Concurs: 10 oje OPI Over&Over A-Gwen + bilete la TopBeauty Trade Show


RO: Notati in calendar 25-28 Septembrie pentru ca TopLine - importator OPI, Alessandro, CND, Moroccanoil, TIGI, Joiko, GHD etc. - va pregateste ceva inedit: TopBeauty Trade Show.


Pe durata celor 4 zile vor avea loc numeroase demonstratii si programe speciale dar si un concurs pentru de nails pentru incepatori si profesionisti. Intre prezentari puteti vizita noul magazin TopLine care se va intinde pe o suprafata de doua ori mai mare si puteti profita de ofertele speciale care vor fi disponibile in perioada 25-28 Septembrie.

Accesul in magazin se poate face gratuit iar daca vreti sa asistati la show-uri, biletul costa 25 pentru toate cele 4 zile.

Intre noi fie vorba, stiti ca TopLine are mereu oferte foarte bune si prezentari interesante, asa ca eu abia astept sa vad ce au pregatit. Nu stiu daca mai tineti minte ce oferte tentante au avut anul trecut la produsele OPI si nu numai.

Cu aceasta ocazie, am pentru voi un concurs cu premii perfecte pentru sufletul meu, sper ca si al vostru. Poate stiti obsesia mea cu ojele OPI rosii, v-am prezentat multe aici pe blog iar acum aveti ocazia sa castigati un lac de unghii OPI rosu, si nu orice rosu, ci Over & Over A-Gwen, oja speciala a colectiei Gwen Stefani. Un creme rosu clasic, superb, care merge oricand si se asorteaza cu orice. Pe langa OPI Over & Over A-Gwen, premiul mai include si un bilet la TopBeauty Trade Show.

Iar daca tot am adus aminte de colectia Gwen Stefani, vreau sa va las cu un "sneak peek" al colectiei Gwen Stefani Holiday 2014.


Vor fi 10 castigatoare in total, cate una pe zi iar premiile se ridica personal de la TopLine (B-dul Regina Maria, nr. 14, Bucuresti) cu un act de identitate.

Tot ce trebuie sa faceti pentru a va inscrie e sa completati formularul de mai jos, toate conditiile fiind obligatorii.

Succes si ne vedem la TopBeauty Trade Show.

a Rafflecopter giveaway

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

No comments:

Post a Comment

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram