Arome de toamna


RO: Cand am vazut cum a transformat Stefana Summer Lovin' Tag pe care i-l pasasem eu, parca mi-a parut rau ca nu m-a nominalizat si pe mine asa ca va puteti imagina ca m-am bucurat atunci cand Adina mi-a pasat-o.

1. Accesoriile preferate in aceasta toamna


Cu siguranta botinele. Am o obsesie pentru botine si chiar daca am deja destule perechi, nu ma satur. In fiecare an, cu venirea toamnei, dintre toate accesoriile, ma entuziasmeaza faptul ca pot scoate la purtat toate perechile mele. Iar perechea mea preferata este cea din poza.

2. Lumanarea preferata pentru toamna aceasta


Yankee Candle Vanilla Chai pentru ca reuseste sa imbine doua dintre aromele mele preferate: vanilia cu mirosul ametitor al condimentelor din masala chai.

3. Bautura preferata din aceasta toamna


In trecut, unul din lucrurile pe care le asteptam cu nerabdare o data cu racirea vremii era vinul fiert pe care il facea tata, pentru mine era cel mai bun. Imi placea combinatia intre vin, condimente si mere dar cum acum nu ma mai pot bucura oricand vreau de vinul fiert facut de el, am trecut la Chai Latte. Ador aromele de cardamon, scortisoara, cuisoare, anason asa ca nu e de mirare ca m-a cucerit instant aceasta varianta de ceai. Si ca sa fiu mai specifica, cel mai mult imi plac variantele cu ceai negru.

4. Cartea preferata


Asa cum va spuneam, nu am preferinte sezoniere cand vine vorba de carti si citesc ce-mi cade in mana/telefon. Momentan am luat sa citesc Arthur C. Clarke Orasul si stelele.

5. Melodia preferata toamna aceasta

Nu am o melodie preferata momentan, chiar sunt in pana de idei pentru ca as  vrea sa-mi schimb muzica din telefon dar nu stiu cu ce inca dar in ultimele zile a fost pe repeat urmatoarea melodie. Imagine Dragons strikes again.


6. Rujurile preferate din aceasta perioada



Am sa port cu mare placere Catrice Ultimare Colour 340 Berry Bradshaw si Shiseido Perfect Rouge RD305 Salon (review), printre altele. Cu siguranta vor mai aparea dar la ele mi-a fugit imediat gandul .

7. Ojele preferate


Aici se complica treburile. Am multe oje pe care le-am ignorat in sezonul cald dar pe care abia astept sa le port acum pe unghii. In primul rand sunt cele pe care vi le-am prezentat anul trecut in postarea 10 oje de toamna iar pe langa ele ar mai fi cele pe care le voi include in editia 2014 a aceleiasi postari.

8. Mancarea preferata in acest anotimp?

Nu prea am mancaruri sezoniere preferate dar as mentiona vinetele coapte iar pe langa vinete, eu abia astept strugurii. Abia asteptam sa se umple pietele de struguri buni si dulci, nu cei cu bob mare, cei cu bob mic, albi sau negri, as manca din ei toata ziua.

9. Ce astepti cu nerabdare sezonul acesta?

Asa cum va povesteam in postarea anterioara, abia astept sa stau pe plaja, la soare si sa ma bucur de vreme frumoasa (sper) inainte de venirea frigului aici.

***

Sper ca v-a placut aceasta leapsa si va invit s-o preluati, eu am sa le nominalizez pe Ioana, Antonia, Dara, Adina Meg si Cristina.


Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

13 comments:

  1. Ah, ce frumos! Mulțumesc mult de tot. Sunt restanta cu a gazillion tags :( Promit solemn că pe aceasta o fac.

    ReplyDelete
  2. Multumesc frumos, Jully. Mai am un tag primit de la tine si trebuie sa ma pun pe treaba. :) :-*
    Vai ce botine frumoase ai, sunt superbe si iti vine asa de bine (le-am vazut si in poza postata pe insta). Pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, da, asa sa faci, ca sa citesc. :> Aw, mersi, sunt usor obsedata de ele si sunt super comode. Pup :*

      Delete
  3. Botinele sunt superbe, nu ma mir ca sunt preferatele tale. Imi plac si nuantele rujurilor, chiar foarte mult :D

    Ce frumoase sunt pozeleeee, si ce draguta e cutia aia mica de Nivea :D eu am una asa, dar varianta clasica o tin tot timpul in geanta. E draguta :)))

    Te pup

    http://miu-miu.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stai ca m-ai bagat in ceata, m-am uitat la poze dar nu vad nicio cutie Nivea. :)) Pup :*

      Delete
  4. Ceau,

    Imi spui te rog...ceaiul de la Yogi Tea:Black Chai, e bun si aromat?Nu mi-am mai luat ceai de la ei de mult timp si nu mai stiu ce impresie imi facuse acel ceai.

    Multumesc,
    Dorina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna Dorina,

      E foarte bun iar gustul condimentelor este destul de intens. Daca ai cum sa faci rost iti recomand si varianta varsata. Cel din prima poza, Classic Chai e tot Yogi Tea dar l-am luat din Franta si momentan nu l-am gasit online pentru a-l comanda. Sper ca-ti este de ajutor raspunsul.

      Pup :*

      Delete
  5. I love Imagine Dragons :X:X:X:X

    ReplyDelete
  6. super postare! Ce bine arata botinele. :D
    kisses from Http://glamupdoll.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Ceaiul de unde l-ai luat? Eu am chai latte pt Tassimo si sunt dependenta

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram