Promotii tentante in DM #5

RO: A venit vremea pentru un nou articol despre promoÅ£iile interesante din DM. Apropo de asta, nu ÅŸtiu ce-i cu cei de la DM, bagă o lună multe promoÅ£ii, după care bagă câteva oferte valabile doar pe 10 zile ÅŸi foarte puÅ£ine tentante, că doar ăsta era scopul articolului, nu? :)

În orice caz, pentru că ştiu cât vă plac aceste articole, am zis că o să vă prezint câteva oferte interesante. Deci, să trecem la ele:

Maybelline Mega Plush Very Black Mascara 20.99 lei (39.99)


Dacă v-aţi dorit să încercaţi cel mai nou rimel Maybelline din gama Volum' Express lansat la noi, Mega Plush, iată ocazia perfectă. Am încercat-o şi eu, periuţa e interesantă, mai ales cu sistemul prin care o poţi îndoi ;pentru a usura rimelarea genelor.

Fond de ten L'Oreal Le Teint Accord Parfait 37.99 lei (69.99)


Ştiu că fondurile de ten L'Oreal sunt destul de apreciate iar, din câte am citit, Le Teint Accord Parfait nu este o excepţie, plus că îl găsiţi într-o varietate de nuanţe (9 mai exact).

Nivea Men Insivible for black&white 2x150 ml 16.49 lei


O ofertă şi pentru bărbaţii din viaţă vostră, iubi îl foloseşte şi e mulţumit de el.

***

Şi aşa cum ne-au obişnuit la deschiderea fiecărui DM nou, există 3 noi în care puteţi beneficia de promoţii speciale.


Răsfoiţi catalogul complet pentru a vedea şi restul promoţiilor, iar dacă vreţi să îl descărcaţi o puteţi face aici. Ofertele sunt valabile până pe 22 Octombrie.


Vă tentează ceva din oferta actuală?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

3 comments:

  1. Am vazut si o insulita Maybelline azi in Afi :) aveau oferta la mascara (am vazut pe fuga). Trebuie sa ma duc si eu in DM cat d curand pt a-mi face stoc la demachiant :))

    ReplyDelete
  2. O sa-mi iau si eu rimelul de la Maybelline, oricum mi-a expirat cel existent...tot Maybelline :) si trebuie inlocuit. Postarea ta vine fix la momentul potrivit. :) Merci.
    Imi face cu ochiul si oferta Elmiplant de care o sa profit, cu siguranta.

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram