Miercuri ne vedem la Plaza Romania Fashion Show


RO: Daca nu aveti planuri pentru miercuri 24 septembrie, ora 19, va invit sa ne vedem la Plaza Romania Fashion Show pentru a asista la prezentarea noilor colectii toamna/iarna 2014-2015 ale unor brand-uri renumite precum Tommy Hilfiger, D’S Damat, Lee Cooper, Koton, Time Out, Lashez, Bigotti, Colin’s, BSB, Otter, Il Passo, Sephora si Yves Rocher.

Pentru aceasta toamna, Plaza Romania a pregatit o serie de evenimente special destinate celor pasionati de shopping si moda, serie ce debuteaza cu acest show, marca "Style Up". Mai multe detalii puteti afla pe pagina oficiala de Facebook Plaza Romania sau pe site-ul plazaromania.ro.

Pentru ca toamna aceasta se poarta, in primul rand evenimentele pe care nu le vei uita niciodata, Maria Andrei, directorul artistic al show-ului de moda iti promite o seara inedita, cu numeroase surprize, in spiritul show-urilor de moda de la Paris, Milano, Londra, New York.
Pe podiumul din Plaza Romania vor defila, alaturi de manechine profesioniste, vedetele Andreea Balan, Adelina Pestritu, Speak, Iuliana Luciu, Anca Serea, Gianina Ilies, Adrian Nartea.

Deci, cu cine ma vad miercuri? 

PS: Si va astept diseara pe blog, la ora 9 fix, cu o oja perfecta pentru toamna, numai buna de asortat cu noile colectii.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

No comments:

Post a Comment

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram