T*I*S: Ciate Summer '14 - Beach House Collection / Shell Manicure


RO: Pastrand tema colorata si vesela, evetual si cea a ojelor, astazi vreau sa va prezint ce au pregatit Ciate pentru aceasta vara. Pe scurt, nuante vii, in trend, Shell manicure si kit-uri pe care vi le creati voi, cu siguranta vara se anunta a fi colorata.


Setul Beach House Collection


Dupa Doll House Collection, Ciate a pregatit un nou set de oje mini ce vin intr-o cutie draguta in forma unei case de pe plaja si in care veti gasi 5 oje care dau tonul in ceea ce priveste culorile de unghii pentru aceasta vara. Culori vii, finish starlucitor si un top coat cu sclipici care sa adauge si mai multa stralucire unghiilor.




Cele 5 oje ce fac parte din Beach House Collection sunt Pepperminty (bleu), Knickerbockerglory (roz), Hopscotch (portocaliu), Amazing Gracie (roz pastel) si top coat-ul Party Shoes, toate ojele existand deja in varianta full size, in caz ca va tenteaza doar o culoare in parte.

Seturi Shell Manicure


Tot o lansare pentru aceasta vara consta in noile seturi de manichiura texturata, cu un finish original care sigur va va aminti de vacantele la mare. Exista 3 seturi ce contin o oja de 13.5 ml, 8 g de scoici sfaramate si micuta palnie pentru a nu irosi excesul de scoici dupa ce v-ati terminat manichiura.



via

Dupa cum ati vazut si din poze, exista 3 seturi Shell Manicure: She Sells Sea Shells, Meramid You look si Wish Upon a Starfish.

***

Imi place super mult combiantia de oje din setul Beach House Collection, sunt exact pe gusturile mele actuale, culorii vii si putin pastel iar cutia e foarte simpatica, cat despre Shell Manicure, nu cerd ca as purta-o pe toate unghiile dar mi se pare foarte interesant de purtat ca accent, pe cate o unghie la fiecare mana.

Voua cum vi se par noutatile Ciate?

*Ojele si seturile Ciate le gasiti in exclusivitate in Sephora.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

3 comments:

  1. Ce dragut sunt ambalate :x!
    Acum..risc sa fiu rude sau rea sau whatever..dar scoicile astea le gasesti la orice magazin de nail art cu 2 lei :)) Nu cred ca e nevoie sa dai *habar n-am cat costa* pe ele. Nu simt ca ar fi cine stie ce descoperire. Hai velvet aia mai merge, dar astea zau ca nu :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rude? Nu, stai linistita, dar hai sa-ti dau si eu replica. Si...esti sigura ca sunt scoici zdrobite si nu plastic? :P Anyways, pe cuvant ca stiu doar vag ce gasestideja pentru nail art sau nu, cred ca ai observat ca nu ma pasioneaza deloc partea asta si daca nu-l am in fata ochilor (adica asa cum erau seturile Ciate), eu n-o sa caut in mod special. :) Pup :*

      Delete
  2. oh, doamne, ce seturi mai scot astia de la ciate, ma omoara! :))
    le-as cumpara numai pentru cutiutele astea dragute :X

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram