May's faves


RO: Pentru că luna trecută am ratat această postare, m-am gândit că ar trebui să recuperez luna asta şi să nu mai ratez preferatele lunii pentru că voiam neapărat să vă povestesc câte puţin despre câteva produse care m-au impresionat în ultimul timp.


1. Am luat şamponul Bubchen cu zmeură pentru că eram cam în grabă, mi se terminase şamponul Nature's Gate şi nu apucasem să dau o nouă comandă pe iHerb aşa că am apelat la cel Bubchen ştiind că este apreciat. Este blând şi miroase demenţial! Ador tot ce ţine de zmeură şi vă mai spun că mirosul acela demenţial se păstrează în păr destul de mult timp după ce s-a uscat.

2. Tot la capitolul răsfăţ olfactiv este şi gelul de duş Care cu căpşune şi fistic. După ce mi-am luat balsamul de păr cu căpşune de la Madre Labs şi am văzut cât mă încântă mirosul, am zis că vreau asta şi într-un gel de duş.

3. Nu cred că am apucat să vă povestesc încă pe blog dar de o lună jumătate am schimbat crema hidratantă pentru ten, am trceut în sfârşit la Paula's Choice Hydralight. Şi sunt atât de încântată de ea! Este light într-adevăr şi îmi hidratează tenul mai bine decât Skin Balancing, ba îmi calmează şi roşeaţa. Nu degeaba e Milena atât de încântată de ea, şi nu degeaba o lăuda atât, bine că nu am aşteptat mai mult că s-o încerc.

4. Înainte de a vă povesti de următorul produs, trebuie să va mărturisesc că am avut o perioadă în care tenul meu s-a uscat deshidratat, orice aş fi pus pe el nu era de ajuns iar fondul de ten arăta foarte urât. Salvarea mea la capitolul machiaj a fost fondul de ten pudră Physician's Formula Healthy Wear SPF50. Astrele s-au aliniat şi am reuşit să-l comand atunci când l-au adus pe stoc. Deşi e pudră, şi poate va gândiţi că nu ar arăta bine pe un ten descuamat, vă spun că nu se vedea nicio cojiţă, a fost singura chestie pe care puteam s-o pun pe faţă care să se aşeze ok. Are o acoperire mică şi un finish natural, nu este complet mată.

5. Inglot Cream Concealer în nuanţă 34 acoperă foarte bine şi îmi place cum îmi acoperă cearcănele. Se întinde uşor şi păstrează zona mată. Ah, şi este foarte pigmentat, eu pun o picătură mică pe care o amestec cu fond de ten şi apoi întind pe faţă în zonele care au nevoie de ceva mai multă acoperire, inclusiv sub ochi.

6. Dacă tot v-am povestit de anticearcanul meu preferat, trebuie să vă spun şi despre noua mea pensulă preferată pentru aplicarea acestuia: Real Techniques Deluxe Crease Brush. Deşi mult timp am fost în dubii dacă să iau sau nu setul Your Eyes/Enhanced Starter Set pentru că 2 dintre cele 5 pensule păreau inutile pentru mine, am profitat de reducerea de 20% pe care au avut-o pe iHerb şi l-am luat. Ştiţi că-mi place să mă uit la videoclipurile Pixiwoo şi cu cât le vedeam mai des că folosesc pensula Deluxe Crease Brush pentru aplicarea anticeacarnului, cu atât mi-o doream mai mult. Este nouă mea pensulă preferată pentru aşa ceva, este foarte fluffy, uşor ţeapănă, foarte foarte moale şi-şi face treaba în 2 timpi şi 3 mişcări. Love it! A detronat-o pe cea Eco Tools pe care o foloseam.

7. Şi ultimul produs, dar cu siguranţă nu cel din urmă, fardul de obraz Inglot în nuanţă 30. Îmi place nuanţa, este foarte pigmentat, fin, se întinde bine se "blenduieste" uşor şi abia aştept să se deschidă Inglot în Bucuresti, presimt că voi apela des la produsele lor.

Cam acestea ar fi produsele cele mai îndrăgite în această lună, voi ce preferate aveţi luna asta? Avem vreunul comun?

*poza pentru gelul de dus e luata de la Sadie

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

25 comments:

  1. Suuper produse!! Si eu folosesc samponul, gelul de dus si miros demential. Mai folosesc si crema PC de cateva zile si imi place mai putin mirosul dar nu ma deranjeaza f tare. Pudra si eu mi-o doresc tot incerc sa dau de ea. O folosesti si fara fond de ten?eu asa as vrea pt zilele de vara ce vor urma, peste crema cu spf. Se strange in riduri e ok?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu se strange deloc in riduri, eu am folosit-o si direct peste crema cu SPF si peste fond de ten, in ambele variante arata bine, depinde si de ce grad de acoperire vrei.

      Delete
    2. Super super sper sa o prind:) acoperire mica in loc de bb cream mai light de vara:)mai am ceva in genul powder foundation de la the body shop si este f buna dar nu are spf

      Delete
    3. Nu inteleg ce fac astia de la iHerb pentru ca foarte rar e pe stoc si atunci dispare imediat, si eu am asteptat cel putin o luna dupa ea. :((

      Delete
    4. poate ii faci un review :)

      Delete
  2. Si eu am folosit f des blushul Inglot nuanta 50. A fost a 3-a mea optiune, pe primele doua nu le aveau, dar nu-mi pare rau. E diferit de toate celelalte blush-uri pe care le am, e f fin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. OMG ce frumos e si 50. <3 Da, intr-adevar, ca textura e foarte misto si comparabil cu alte farduri de obraz high end si mai scumpe.

      Delete
  3. Ce de produse colorate :)As vrea sa incerc samponul, ajung saptamana viitoare prin Bucuresti si poate ajunge si el in cosul de cumparaturi

    ReplyDelete
    Replies
    1. e cam scumput dar asa pentru un rasfat merita. :)

      Delete
  4. Mi-ar placea sa faci un review la fondul de ten pudra de la Physician's Formula. Mi se pare tentant. Sa pui multe poze, te rog, in review. Ma incanta ca e cu SPF dar nu ma incanta ca nu e mat. Fa un review te rog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cu prima ocazie, doar sa-l mai testez putin ca sa-mi fac o idee completa si apoi scriu review-ul. Am sa incerc s afac si cat mai multe poze :)

      Delete
  5. Si mie imi place pensula Real Techniques Deluxe Crease Brush.:)Tare curioasa m-ai facut de fondul de ten pudra de la Physician's Formula.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi, am sa-i fac un review cat de curand, stiu ca multe lume se intreaba cum e :)

      Delete
  6. Ce-mi place poza si micile comentarii pe care le-ai stracurat pe acolo :)

    Stii cat de tare mi-am dorit pudra asta cu spf 50? Din pacate nu era pe stoc la ultima coamanda pe care am facut-o si intre timp m-am gandit ca nu stiu cum sa o aplic. Ca pe o pudra normala ar fi ok? Sau se aplica cu buretelul umezit? Daca ma luminezi mi-o cumpar si eu cand o prind.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mersi, am sa mai fac asa atunci astfel de colaje.

      Cred ca imi imaginez, stiu cat am asteptat eu dupa ea si a fost noroc pur ca amreusit s-o comand. In niciun caz nu trebuie aplicata umezita, eu o aplic ca pe o pudra, iau cu mini kabuki-ul Eco Tools si aplic prin tapotare pe ten. No big deal :) Pup :*

      Delete
    2. :)) Kabuki am...imi lipseste pudra

      Delete
    3. Buna fetelor!am un fond de ten pudra spf 50 physician Formula de vanzare folosit dooar o data nuanta translucent light care nu mi se potriveste. Cine doreste va rog sa-mi lasati mesaj

      Delete
  7. ma bucur tare mult ca iti place crema, yeeey! samponul ala trebuie neaparat sa il incerc, am zis! foarte frumos colajul, te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu ma bucur tare mult ca mi-ai recomandat-o de atatea ori si ca mi-ai starnit curiozitatea, daca n-ai fi fost tu, nu cred ca as fi incercat-o. Pup :*

      Delete
  8. Mi-ai trezit curiozitatea relativ la crema Paula's Choice! :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  9. Data viitoare poate imi spui si mie de pudra aia sa o comand si eu!!!

    ReplyDelete
  10. Super post :X
    M-ai facut curioasa relativ la atat de multe produse :|
    Te invit pe la mine ...
    http://btl-allysa.blogspot.ro as aprecia daca te-ai abona :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mersi, dar de ce ":|"? Ma asteptam la un ":)" :P

      Delete
  11. :)) Vai, si era consumat din gel atata! M-am gandit si eu cand am postat-o ca trebuia sa-l fi fotografiat cand era plin... Intre timp am produs inca unul de rezerva, il iubesc.
    Si mie mi-a placut samponul Bubchen, insa nu e prea spornic pentru parul meu lung. Daca raman in pana, ma tenteaza totusi sa-l iau din nou.
    Astept detalii despre Hydralight si despre fondul de ten, ambele se afla pe "radar"!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) Al meu e si mai consumat acum si inca nu l-am pozat, deci se poate si mai rau.

      Nici mie nu mi s-a parut foarte spornic Bubchen, dar macar l-am incercat, am zis ca o sa-l menajez si am luat altul de schimb. :D

      Trebuie neaparat sa vorbesc si eu despre Hydralight, despre fond de ten poate mai incolo ca sa-mi fac o idee mai buna de matifiere, apoi scriu si despre el pentru ca stiu ca a starnit multe reactii.

      pup :*

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram