Crema de ochi Andalou Naturals


RO: Am pomenit in preferatele lunii crema de ochi Andalou Naturals Deep Wrinkle Dermal Filler, o crema pe care o folosesc de cateva saptamani asa ca azi am revenit cu un review mai in detaliu pentru ea.

Cum v-am mai spus si in trecut, mereu am avut zona din jurul ochilor mai uscata asa ca, mai ales in ultimul an, am fost nevoita sa folosesc alte creme mai emoliente special pentru ochi. Nu intelegeti gresit, nu va trebuie neaparat o crema pe care sa scrie ca este crema de ochi si nu trebuie sa folositi creme separate pentru ten si ochi daca nu exista diferenta intre tipul de ten. Dar daca aveti zona ochilor diferita fata de restul fetei asa cum a fost in cazul meu, tenul fiind normal spre gras in timp ce zona ochilor este uscata, folositi creme diferite.


Ramasesem fara o crema de ochi pe care s-o pot folosi dimineata asa ca m-am gandit sa incerc una destul de laudata, Andalou Naturals Luminous Eye Serum, dar pentru ca nu era in stoc atunci cand voiam sa dau comanda pe iHerb am mai cautat o alta varianta la Andalou si am dat peste Deep Wrinkle Dermal Filler care s-a dovedit a fi numai buna ca formula.

Imi place ca textura este aproape ca un gel si nu se simte grasa pe ten iar fomula este buna si contine ingrediente mai emoliente cum ar fi untul de cacao dar si antioxidanti ca vitamina C, resveratrol, CoQ10. Nu are parfum iar tubul are un sistem foarte bun si igienic de dozare a prodului, eu pun direct la ochi o cantitate mica si apoi folosesc degetul pentru a intinde crema.

Ca tot am ajuns si la aplicare, am sa va spun ca, desi consistenta cremei e ceva mai vascoasa, efectiv se topeste pe piele si o intinzi imediat, se absoerbe repede si nu lasa absolut nicio pelicula grasa la suprafata pielii ceea ce o face perfecta pentru zi. Deep Wrinkle Dermal Filler mi s-a parut destul de hidratanta pentru nevoile mele si nu am simtit de-a lungul zilei ca m-ar strange pielea si nu arata deshidratata. Nu e nevoie sa aplicati o cantitate mare (desi mie imi place sa fac asta) deci chiar daca este o crema de ochi si un tub are doar 18 ml, va va tine destul de mult timp.



Ah, si o ultima chestie ar fi faptul ca de cand o folosesc nu mi-au lacrimat ochii niciodata din cauza ei. Nu stiu ce a fost dar in August si Septembrie ochii mei au fost neobisnuit de sensibili si chiar daca foloseam la ochi o crema pe care o mai folosisem fara probleme in trecut (Bioderma Sensibio Tolerance Plus+) imi lacrimau ochii din cauza ei si de aceea m-am hotarat sa iau o alta crema doar pentru ochi. Asadar, daca aveti ochii sensibili si de obicei simtiti ca va lacrimeaza ochii dupa ce ati aplicat crema de ochi, puteti s-o incercati pe aceasta.

Andalou Naturals Deep Wrinkle Dermal Filler este disponibila aici si costa 16$. Si daca inca mai au, poate nimeriti aceeasi varianta ca mine iar pe langa crema primiti si o masca in varianta mini.


Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

5 comments:

  1. Eu am masti de la Andalou. Citind review-ul tau, mi s-a facut pofta sa folosesc una dintre ele :))

    ReplyDelete
  2. La urmatarea comanda de pe iherb, sigur incerc ceva de la Andalou. :D

    ReplyDelete
  3. As fi tentată sa o incerc si eu. Cand se aduna produse pentru o comanda pe iherb o includ si pe ea ;)

    www.rokolla.blogspot.ro

    ReplyDelete
  4. Multumim pentru analiza detaliata! Am vazut produse andalou si pe site-uri romanesti, unele la preturi care mi se par ok. Btw, a incercat cineva fardurile de la Alima Pure, in special concealerul si fardul de ochi (au recenzii bune pe amazon us) si le-am gasit si aici. Merci

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram