Monthly review: Octombrie 2015

RO: Am sa incep intr-o nota mai serioasa aceasta postare si pentru ca stiu ca multe dintre voi cele care ma cititi sunteti din Bucuresti, sper ca sunteti bine, sunt socata si ingrozita de ce s-a intamplat iar ieri nu am fost in stare de nimic. Cum zicea si Adina, sper sa nu va deranjeze postarea si sa va rog, daca va incadrati, sa mergeti si sa donati sange pentru raniti. Tensiunea mica si greutatea sub 50 de kg mereu au fost un impediement pentru mine dar daca voi va incadrati, mergeti intr-unul dintre centrele de recoltare. Sunati si intrebati cand puteti merge pentru ca va fi nevoie de sange cateva saptamani de acum incolo. 

#InstaOctombrie



  1. Am inceput numai bine luna, cu o tura de shopping la Topline cu ocazia Top Beauty Trade Show si un Pumpkin Spice Latte
  2. Tot cu ocazia targului de la Topline, am asistat la un workshop despre tendintele in manichiura, prezentat Catalina Stoica, ocazie cu care am vazut si colectia OPI Starlight care va fi lansata pe 15 Decembrie in Romania. Am sa va si arat pana atunci la ce minunatii sa va asteptati, eu deja mi-am ales preferata.
  3. Vedere a Bucurestiului de la etajul 34.
  4. Este atat de adevarata chestia asta. Fix in clasa a 8a am bagat eu penseta in sprancene iar acum stau 2 ani ca sa creasca cat de cat spranceana dreapta. 
  5. Moment de bucurie maxima atunci cand, dupa cautari indelungate, am gasit o fusta creion perfecta pentru mine.
  6. Recent am redescoperit in colectie Sleek Matte me in nuanta Fandango Purple si l-am tot purtat in ultima luna. Il puteti admira si in clipurile Autumn essentials.
  7. O scurta iesire din Bucuresti mi-a dat sansa de a ma bucura de acest peisaj.
  8. Primul meu tatuaj cu henna.
  9. CND a lansat recent un tratament cu keratina, Rescue Rx, si abia astept sa-l folosesc mai ales ca am cateva unghii care se tot exfoliaza in ultima vreme.

Preferatele lunii



Dove Gentle Exfolianting

Deaspre care v-am vorbit si in Autumn Essentials si care imi place, eperfect pentru aceasta perioada si daca si voi va confruntati cu zone cu piele uscata si foarte uscata.

Dove Invisible Dry

I-am devenit rapid fidela pentru ca e bun si chiar e invizibil: nu pateaza hainele si nu lasa urme albe pe hainele inchise atunci cand te imbraci.

Batiste Tropical

Am apucat sa va povestesc cat de cat despre Batiste Original si Blush, iar dupa aceastea i-a venit randul celui Tropical. Mi se pare ca are acelasi efect ca cel original, deci e bun, dar pe langa asta are parfum de cocos.


Va povesteam luna trecuta ca am inceput s-o folosesc, pe atunci inca mai alternam cu Bioderma Photoderm Crema din care mai aveam putin insa s-a terminat Bioderma si am ramas cu Ivatherm. Imi place crema, mi se pare ca se aseamana din multe puncte de vedere cu Photoderm Crema si am sa-i dedic un review, desi nu stiu cat interes va starni printre voi, dar e bine sa fie acolo, pentru vara viitoare.


Imi place foarte mult aceasta crema de ochi. Are o textura placuta, se absoarbe repede si e destul de emolienta pentru pielea mea uscata din jurul ochilor.


Un set de pensule bun si ieftin despre care v-am vorbit deja mai pe larg. 


De la pensule ieftine la buretei nu atat de ieftini dar puteti citi si in review de ce mi-au placut atat de mult.


V-am mai spus eu ca imi plac mult formula si textura acestor farduri crema. Insa si culorile sunt foarte frumoase si nu am nimic in colectie care sa se asemene cu Soiree. 

Top 5 articole

  1. Comanda iHerb Octombrie
  2. Monthly review: Septembrie 2015
  3. Autumn essentials I | Produse cosmetice
  4. Beatyblender Micro.mini vs dupe
  5. Comanda iHerb Octombrie (2)

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

4 comments:

  1. haaa, preferatul detasat al lunii e detasat Ivahidra+ (I owe you a cookie for this). Poate daca ma adun cumva fac si eu o postare de gen inainte de a fi prea tarziu =s

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nio, ce ma bucur ca-ti place atat de mult. <3 Eu sa stii ca imi notez de-a lungul lunii in carnetel ce-mi place iar la sfarsitul lunii e totul pus acolo, deci nu-mi ramane decat sa adun produsele din casa. Pup :*

      Delete
  2. Ce frumoasa esti! Imi place cum te arata camera astazi! :)
    Cred ca imi voi lua si eu pana la urma mini bureteii beauty blender!

    ReplyDelete
  3. Foarte faina fusta creion! :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram