Best of 2014: Produse pentru corp si par


RO: Continui seria de preferate ale anului dar anul acesta am facut o mica schimbare in postari: am unit cele cu produsele pentru corp si par pentru a echilibra numarul de produse dar si ca sa reduc postarile. Dupa ce v-am prezentat produsele pentru ten, iata si celelalte preferate in ceea ce priveste produsele de ingrijire. Sunt sigura ca, daca va numarati printre cititoarele mai vechi, nu va vor surprinde alegerile mele.

GEL DE DUS
elmiplant senses touch freshen up


CREMA DE CORP
The Body Shop Wild Argan Oil Body Butter


CREMA CU PROTECTIE SOLARA
Bioderma Phoderm Mineral SPF50


Mi-a placut foarte mult pentru corp noua varianta de Bioderma Photoderm Mineral SPF50. Nu lasa o pelicula extrem de alba iar datorita texturii fluide si siliconate se intinde usor si repede.

DEODORANT
Garnier Mineral Invisible Fresh
*Ins & Outs #4*


Desi am mai incercat si alte deodorante, majoritatea neridicandu-se la nivelul asteptarilor mele, varianta Fresh de Garnier Mineral Invisible a fost alegerea mea pe tot parcursul anului. Daca va aduceti aminte, anul trecut varianta clasica a aceluiasi deodorant a fost deodorantul preferat.

SAMPON
Nature's Gate Jojoba Shampoo Revitalizing


M-am gandit daca sa trec aici varianta pe care o folosesc in momentul de fata, cea cu rodie sau cea mentionata. Intr-un final m-am decis la varianta cu jojoba doar pentru ca imi place mai mult cum miroase, efectele fiind aceleasi.

BALSAM DE PAR
Jason Revitalizing Vitamin E Conditioner


Desi nu sunt incantata de parfumul lui, efectele lui nu pot fi ignorate si asta am observat dupa o perioada in care am incetat sa-l folosesc.

TRATAMENT PAR
Moroccanoil


Fata de cand am facut review-ul pentru ambele variante parca m-am mai obisnuit cu produsul si cum acum il aplic numai pe parul ud, nu mi-a mai incarcat parul. In 2012 a castigat varianta Moroccanoil Light iar acum a venit randul celei clasice.

STYLING
Moroccanoil Luminous Hairspray
Wella SP Elegant Shape Mousse



Pentru ca anul acesta am inceput sa folosesc tot mai multe produse de styling si sa tot experimentez, am vrut sa includ aceasta categorie si nu m-am putut hotari la un singur produs pentru ca ambele mentionat mi-au placut foarte mult si le-am folosit cel mai des.

***

Seria de articole Best of 2014 include urmatoarele postari:
  1. Produse pentru ten
  2. Produse pentru par si corp
  3. Produse de machiaj
  4. Produse de unghii

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

6 comments:

  1. Interesante alegerile tale. Sper sa ajung sa testez si eu ceva de la Moroccanoil la un moment dat! Am citit numai reviewri pozitive despre aceste produse

    ReplyDelete
  2. Iar avem o multime de produse pe care le-am indragit amandoua: chiar in seara asta am folosit gelul de dus Elmiplant, dar c spumant de baie - e absolut genial, face o spuma parfumata si densa de ti-e mai mare dragul, mai ales ca e foarte accesibil.
    Incep sa prind si eu toata vraja asta a lui Morrocanoil. Aproape ca as risca sa incerc si samponul Nature's Gate intr-o comanda viitoare Iherb, dar am un scalp asa sensibil ca mi-e cam frica sa nu ajung cu el pe post de gel de dus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moa, ce idee buna sa folosesti gelul de dus pe post de spumant, am sa incerc si eu asta cu elmiplant senses touch. Stii ca so eu sunt cu scalpul sensibil iar cu sampoanele Nature's Gate m-am inteles foarte bine, le-am folosit exclusiv mult timp si apoi cat am regretat ca am intrerupt folosirea lor. Pup :*

      Delete
    2. Chiar sunt curioasa cum o sa ti se para "spumantul", eu am incercat cu doua variante de arome si mi-a placut.
      Am incercat in trecut un sampon Nature's Gate, cand foloseati si tu, si Georgiana, cu aloe vera cred ca a fost si la inceput mi-a placut, apoi nu m-am mai inteles cu el. Acum sunt pe Garnier Aloe Vera si e pretty decent, cam cel mai bun din ce am folosit in ultima perioada.

      Delete
  3. Cred ca ar trebui sa le mai acord si eu o sansa deodorantelor de la Granier :)) Am avut mai demult unul, dar nu m-a impresionat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai putea sa le incerci pe cele Garnier Mineral Invisible, daca nu ma insel si eu am avut experiente neplacute cu deodorantele Garnier dar de gama asta sunt foarte multumita. Pup :*

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram