Autumn essentials I | Produse cosmetice


RO: Nici nu cred ca mi-ar fi iesit o sincronizare mai buna pentru acest nou clip nici daca as fi planuit-o. Ma ingrozesc pozele care au aparut acum cu ninsoarea din nordul tarii iar aici in Bucuresti ploua intruna, e frig iar eu am trecut pe dieta cu ceaiuri. Desi cam tarzie, toamna si-a intrat bine in gratie asa ca am vrut sa va arat pe ce produse ma bazez eu in aceasta perioada pentru a face fata capriciilor vremii.

La fel ca data trecuta, am impartit clipul in doua iar Duminica viitoare va asteapta selectia de produse de machiaj. Insa, pana atunci va invit sa descoperiti produsele de ingirjire. Vizionare placuta!


PRODUSE MENTIONATE

Andalou Naturals Honey Pumpkin Glycolic Mask

Un produs care mi se pare de baza pentru aceasta perioada pentru ca imi hidrateaza pielea si ma scapa de eventualele zone mai uscate.

Dove Gentle Exfolianting Shower Gel

Desi trebuie sa am putina grija cu gelurile de dus Dove, imi place mult textura cremoasa a acestora mai ales in aceasta perioada.

The Body Shop Wild Argan Oil Body Butter

Gandindu-ma ce creme mai emoliente sa folosesc in aceasta perioada, mi-am adus aminte de acest unt de corp iar parfumul lui mi se pare ca merge foarte bine in aceasta perioada.

Gehwol Med Lipidro Cream

Crema de calcaie pe care o folosesc in prezent.

La Roche Posay Cicaplast Mains

O crema foarte buna pentru maini cu o lista de ingrediente foarte buna si o crema care poate fi folosita inclusiv pe ten pentru o doza mare de niacinamide, asta daca tenul nu reactioneaza la procentul mare de glicerina.

EcoTools Sustainable Moisture Socks si Spa Moisture Gloves

Mi se pare printre cele mai utile lucruri pe care le puteti folos in perioada rece a anului.


Orice alte uleiuri de par as folosi, tot la Moroccanoil ma intors iar varianta Light e perfecta si pentru finisarea parului atunci cand e uscat.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

1 comment:

  1. Am si eu masca, insa inca nu am inceput sa o folosesc. Despre unuturile TBS am numai cuvinte de lauda. Sunt divine! <3

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram