Too Faced Happily Ever Lasting Lip&Cheek Duo


RO: Chiar daca am inceput cu o zi intarziere, astazi dau startul unei saptamani pline de produse premium, high-end-ish  - cu "ish" pentru intram chiar in sfera Chanel, Dior etc - si va vorbi despre produse mai scumpe dar ca de obicei, va voi prezenta produse care m-au convins ca merita investitia, sau poate nu merita. 

Si am sa incep prin a va prezenta un mic set Too Faced care m-a cucerit definitiv si care a intrat rapid in rutina mea zilnica, Too Faced Happily Everlasting Lip & Cheek Duo.

In primul rand ambalajul lui este super dragut si este perfect a-l face cadou cuiva. Pe spate chiar are un loc unde puteti scrie pentru cine si de la cine este cadoul. Inauntrul cutiei adorbile se gasesc doua dintre produsele lor populare in varianta mini: Love Flush Blush in nuanta Justify My Love si Melted Lipstick in nuanta Peony



Too Faced Love Flush Blush Justify My Love este un roz mediu destul de aprins cu un usor subton rece ceea ce il face, din punctul meu de vedere, perfect pentru perioada rece a anului. Finish-ul lui este foarte placut, usor satinat si chiar daca Too Faced spun ca are particule aurii, pe ten si nici in swatch nu se vad. Ieri va aratam machiajul pe care l-am tot purtat in ultima vreme insa fardul de obraz pe care il foloseam de fapt era acesta insa fiind un tutorial doar cu produse mass market, l-am inlocuit. 

Textura este foarte placuta si mi se pare ca sta excelent la capitolul pigmentatie. Eu, avand tenul foarte deschis, abia ating putin cu pensula produsul si este destul. Deci nu fugiti de aceasta culoare, chiar daca vi se pare aprinsa, aplicata cu masura da un aspect proaspat si tineresc tenului. Si chiar daca produsul are doar 2 g, sigur ma va tine mult timp. 


Apropo, daca sunteti curioase, eu folosesc pensula Elf Blush Brush pentru a-l aplica.

Pe langa blush primiti si Too Faced Melted Peony si nu stiu daca ati apucat sa cititi review-ul pentru nuanta Melted Fuchsia, dar sunt o mare fama a acestor rujuri lichide. Formula este foarte pigmentata, rezistenta si imi place mult sistemul de aplicare pe care-l au, cu acel buretel. Mie mi se pare ca iti ofera o precizie foarte buna si nu e nevoie sa apelezi la o pensula atunci cand il aplici. 

Melted Peony este un roz trandafiriu cald foarte frumos care vine sa completeze perfect acel look proaspat de care va scriam mai sus. Mi se pare o nuanta perfecta penru a fi purtat zi de zi, asta in cazul in care preferati nuante mai naturale in timpul zilei. 




All in all, setul costa 54 lei, il gasiti in Sephora si vi-l re-co-mand! Mi se pare ca este o oferta foarte buna pentru produse de calitate dar la un pret mult, mult mai accesibil decat daca ati lua produsele full size separat.


Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

9 comments:

  1. Cati ml are glossul, si cate grame blushul? Arata atat de bine, incat ma gandesc serios sa mi-l iau. :) Mai erau si alte variante de culori?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blush-ul are 2g si Melted are 5 ml. Alte combinatii nu sunt, mi-ar fi placut si mie daca ar fi fost si probabil le-as fi luat. In SUA e de fapt un set de 3 perechi d-astea, dar se pare ca in Europa nu au adus decat asa.

      Delete
  2. Nuantele sunt foarte frumoase, iar pretul mi se pare foarte ok, avand in vedere ca e vorba de Too Faced.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa mi s-a parut si mie, chiar foarte misto, mai e un set asa cu mini-uri cu Chocolate Soleil si Better Than Sex mascara. Pup :"

      Delete
  3. chiar interesanta oferta aceasta!

    ReplyDelete
  4. Fain glossul! Si modul de aplicare..cu buretel...nu am mai avut asa ceva de multa vreme! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, sa stii ca e neasteptat de misto si precis aplicatorul. Pup :*

      Delete
  5. Foarte frumos arata si mi se pare foarte versatil. Trebuie sa dau o tura prin magazine sa vad ce seturi gasesc de la ei. Am cautat online si am gasit chiar si setul de 4 rujuri Melted la Debemhams numai ca erau "out of stock". Cred si eu, la pretul de numai 15 lire.....
    Sa le folosesti sanatoasa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mai era un set tot asa ieftin cu Chocolate Soleil si Better than Sex mascara, sau ornament de brad cu Better Than Sex. Mersi, chiar le folosesc intens. :D Pup :*

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram