie imi miroase a rom. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) It's ok, am ajuns la concluzia ca mirosurile sunt percepute diferit, de la nas la nas. :) Sau poate chiar asa miroase gelul de dus, nu l-am mirosit si pe el, inca. Pup :*

      Delete
  2. Si eu am inceput sa folosesc din ce in ce mai des blush-ul Nyx in nuanta Golden. Arata f bine si e si rezistent!
    Rimelul si topcoat-ul OPI ma tenteaza.

    ReplyDelete
  3. Mi-am luat si eu lotiunea de la Bioderma. Imi place rezultatul final, ca sa zic asa, dar mi se pare extrem de greu de aplicat. Si am si rimelul, dar uite ca nu l-am folosit decat de vreo doua ori. Acum ca l-am vazut la tine, de maine il pun la treaba :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stiu ca nu are cea mai placuta textura, fiind un spf mare mineral, dar ma bucur ca-ti place rezultatul final. Pentru mine minusurile ei clar cantaresc mult prea putin in fata plusurilor. :)

      Sper sa-ti placa si tie la fel de mult rimelul, eu sunt si mai incantata de el de cand s-a mai uscat putin. Pup :*

      Delete
  4. Hmm, ma declar foarte tentata de rimel! :) Lotiunea Elmiplant si crema Bioderma imi plac si mie mult! Pup

    ReplyDelete
  5. Am luat si eu crema de la Elmiplant :x Miroase diviiiin!

    ReplyDelete
  6. Am pus pe lista rimelul de la Maybelline, chiar ma gandeam sa mai incerc si altceva in afara de The Falsies

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur atunci ca ti-am dat idei, ba acum cand mai aud inca o persoana care foloseste The Falsies ma gandesc s-o incerc si eu :D

      Delete
  7. Deci Opi Rapidry chir face treaba buna? Caut de mult un astfel de top coat care sa se usuce rapid si pe unghii nu numai pe hartie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Face, la capitolul uscare rapida chiar s-a simtit diferenta. M-am dat cu Big hair...Big nails care e cam ingrosata si am dat 2 starturi mai groase si nu am mai stat cu emotii ca alte dati cand am folosit oja.

      Delete
  8. Golden e <3, il folosesc aproape zilnic! Rareori il tradez cu Rose Petal, de blushurile pudra nici nu ma mai ating si planuiesc sa le dau la blogsale. :) Multumesc ca mi-ai deschis capul, pe cat de frica mi-a fost de blushurile crema, pe atat de mult le iubesc acum!
    Ma tenteaza rau tare Radpidry, poti sa-mi spui cat ai dat pe el ca sa compar cu preturile de pe aici?

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram