The nail polish haul


Orly Moonlit madness Orly Close your eyes essence 122 chic reloaded essence 39 lime up essence 76  hard to resist
Orly Moonlit madness | Orly Close your eyes | essence 122 chic reloaded | essence 39 lime up | essence 76 hard to resist

RO: Incet sau poate nu încet, încerc să revin pe blog după câteva zile fără laptop (și implicit iubitul meu PS), fără net bun și cu un program cam haotic, plecat de dimineață, întors seara. Consecințele le-ați observat, sau poate ar fi mai bine zis nu le-ați observat deloc pentru că nu m-am mai ocupat de blog. Dar, am o groază de noutăți pentru voi, și nu, n-o să scriu și eu despre Cosmetics Beauty Hair. :P Anul asta îl las deoparte, pentru că, în primul rând înafară de o mică plimbare joi, nu am mai ajuns la târg, păstrez banii pentru pantofi. :))) Mi-a rămas mie gândul la niște cizme și intenționez să le iau.


Dar, subiectul postării de astăzi erau ojele pe care le-am luat eu în ultima vreme, dacă ați apucat să le vedeți pe Facebook, am pomenit de fiecare în parte, dar am vrut să fie și aici, alături de un swatch mic. Urmează oricum să vă povesteesc despre fiecare la vremea ei. :D Dacă țineți minte, am mai scris pe blog că la un moment dat m-am oprit din a cumpără oje și am luat o pauză de câteva luni în care am folosit doar ojele pe care le aveam.

 Prima care m-a cucerit definitiv a fost essence 122 chic reloaded, apoi au urmat 39 lime up (pe care am luat-o pentru că i-a plăcut lui iubi culoarea) È™i 76 hard to resist pentru că nu aveam niciun albastru mai deschis. Ultimele achiziÈ›ii sunt ojele Orly, pe care le-am luat de la CBH, la minunatul preÈ› de 12 lei. IniÈ›ial, am vrut să-mi iau un OPI de la Top Line, dar universul mi-a fost potrivnic È™i acum È™tiu de ce. :)) NuanÈ›ele alese de mine au fost Moonlit madnes, o culoare perfectă pentru toamnă È™i Close your eyes pentru că are niÈ™te irizaÈ›ii frumoase.

 Cam asta ar fi pentru moment, acum mă întorc la pozele pe care le pregătesc pentru postările viitoare.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

10 comments:

  1. Offf, imi place mult Chic Reloaded, la mine in oras n-au aparut inca astea noi :( Mai am vreo 2 pe lista :)) Orly close your eyes e si ea superba :X Sa le folosesti cu drag!

    ReplyDelete
  2. Le ador pe toate :X Garderoba noua de toamna, nu ;))?

    ReplyDelete
  3. Sa le folosesti cu mare placere!
    Si eu am cam dat iama in oje in ultimul timp...

    ReplyDelete
  4. @Josephine mersi mult, cat despre ojele noi essence, trebuie sa apara si la tine in oras :)

    ReplyDelete
  5. @Miu Miu dada, exact chiar m-am gandit sa pun un titlu asemanator :))

    ReplyDelete
  6. @Sadie uuuu...si ce ti-ai luat frumos? :D

    ReplyDelete
  7. Una Flormar albastru inchis din Bulgaria, Essence intr-o culoare mov-muddy (am uitat cum ii spune) si vreo patru de la Rimmel. Le-am tot postat pe pagina de Facebook.

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  9. Chic reloaded e traznet; e asa rock dar totusi chic!

    ReplyDelete
  10. Sunt minunate, sa le porti cu drag! Cele 2 Orly imi plac la nebunie.

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram