Nivea reformuleaza gama de sampoane si balsamuri


RO: Nu stiu daca ati apucat inca sa observati pe rafturile magazinelor faptul ca incepand de luna aceasta toate produsele de par NIVEA vin intr-un nou ambalaj, cu un design nou, mai feminin dar si usor de recunoscut. Insa aceasta schimbare nu vine de una singura, ci cu ocazia schimbarii ambalajelor si produsele au fost reformulate pentru a sustine motto-ul "Ingrijeste. Fortifica. Protejeaza.".


Noua formula Nutri Essence aduce impreuna doua substante foarte hranitoare si benefice parului: Eucerit - un ingredient natural ce hidrateaza si protejeaza - si uleiul de macadamia, un ulei emolient cu un procent mare de acid oleic. 

“La nivelul firului de păr, vârfurile prezintă cea mai mare pierdere a lipidelor datorită utilizării repetate a instrumentelor de coafat precum foehn, placă sau ondulator. Astfel, sănătatea părului este afectată ÅŸi frumuseÅ£ea acestuia este compromisă. Prin urmare, aportul de lipide necesar atât pentru protejarea părului, cât ÅŸi pentru fortificarea structurii interne a acestuia este asigurat de inovaÅ£ia Nutri Essence ce combină într-un mod eficient Euceritul® ÅŸi uleiul de macadamia. Euceritul® protejează suprafaÅ£a firului de păr, în timp ce uleiul de macadamia îl fortifică din interior spre exterior, crescând elasticitatea ÅŸi supleÅ£ea acestuia“, explică Nathalie Sors, Director de cercetare în cadrul Beiersdorf Research & Development Institute.

In completarea noii tehnologii ce se regaseste in toate sampoanele si balsamurile Nivea, vin ingrediente precum extractul de floare de salcam, bambur sau aloe vera. Gama este destul de variata cat sa cuprinda nevoi diverse asa ca, fie ca va confruntati cu un par uscat, sau agresat de colorarile repetate sau poate fara volum, exista ceva pentru fiecare.



In prezent folosesc si eu produse Nivea pentru par insa mai trebuie sa asteptati putin pentru a va dezvalui atat ce folosesc cat si parerea mea despre ele.

Intre timp, va spun ca de la inceputul acestei luni, gama Nivea de par cu noua formula Nutri Essence este disponibila in magazine. Pretul recomandat pentru sampoane este 13.68 lei (250 ml) si 18.85 lei (400 ml) iar pentru balsamuri 13.68 lei (200 ml).


Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

No comments:

Post a Comment

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram