Colectia OPI Gwen Stefani


RO: Stiti ca va povesteam ieri ca am multe poze de editat pentru o postare? Iata ca azi vedeti despre ce poze era vorba, ca tot ma gandeam ca iar a trceut prea mult timp de la ultima oja prezentata pe blog, cu siguranta recuperez acum si am pentru voi 5 oje din colectia OPI Gwen Stefani.

In Noiembrie 2013 va prezentam colectia Gwen Stefani for OPI iar la sfarsitul lui Martie, aceasta a ajuns si in Romania. Atunci cand au aparut primele informatii despre colectie nu a fost dezvaluita si Push and Shove iar OPI a tinutul secretul  pentru o vreme si trebuie sa recunosc faptul ca eram foarte curioasa dar despre asta va spun mai multe mai incolo.

Colectia se diferentiaza de cele "clasice" prin multitudinea de finish-uri, nu degeaba motto-ul este: "Standout color in breakthrough finishes". Exista clasicele "cremes" OPI care-mi plac la nebunie pentru consistenta, aplicare si luciu, apoi oje satinate, un glitter holografic care-ti ia ochii si Push and Shove, chrome, o oja care da acel aspect metalic lucios, ca de oglinda. Nu am glitter-ul dar va voi arata 2 cremes, 2 satinate si Push and Shove.


Pentru ca vreau sa pastrez ce-i mai frumos pentru final, am sa incep cu cele 4 oje care fac parte din setul Rock Starlets si vreau sa mentionez neaparat ca pensula sticlelor mini OPI mi se pare geniala. E o varianta mai mica a celei pe care o au ojele normale si imi place ca ofera o precizie mai mare la aplicare, mai ales daca ai unchii scurte asa cum le port eu momentan.


Hey Baby
When it comes to pinks, you're the "bright" one for me.

Chiar ca acest roz e the "the bright one for me". V-am mai povestit ca nu sunt tocmai o fana a ojelor roz insa imi place aceasta nuanta de fucsia, are acel subton cald care-mi place. Am aplicat-o in 2 straturi, fara top coat pentru a vedea voi finish-ul. Este oja creme, daca o aplicati intr-un strat mai gros este opaca dintr-un singur strat, s-a uscat repede si abia astept s-o port.





I Sing In Color
The deep tones of this luscious blackberry hit all the right notes.

Din nou o oja creme, aplicata tot in 2 straturi, parca in sticla imi placea mai mult decat pe unghii, desi oricum arata foarte bine in constrast cu pielea mea.





Love.Angel.Music.Baby
This matte gold with satin sheen complements all your passions.

O oja pe cat de speciala, pe atat de frumoasa, un auriu frumos semi-mat cu sclipici fin, consistenta minunata, aplicare usoara, ca de obicei descrierea celor de la OPI e perfecta. :) Cred ca la soare ar fi superba dar normal ca fix in ziua in care am zis ca fac swatch-uri era innorat asa ca astept o zi cu soare ca s-o port si s-o admir, sa v-o arat si voua eventual.




4 In The Morning
This dramatic satin-black is a hit at after-parties

Cealalta oja cu finish satinat care imi aduce aminte de pielea neagra, pe unghii o vedeti aplicata in 2 straturi. Vad ca si 4 In The Morning exceleaza la soare si nu este chiar un simplu negru asa cum pare, nu pot sa zic decat ca acum astept si pentru ea o alta zi cu soare. :) 




Push and Shove 

V-am zis ca pastrez ce-i mai bun pentru final, iar aceasta oja m-a cucerit din momentul in care s-a uscat pe unghii si i-am putut admira finish-ul metalic lucios, acel aspect de oglinda pe care il cautam si il voiam cu ceva timp in urma. Recunosc faptul ca atunci cand am aflat ce era cu Push and Shove si am vazut un swatch pentru ea, am fost usor dezamagita dar totul s-a schimbat cand am aplicat-o. 

Oja vine impreuna cu o baza speciala Lay Down That Base, e facuta pentru a fi folosita in combinatie cu ea si, evident, fara top coat. Desi OPI recomanda aplicarea ei in 2 straturi subtiri, la mine a iesit intr-unul singur mai gros, s-a aplicat foarte usor si darele lasate de pensula au disparut atunci cand s-a uscat.

Cu aceasta oja trebuie sa aveti cateva aspecte in vedere:
  • dupa ce ati aplicat baza asteptati sa se usuce bine, la fel si intre straturi
  • scoate in evidenta orice imprefectiune deci daca aveti striatii sau alte defecte, le va scoate in evidenta (puteti eventual sa incercat aplicarea unui baze care sa uniformizeze suprafata unghiei dar dupa aplicati neaparat Lay Down That Base)
  • aveti grija sa nu va atingeti de nimic unghiile pana nu se usuca oja
  • este o oja "one night only", dupa cum cei de la OPI o descriu, este pentru evenimente si nu e conceputa pentru a rezista mai mult
Ca o concluzie, I love it!!! Mi-ar fi placut si mai mult daca formula ar fi rezistat mai mult, la mana stanga vad ca a tinut o zi, inclusiv cu spalat de vase dar am sa vad cum se va comporta cand o voi aplica si la dreapta.

Behold the beauty...



***

Acestea au fost cele 5 oje si pentru final am pregatit si un GIF cu toate


Per ansamblu, imi place colectia, imi place tocmai pentru finish-urile diferite ale ojelor. Ojele s-au aplicat bine, sunt pigmentate si nu necesita mai mult de 2 straturi pentru a fi opace. Iar Over & Over A-Gwen e un rosu superb, cu pasiunea mea pentru ojele rosii OPI, am suspinat putin cand am vazut-o aplicata pe unghii, e cam o varianta usor mai deschisa a lui Big Apple Red.

Colectia Gwen Stefani for OPI o puteti gasi acum in magazinele Top Line si in saloanele partenere.

Cum vi se par ojele? Care este preferata vostra?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

18 comments:

  1. hmm.. aurie sau metalica... greu de decis... una din ele o sa aterizeze la mine...

    ReplyDelete
  2. sunt foarte frumoase toate ojele pe Push And Shove o am si eu inca nu am incercat-o , mai imi fac cu ochiul Love,Angel Music Baby si glitterul In True Stefani Fashion :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trebuie s-o incerci, e spciala. Si glitter-ul, vai de mine, aplicat peste oja nude, culoarea mainii arata demential. Pup :*

      Delete
  3. Superba postarea! Ai muncit la ea si a iesit pe masura. Foarte frumoasa colectia, iar Push and shove e excelenta. Am folosit-o ca si baza la o gramada de nail art. Te pup :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mersi, dupa atatea poze, sa stii ca ma ung pe suflet complimentele astea. :* Uite nu m-am gandit la varianta de a folosi PaS pt nail art, dar suna foarte bine.

      Delete
  4. Voiam sa-ti scriu care sunt nuantele care imi plac, din ce ai postat aici, si am remarcat ca ambele au "baby" in denumire. :)) Deci rozul si auriul sunt fix pe gustul meu! :D
    P.S: pozele sunt superbeeeee! Bravo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. La roz m-am gandit instant, pana am trecut de lovem angel si music, mai greu mi-a venit in minte cealalta cu Baby. :)) Mersi, pup :*

      Delete
  5. wow!arata super tare toate

    ReplyDelete
  6. LAMB imi place cel mai mult :D. Oje roz imi tot cumpar, iar inchise nu prea port. PaS e..wow :D Si imi place ca vin in variante mini - nu as avea cand sa termin o sticla full size.

    ReplyDelete
    Replies
    1. De ce nu ma mira ca LAMB si PaS par a fi foarte populare? :) Pacat ca nu am avut sa va arat si In True Stefani Fashion, vai di mini si di mini cum e, dar la soare. :))

      Da, sunt foarte practice seturile astea, mai ales daca iti plac mai multe nuante din colectie si le gasesti in set, e mult mai avantajos.

      Pup :*

      Delete
  7. Foarte frumoase toate ! Felicitări pentru articol și pentru descrieri, dar mai ales pentru poze ! :)

    ReplyDelete
  8. Superbă colecÅ£ie! Preferatele mele: roz ÅŸi auriu! ♥♥

    ReplyDelete
  9. Ce interesanta este oja metalica. Imi place tare mult!
    Pozele sunt superbe! :-*

    ReplyDelete
  10. le-ai surprins foarte frumos :)
    si eu sunt fana big apple red :D momentan mi-am luat red hot rio, dar parca celalalt e... the one :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, my...ce frumoasa e si Red Hot Rio ♥♥♥ :D

      Delete
  11. Ca de obicei, poze ireprosabile! Cred ca ai cele mai bune visuals, sincer iti spun!
    Cat despre oje, imi place mult cea aurie, si este spectaculoasa cea argintie.

    ReplyDelete
  12. Îmi plac toate, mai puțin Hey Baby, e prea țipătoare pentru gusturile mele (deși piesa e una din preferate) :)

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram