Review & demo Babyliss Curl Secret


RO: Inceputul lunii Septembrie a fost marcat de aniversarea a 15 ani de Skin Media, distribuitori Nikon, Toshiba deci deja doua dintre brand-urile dragi mie, iar cu aceasta ocazie a avut loc si lansarea celui mai nou brand intrat in portofoliu: Babyliss Paris.

Probabil ati vazut deja in magazine produsele Babyliss Paris, gama este foarte variata si gasiti de la ondulatoare, uscatoare de par pana la epilatoare. Poate v-au sarit in ochi peria rotativa Intuitive Rotating Brush, care-si schimba sensul de rotatie automat in functie de mana sau poate ati pus deja pe lista unul dintre produsele Babyliss for Men, ca tot mai avem putin si intram in febra cumparaturilor pentru Craciun. 

Eu insa va voi povesti astazi despre ondulatorul automat Curl Secret, piesa lor de rezistenta as zice eu. Daca tot l-am pomenit printre preferatele lunii Septembrie si pentru ca stiu ca printre voi se numara persoane curioase sa afle mai multe detalii despre el, astazi nu numai ca va voi povesti mai mult despre Babyliss Curl Secret, insa am pregatit si un demo in care va arat cat de usor este de folosit.

Mie imi place si va recomand acest ondulator automat pentru ca este foarte usor de folosit, buclele rezista foarte bine si sansele de a va arde cu acest aparat sunt aproape minime datorita design-ului. Singurul lucru la acre ar trebui sa aveti grija este sa aveti parul bine pieptanat si sa aveti grija sa nu se prinda fire aiurea pentru ca atunci aparatul se va bloca si va trebui sa reluati, posibil sa ramana si parul incalcit in tambur asa ca va trebui sa trageti mai tare pentru a-l scoate din aparat.






In aceasta perioada, il gasiti la eMag dar si la Flanco la un pret foarte bun, 390 lei. Deci daca va tenteaza, merita sa-l luati acum pentru ca el in mod normal costa cam 600 lei.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

1 comment:

  1. Eu il imprumut de la o amica din cand in cand...probabil o sa-mi iau si eu...sa il am pe al meu! E super fain! :)

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram