Preview Sephora toamna II | pic heavy

RO: Am intarziat cam mult cu aceasta postare, insa sper sa ma iertati atunci cand veti citi despre toate noutatile si veti vedea toate pozele pregatite. Daca  nu ati apucat inca sa citit prima parte a lansarilor pregatite pentru de Sephora, va invit s-o faceti aici: Preview Sephora toamna I. Asa ca nu ma mai lungesc si trec la unul dintre produsele pe care le-am asteptat cu sufletul la gura inca de cand am auzit de el...

Make Up For Ever Ultra HD foundation (compatibil 4K)


Pentru ca za bf este pasionat de tech si urmareste noutatile si lansarile in domeniu, am observat ca filmarile 4k prind popularitate asa ca in mintea mea s-a dat startul pentru lansarile de cosmetice compatibile cu aceste rezolutii. Ca sa va faceti o idee, 4k inseamna 2160 pixeli, deci dublu fata de 1080 HD iar aspectul general este mult mai "sharp" si imperfectiunile se vad mult mai bine asa ca iti trebuie ceva care sa le camufleze dar sa arate natural pe ten.

Sincer, nu am fost foarte surprinsa ca Make Up For Ever este din nou primul brand care se adapteaza la noua tehnologie si si-au reformulat fondul de ten HD in varianta actuala, Ultra HD. Si arata foarte bine, are un finish luminos - deci trebuie fixat cu o pudra sau un spray matifiant pentru tenurile mixte si grase -, natural, o acoperire buna iar daca vreti puteti sa va uitati si voi la demonstratia pe 4k pe care a facut-o Wayne Goss cu acest fond de ten.


Fondul de ten Make Up For Ever Ultra HD va fi disponibil incepand cu luna Septembrie si eu cel putin, abia astept sa-l incerc. Am incercat varianta veche si chiar imi placuse, asa ca sunt super curioasa cum se va comporta si cum va arata pe tenul meu noua formula.

Too Faced Love Flush blushes si Semi-sweet Chocolate Bar


Un stand plin, plin de noutati era cel de la Too Faced si sunt sigura ca veti fi bucuroase sa aflati produsele pe care le veti gasi in toamna in Sephora.
  • Love Flush Blushes
Noile farduri de obraz cu o rezistenta indelungata si ambalaje super dragute, in forma de inima disponibile in 6 nuante.


  • Semi-Sweet Chocolate Bar - o noua tentatie pentru iubitoarele de farduri neutre 

  • Too Faced Melted - 5 nuante noi dar si 2 Melted Metal
Pur si simplu ador Too Faced Melted Fuchsia, despre care am si scris pe blog, si de fiecare data cand il port primesc complimente asa ca m-am bucurat sa vad ca apar si nuante mai noi,  inclusiv cateva din noua gama, Melted Metal.


St->Dr: Metal Peony, Berry, Metal Macaron, Strawberry, Chihuahua

  • Born This Way Foundation - un alt fond de ten cu acoperire medie spre mare, disponibil in 6 nuante pentru care am vazut first impressions la Tati, Glamlifeguru, si arata super bine
  • Cocoa Contour Palette - paleta aceasta o gasiti deja in Sephora si este cam 167 lei

Alte lansari

  • Murad
Desi nu sunt familiarizata cu acest brand am vazut la standul de noutati doua produse care mi-au atras atentia imediat. 

Primul dintre ele este o crema de protectie solara, Oil-Free Sunscreen Broad Spectrum SPF30 PA+++  - deci protectie UVA mare conform standardelor japoneze - formulata bine dar parfumata si cu o textura foarte placuta. Nu este un produs nou insa acum il veti gasi si in Romania. 


Ingrediente: ACTIVE INGREDIENTS: Avobenzone (3.0%), Homosalate (7.5%), Octisalate (5.0%), Oxybenzone (5.0%) INACTIVE INGREDIENTS: Water (Aqua), Octyldodecyl Neopentanoate, Butylene Glycol, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Pentylene Glycol, Steareth-10, Steareth-21, Silica, Polyester-8, Urea, Yeast Amino Acids, Trehalose, Inositol, Taurine, Betaine, Phospholipids, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Panthenol, Zinc Gluconate, Lactic Acid, Dicetyl Phosphate, Ceteth-10 Phosphate, Punica Granatum Extract, Magnesium Aluminum Silicate, Xanthan Gum, Aminomethyl Propanol, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Citronellol*, Geraniol*, Limonene*, Linalool*, Fragrance (Parfum)

Apoi, celalalt produs este o crema de maini cu un sistem de deschidere foarte ingenios care nu necesita deschiderea completa a capacului, o crema cu acid glicolic: Rejuvenating AHA Hand Cream. Din pacate Murad nu trec pe site nici concentratia si nici pH-ul pentru produs insa am vazut un review pe Beautypedia pentru un alt produs Rejuvenating si era la un pH acid - conform spuselor celor de la Beautypedia. Deci cred ca si acesta e iar concentratia de AHA cred ca este peste 3%.


Ingrediente: Water, C12-15 Alkyl Benzoate, Cetearyl Alcohol, Octyldodecanol, Glycolic Acid, Glycerin, Butylene Glycol, Dimethicone, Potassium Cetyl Phosphate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Disodium EDTA, Ammonium Hydroxide, Betaine, Tremella Fuciformis Sporocarp Extract, Tapioca Starch, Xanthan Gum, Cetearyl Glucoside, Hordeum Distichon (Barley) Extract, Santalum Album (Sandalwood) Wood Extract, Phellodendron Amurense Bark Extract, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Urea, Yeast Amino Acids, Trehalose, Inositol, Taurine, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Fragrance, Potassium Sorbate, Aminomethyl Propanol

  • Givenchy
Din nou, un brand cu care nu sunt familiarizata, cel putin nu cu gama de machiaj pentru ca ador parfumurile Hot Couture si Very Irresistable si sunt printre preferatele mele, dar nu avea cum sa nu-mi atraga atentia noul anticearcan: Teint Couture Concealer. Jumatate bej, jumatate roz, jumatate anticearcan, jumatate iluminator.


Givenchy Teint Couture Balm

Givenchy Le Rouge-a-Porter - ruj hidratant translucid, o bijuterie

  • Marc Jacobs Mod Noir - note: varf - verdeata, clementine, yuzu / mijloc - gardenie, nufar, magnolie, tuberoza / baza - flori de portocal, mosc, nectarine



  • Mango Lady Rebel Night Out si Rebel Hero Night Out



  • GLAMGOW Supercleanse, Youthcleanse, Thirstycleanse si Powercleanse


***

Ce ziceti de noutati, care v-ar tenta cel mai mult?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

1 comment:

  1. Arata minunat toate, ma tenteaza multe,nici nu stiu ce as alege mai repede :) Pupici

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram