CND Aurora


RO: Putine noutati ma entuziasmeaza mai tare decat lansarea unei noi colectii de oja de la una dintre marcile mele preferate, CND. Pentru the average person treaba asta suna usor nebuna insa sunt sigura ca voi intelegeti cum sta problema, colegele mele ojoholice. 

Asadar, marti seara am fost foarte incantata de a participa la lansarea colectiei de sarbatori CND Aurora. Colectia capteaza frumusetea tundrei arctice si a aurorei boreale prin culori reci, finish-uri deosebite si sclipici care te duce cu gandul la taramurile inghetate din nord.

Sunt 4 culori disponibile in finish-uri si culori variate, ceva pentru preferintele fiecareia dintre noi, iar culorile sunt disponibile atat in varianta SHELLAC cat si in VINYLUX.

swatches via
  • Nordic Lights este un  mov pruna intens plin de sclipici fin dar si paiete holografice. Varianta SHELLAC este mai deschisa insa sclipiciul este destul de vizibil chiar si la oja VINYLUX si mi se pare perfecta pentru sarbatori. 
  • Winter Glow este un roz cald pastelat foarte delicat, perfect pentru iubitoarele de oje pale in tonuri asemanatoare cu cele ale pielii
  • Glacial Mist este un bleu rece cu sclipici holografic foarte interesant si frumos. Asa cand il vezi in sticla poate ca nu te atrage, insa aplicata pe unghii, oja este superba.
  • Tundra este un roz metalic, ceva in genul ojelor mirror effect, ca OPI Push and Shove. Si merge de minune in combinatie cu Glacial Mist
CND SHELLAC este sistemul de oja semi-permanenta, ofera o manichiura perfecta pentru 14+ zile, nu necesita pilirea unghiei si se usuca la lampa UV.


CND VINYLUX este un sistem in doi pasi de oja plus top coat - nu e nevoie de un base coat pentru ca este incorporat in formula ojei - ce nu necesita lampa UV insa ofera o rezistenta indelungata datorita polimerului pe care-l contine si care, pe masura ce este expus la lumina naturala, devine tot mai rezistent. Ojele VINYLUX sunt "5 free".


Mie mi-a atras atentia instant Nordic Lights si pe ea am ales-o. Daca tot am optat foarte mult pentru rujuri inchise in ultima vreme, inclusiv la acest eveniment, am zis sa asortez si unghiile. Aveti un mic preview insa cu siguranta v-o voi arata eu intr-o lumina mai buna intr-un articol separat. 


Pana pe 15 Noiembrie colectia Aurora este disponibila exclusiv in saloanele Beauty District si NAILSPA by Catalina dar apoi o veti gasi atat in saloanele partenere, magazinele Topline cat si online pe toplineshop.ro.

Cum vi se par ojele, care este preferata voastra?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

4 comments:

  1. Si eu tot cu Nordic Lights votez, e frumoasa foc! A intrat pe wishlist.

    ReplyDelete
  2. Mvai cat de minunata este colectia aceasta :D

    ReplyDelete
  3. Ce nuante interesante, wow! :)
    www.pinsandbrushes.ro

    ReplyDelete
  4. Imi plac toate, nu pot sa aleg doar una <3 Pupici

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram