Top 5 produse Ivatherm


Pe sfarsit de an am vrut sa profit si sa va prezint un alt articol din seria Top 5 preferate si probabil ca nu veti fi surprinse de alegerea de aceasta data: Ivatherm. In ultimul an si ceva am avut ocazia sa tot incerc produse ale acestui brand care, incet si sigur, a ajuns sa se numere printre putinele prezente constante in rutina mea, in special cea a tenului asa ca ar fi perfect sa va prezint si care ar fi produsele care m-au cucerit si pe care le-as recomanda.

La fel ca in cazul, daca vreti sa cititi mai in detaliu despre vreunul dintre produse, dati click pe nume pentru a va redirectiona catre review. Acolo veti gasi inclusiv listele de ingrediente.

IVAHIDRA+ GEL DE SPALARE



La fel ca in cazul produselor preferate Bioderma, bineinteles ca nu puteam sa incep altfel decat cu unul dintre cele mai indragite produse: gelul de curatare Ivahidra+. Cum scriam si in articolul legat geluri de curatare blande, indiferent de sezon si de starea tenului meu, un produs bland de curatare este bine-venit iar Ivahidra+ se numara printre cele mai blande. Cu o textura usor cremoasa dar foarte spornica, curata tenul fara a-l usca, chiar si atunci cand este uscat sau deshidratat si un gel pe care l-as recomanda oricui in acest anotimp.


TOLERISKIN CREMA HIDRATANTA



Tot in articolul Bioderma va vorbeam despre Sensibio Tolerance Plus+, iar crema Ivatherm Toleriskin a fost mereu conectata de precendenta, cel putin in mintea mea, pentru ca ambele sunt variante ideale pentru tenurile foarte sensibile care reactioneaza foarte usor la majoritatea ingredientelor si au nevoie de o crema cu o formula cat mai simpla. Insa cele doua se adreseaza categoriilor diferite de tenuri, cea de la Ivatherm avand o textura usor mai emolienta. Este buna si pentru tenurile mixte insa pe cele mai uscate merge mult mai bine ca Tolerance Plus+ care are o formula mai light. De asemenea, si daca va confruntati cu rozacee, o astfel de crema calmeaza si va tine roseata sub control, cat de cat.

SUNLIGHT SPF50



Pe cand inca foloseam creme cu protectie solara bazata pe filtre sintetice am incercat-o si pe cea Sunlight SPF50. Crema avea o textura placuta care se absorbea destul de repede, fara sa incarce tenul si sa luceasca excesiv. Dar nici o crema matifianta nu este, de fapt in general cremele cu astfel de filtre solare nu sunt cele mai bune pentru absorbia sebumului. Totusi, mi-ar fi placut ca si Ivatherm sa mentioneze protectia UVA pe ambalaj (tinand cont ca toti producatorii din EU trebuie sa-si testeze protectia UVA deci stiu cat este dar omit s-o treaca si pe ambalaj avand in vedere ca nici legea nu-i obliga sa faca asta - da, e un subiect sensibil pentru mine :D ).

IVADERMASEB GEL DE SPALARE




Produsul despre care v-am vorbit cel mai recent dintre toate, tot unul de curatare, gelul Ivadermaseb. Nu puteam sa nu-l includ avand in vedere ca mi-a placut cam la fel de mult ca Ivahidra+, probabil mi-ar fi placut si mai mult daca parfumul lui nu ar fi fost iritant pentru ochii mei. Dar in rest, numai laude am la adresa gelului pentru ca este unul foarte bland cu tenul insa curata toate reziduurile de machiaj, sebum, praf si protectia solara. Are o consistenta mai deosebita, de gel mai vascos insa pe mine nu m-a deranjat, ba chiar mi-a placut.

JOVIALE FOND DE TEN




Iata ca in acest articol a aparut si un produs de machiaj dar fondul de ten Joviale care m-a surprins intr-un mod placut. In primul rand am apreciat mult faptul ca nuanta are un subton neutru, apoi ar fi finish-ul satinat si luminos al acestui fond de ten. Eu nu sunt fana a tenului complet mat si mi se pare ca putina luminozitate ii da viata, il face sa arate mai bine si de aceea mie chiar imi plac fondurile de ten glowy si nici nu pudrez tot tenul dupa ce ma machiez ci doar zona T. Iar pe langa finish-ul frumos, nu incarca tenul avand o acoperire mica spre medie deci destul pentru ceva de zi de zi daca nu ai probleme mari cu tenul. Singurele "bube" ar fi faptul ca nu exista multe nuante iar cea mai deschisa este inchisa pentru mine si ca se agata in portiunile uscate si descuamate ale tenului ceea ce m-a facut sa nu-l folosesc pe cat de des as fi vrut.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

18 comments:

  1. Eu trebuie sa adaug neaparat balsamul de buze la lista <3 Si uleiul Synergy.
    Dar revin cu povesti dupa vineri (predaaare).
    *hugs*

    ReplyDelete
  2. Eu vreau să încerc crema hidratantă și gelurile. Nu ma încercat niciunul din lista de mai sus și sunt curioasă dacă-și fac efectul.
    Mulțumesc de recomandări :3

    ReplyDelete
  3. Mulțumesc pentru recomandări! :) M-a atras în mod special fondul de ten, pare a fi ce-mi trebuie. :D

    ReplyDelete
  4. Anul acesta am incercat si eu cateva produse Ivatherm si toate mi-au placut dar crema anti-imperfectiuni Ivapour m-a dat pe spate. Imi usuca cosurile foarte repede, 2 zile, fara prea mari batai de cap. Bine, asta daca nu e vreun monstru.. Pe de alta parte, si serul Synergy e foarte misto! :) Mi-a placut ce ai zis despre Toleriskin si ma tenteaza si pe mine, chiar daca eu nu am tenul uscat.. ci doar extrem, extrem de sensibil.

    ReplyDelete
  5. Si mie imi place mult fondul de ten Joviale, acoperirea medie e mai mult decat suficienta pentru mine dar spre deosebire de tine, eu pudrez toata fata, imi place sa am tenul perfect mat. Ivahidra+ este si pe wishlist-ul meu. Te pup! :*

    ReplyDelete
  6. Am incercat doar apa micelara de la Ivatherm...de fapt cred ca am incercat apa micelara de la toate brandurile :))
    Dintre cele descrise de tine, ma tenteaza gelul de curatare.

    ReplyDelete
  7. Din gama Ivatherm nu am încerc nimic până acum, deși am citit foarte multe review-uri pozitive legate de produsele lor. Poate în 2017 îmi voi lua măcar o apă micelară de la ei.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ti-o recomand pe cea Rosederm, e mai misto ca cea clasica si se aseamana mult cu Sensibio H2O de la Bioderma.

      Delete
  8. Eu nu am testat produsele Ivatherm, doar apa micelara, care mi-a placut. In privinta gelurilor de curatare, cred ca prefer variante de gel, nu pe cele cremoase.

    ReplyDelete
  9. Recunosc, nu am folosit nimic de la Ivatherm, dar sunt cateva produse care mi-au atras atentia din produsele mentionate de tine.

    ReplyDelete
  10. Nu prea am produse de la Ivatherm. Am incercat o apa termala si mai am o lotiune. Am tot auzit insa despre fondul lor de ten, dar nu am avut inca ocazia sa-l folosesc.

    ReplyDelete
  11. Recunosc, fondul de ten mi-a facut cu ochiul... Trebuie sa il am !!

    ReplyDelete
  12. Nici eu nu am folosit produse Ivatherm insa am o parere foarte buna despre ele. Momentan folosesc mai mult produse Bioderma insa, fondul de ten Joviale ma tenteaza sa il incerc.

    ReplyDelete
  13. Din cele prezentate de tine am incercat doar fondul de ten, care imi place mult pentru aceasta perioada. Cel mai mult ma tenteaza produsele de curatare!

    ReplyDelete
  14. Nu am folosit aceste produse, dar ma tenteaza foarte mult fondul de ten de la Joviale....

    ReplyDelete
  15. Nu am incercat fondul de ten de la ei, este pe lista de dorinte. Nu sunt sigura insa cum se va comporta pe tenul meu mixt spre gras. Ivahidra imi place si mie.

    ReplyDelete
  16. Produsele Ivatherm imi ies din ce in ce mai des in cale si sunt si eu din ce in ce mai curioasa sa le folosesc. Cred ca in top pentru a incerca mai intai si mai intai ar fi gelul de curatare si crema hidratanta, caci aceste 2 produse sunt esentiale pentru mine.

    ReplyDelete
  17. Fond de ten joviale am auzit multe păreri si imi doresc sa incerc o mostră avand un ten cu mici inperfectiuni .multumim mult de tot pentru aceasta postare foarte utila - Ciocoiu nicoleta

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram