Ins & Outs #7

RO: Nu am mai facut o astfel de postare de foarte mult timp dar nici nu am mai schimbat produse, poate doar am mai introdus, dar fara sa si scot asa ca nu-si avea rost o astfel de postare. Dar iata ca au intervenit cateva schimbari in ultimul timp si m-am hotarat ca este cazul pentru a saptea postare de Ins&Outs.



OUT: Nivea 3-in-1 Micellar Cleansing Water *review* pe care v-am aratat-o si in penultima postare, doar ca atunci tocmai incepusem s-o folosesc. Am terminat-o de mult, i-am dedicat si un articol. Pe scurt: nu am fost impresionata, mi s-a parut cam prea blanda pentru a fi un demachiant eficient.
IN: Bioderma Sensibio H2O *review*, my love! Am revenit la ea pentru ca mai aveam jumatate de sticla de 500 ml care trebuia consumata si cam atat, nu stiu ce as mai putea scrie despre ea. Nu i-am dedicat un review separat, dar cred ca multitudinea de laude aduse acestui produs atat de mine aici pe blog cat si in rest compenseaza. Cand o termin am sa trec la noua lotiune micelara Bioderma, Hydrabio H2O.

OUT: Garnier Invisible Fresh este deodorantul caruia i-am fost fidela mult timp pentru ca era ok si nu-mi pata hainele, nu lasa urme albe sau galbene si nu va spun cate probleme am avut in trecut cu asta.
IN: Dove Go Fresh Revive deo spray face parte din noutatile acestei veri, o gama de produse cu parfum de rodie si lamaita. L-am mentionat si la preferatele lunii pentru ca sunt foarte incantata de el. Dupa cateva tentative cu alte deodorante foarte laudate care nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor am fost bucuroasa ca am gasit un deodorant cu care sa-l inlocuiesc pe cel Garnier iar Dove mi se pare chiar mai eficient.

OUT: Paula's Choice Resist Ultra Light Serum despre care v-am povestit ca l-am luat in ideea de a folosi ceva mai light in zona ochilor ziua insa s-a dovedit a fi mult prea light pentru cerintele pielii mele asa ca am fost incantata sa-l schimb desi am sa-l mai incerc pe restul tenului, dar nu la ochi.
IN: Paula's Choice Resist Serum este inlocuitorul si sunt foarte incantata ca am revenit la el. Pe langa serul Resist cu retinol, acest ser este minunat pe post de crema de ochi, in cazul in care aveti nevoie de ceva mai emolient. Consistenta variantei clasice este usor uleioasa, dar fara a fi gras sau a lasa o pelicula lucioasa, se absoarbe ceva mai greu dar in urma ramane o piele perfect hidratata si fina. Imi aduc aminte ca in perioada in care l-am avut in varianta full-size, facea o echipa imbatabila cu Clear Skin Hydrator. Oricat de uscata sau descuamata era pielea, dupa combinatia celor doua arata perfect. Si daca tot am ambele variante ale serului, ma gandesc sa fac un review comparativ.

OUT: ACM NOVOPHANE Sampon energizant mi-a placut foarte mult dar l-am terminat, A fost bland cu scalpul, nu mi-a uscat parul si a fost neasteptat de spornic. Am stors pana la ultima picatura si ma bate gandul sa-l cumpar. Revenisem la Garnier Ultra Doux Aloe Vera&Vegetable Milk dar se pare ca nu ne mai impacam momentan asa vreau sa incerc si eu laudatul Clear Volume Max.

IN: Kallos Silver Reflex Shampoo a intrat de curand in rutina de ingrijire a parului. La sfarsitul lui Iulie mi-am luat inima-n dinti si am facut prima schimbare "permanenta" la culoarea parului meu: mi-am facut un fel de ombre. Asa ca daca am varfurile si cateva suvite blonde, a trebuit sa ma conformez si sa introduc un sampon violet pentru neutralizarea tonurilor calde. Sunt foarte multumita de sampon, se vede diferenta iar varfurile sunt mai deschise si fara acea tenta roscata. Eu il folosesc aproape la fiecare spalare, aplic in palma dupa care masez bine pana se mogenizeaza, aplic in par si las cateva minute sa actioneze.

OUT: Milani Glosse Top Coat a iesit de mult timp din rutina dar nu am apucat sa scriu si aici. Avand in vedere ca nu ma mai pot desparti de top coat-ul CND VINYLUX, l-am lasat deoparte pe cel Milani si nu-mi vine sa ma mai intorc la el. Eu nu am simtit ca ajuta cu nimic manichiura, poate doar la timpul de uscare dar nici acolo nu exceleaza asa ca a stat nebagat in seama cam toata vara.

Ati folosit vreunul dintre produsele mentionate?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

4 comments:

  1. Daaa, asteptam review-ul comparativ al serurilor PC :)

    ReplyDelete
  2. Am aceeasi parere despre lotiunea micelara de la Nivea si inca ceva in plus, dar voi scrie intr-un articol. :)
    Si mie imi place Dove Go Fresh. Eu momentan folosesc roll-on-ul, dar am incercat de cateva ori si spray-ul si mi s-a parut destul de eficient. Pupici.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Acum m-ai facut curioasa, abia astept sa citesc articolul. :D Pup :*

      Delete
  3. CND, da, da, vreau, vreau!
    Sunt ca un copilas, dar mi-a ramas in cap de cand l-ai pomenit prima data pe blog.

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram