Bioderma Sensibio Tolerance Plus+

bioderma sensibio toleramce plus+

RO: Nu am mai facut un review de secole, mai ales unul pentru un produs de ingrijire a tenului dar foarte mult timp am avut o rutina cam haotica si nici nu am incercat prea multe produse noi. Dar astazi am sa va dau mai multe detalii despre crema hidratanta Bioderma Sensibio Tolerance Plus+. Cand v-am povestit despre lansarea ei v-am promis ca am sa revin cu impresii asa ca ma tin de cuvant.


Sensibio Tolerance Plus+ a fost conceput pentru persoanele cu ten intolerant, care reactioneaza foarte usor si la foarte multe ingrediente, persoane care-si gasesc greu o crema hidratanta pe care sa o tolereze. Astfel, formula este una foarte simpla si de baza, fara parfum, coloranti chiar si fara conservanti iar produsul este foarte bine ambalat intr-un recipient airless.

Textura este destul de fluida, light si eu folosesc cam 2 pompe pentru a acoperi toata fata. Un tub are 40 ml dar crema este foarte spornica si inca nu da semne ca ar fi pe sfarsite. In ceea ce priveste hidratarea, folosind crema atat in perioade in care tenul a fost mai degraba normal-uscat dar si acum vara cand are tendinte de ingrasare in zona T, o vad mult mai adecvata tenurilor normale, mixte. Pentru tenurile uscate, nu este de ajuns fiind nevoie si de o alta crema mai emolienta.

Dar sa vorbim despre efectele ei. Stiti ca tenul meu nu este intolerant ci sensibil si cu rozacee asa ca am sa va povestesc ce efecte am observat eu. In primul rand, chiar a avut efect asupra sensibilitatii si aceasta s-a diminuat in sensul ca acum pot folosi zilnic exfoliantul Paula's Choice Resist Dark Spot Eraser (cu 7% AHA si 2% hidrochinona). Sensibio Tolerance Plus+ a fost singura schimbare pe care am facut-o in rutina mea inainte de a remarca schimbarea dupa ce luni de zile am simtit ca ma pisca usor pielea atunci cand aplicam produsul si nu dadea semne ca incepe sa-l tolereze mai bine (sunt 99% sigura ca hidrochinona era cea care-mi dadea batai de cap). De cand folosesc crema in fiecare zi am observat ca senzatia aceea a disparut. Si am mai observat ca este foarte buna si pentru rozacee calmand-o, diminuand vizibil roseata.

In concluzie, cred ca este o crema utila si pentru persoanele cu ten sensibil sau cu rozacee, formula nu abunda de antioxidanti si ingrediente benefice dar asta este si atuul ei: simplu si cu risc minim de a provoca reactii alergice.

bioderma sensibio toleramce plus+

bioderma sensibio toleramce plus+

bioderma sensibio toleramce plus+

Produs Bioderma Sensibio Tolerance Plus+
Consistenta
fluida
Cantitate
40 ml 
Expira  6 luni de la deschidere

Ingrediente 
AQUA/WATER/EAU, COCOGLYCERIDES, GLYCERIN, SILICA, GLYCERYL STEARATE, SODIUM CITRATE, CAPRYLOYL GLYCINE, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, SODIUM PCA, ACETYL TETRAPEPTIDE-15, UNDECYLENOYL GLYCINE, SCLEROTIUM GUM, SODIUM HYDROXIDE.
(daca vreti o analiza a ingredientelor, o gasiti la Sanziene si Matrguna)

 Rezumat+ ambalaj airless
+ formula simpla dar fara iritanti
+ diminueaza roseata
+ textura usoara

 Pret pret recomandat 72 lei
(la Farmacia Tei este 42 lei)
 Unde cumpar farmacii
Rating:

Vi s-ar parea utila Tolerance Plus+ in rutina voastra de ingrijire a tenului?


***


PS: Ati vazut cel mai nou produs Bioderma disponibil in Romania? O noua lotiune micelara, Hydrabio H2O, sunt super curioasa cum e in comparatie cu Sensibio H2O.


PPS: Nu numai tenul meu o duce bine, dar si mimoza (daca nu intelegi legatura, va invit sa aruncati un ochi peste articolul in care va povesteam despre lansarea cremei Sensibio Tolerance Plus+).


Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

10 comments:

  1. Am suspectat-o la un moment dat ca mi-ar provoca cosulete, am renuntat o perioada si acum experimentez din nou sa vad daca erau din cauza ei sau a altor factori.
    Ma bucur ca ti-a placut, imi da curaj sa o folosesc in continuare.

    ReplyDelete
  2. A mea are un miros destul de ciudat... a rufe umede. A mai observat cineva problema asta? Termenul de expirare e in 2017... dar imi e cam frica sa o folosesc.

    ReplyDelete
    Replies
    1. In principiu nu ar trebui sa te ingrijoreze mirosul usor neplacut avand in vedere ca nu este o crema parfumata. Produsele neparfumate au mereu mirosuri mai neplacute din cauza ca nu e nimic sa mascheze mirosul ingredientelor. Si a mea miroase ciudat. :)

      Delete
    2. Multumesc. Intre timp m-am obisnuit cu ea si sunt multumita de efecte. Hidrateaza bine si parca mai scade si roseata.

      Delete
  3. Nu am folosita-o. Si eu ma confrunt cu rozacee si multe produse nu sunt bune

    ReplyDelete
  4. Si crema mea miroase ciudat, ceea ce ma descurajeaza sa o folosesc.
    Consider ca am facut o alegere gresita, cu atat mai mult cu cat am sesizat producatorul pe site-ul BIODERMA in urma cu cca 2 luni si nu am primit niciun raspuns.
    Ma asteptam la o reactie din partea unei firme cu renume... :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Monica, o crema neparfumata va avea mereu un miros ciudat, pentru ca nu exista nimic in formula ca sa mascheze care-l au ingredientele. Eu folosesc de multi ani produse neparfumate si sunt obisnuita cu acest aspect si am folosit 2 tuburi doar de Tolerance Plus+.

      Iti pot recomanda sa incerci sa le scrii si pe Facebook, probabil acolo raspund mai repede.

      Delete
  5. Pot sa o folosesc si dacă sunt însărcinată?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bineinteles, fiind o crema basic nu contine niciun ingredient care ar fi contraindicat gravidelor.

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram