10 produse de make-up sub 50 lei


RO: De mult timp imi doream sa fac o astfel de postare in care sa va prezint produse de machiaj indragite de mine, toate cu preturi sub 50 lei. Pentru ca nu trebuie sa platiti mult pentru un produs bun iar pretul mai mic nu este echivalent cu o calitate inferioara si pentru ca acum exista nenumarate variante accesibile ca pret.

Am facut initial o lista mai lunga cu produse care se incadrau si am selectat doar 10 despre care sa va vorbesc mai pe larg. Am vrut sa fie o diversitate cat mai mare atat in in ceea ce priveste produsele in sine dar si in brand-urile alese, deci chiar daca erau mai multe produse ale aceluiasi brand care-mi plac si ficare s-ar incadrat, am ales doar unul. Exista totusi o exceptie si o veti vedea. Si am vrut sa fie produse usor accesibile, pe care sa le gasiti in Romania.


1. Fond de ten Oriflame THE ONE Illuskin

Produsele pentru ten THE ONE m-au surprins in cel mai placut mod posibil si pentru articol am selectat fondul de ten pentru ca mi-a placut foarte mult cand l-am incercat. Se aseaza foarte frumos pe ten si arata natural, finish-ul este usor luminos si mereu am simtit nevoia sa pudrez zona T. Are o formula fara iritanti majori si nuantele incercate de mine aveau subton bej.

2. Max Factor CC Sticks
* 52 lei *first impressions*

Cred ca am trisat putin aici pentru ca am impresia ca aceste creioane costa cam 52 lei dar merita sa fie incluse. Eu am incercat varianta verde pentru neutralizarea rosetii si este foarte eficient fara a incarca tenul. Este foarte cremos, se intinde usor si arata foarte bine pe ten. Pe langa varianta verde, puteti alege si galben, lila sau iluminatorul.

3. Inglot Cream Concealer
* 39 lei *swatch*

Nu am putut sa nu includ corectorul crema Inglot pentru ca este foarte versatil. Eu am folosit nuanta 34 impreuna cu fondul de ten, pentru a creste putearea de acoperire, gradul de matifiere dar si pentru ajustarea culorii, l-am folosit ca anticearcan dar si pentru acoperirea cosurilor. Are o acoperire foarte buna, este mat si il gasiti intr-o diversitate mare de culori.

4. E.l.f. Studio HD Blush in Headliner
* 22 lei *review*buy it*

Ca sa nu va spun a nu stiu cata oara de de fardurile crema de obraz NYX, l-am ales pe cel E.l.f. pentru ca este foarte pigmentat, finish-ul este mat deci este potrivit si pentru tenurile mai grase iar Headliner este o nuanta de roz foarte naturala.

5. Farduri de ochi Inglot
* 24 lei *review*

Iata exceptia, am inclus doua produse Inglot pentru ca nu am putut renunta la niciunul dintre ele si am zis ca ambele merita cate un loc printre cele 10 produse. Fardurile mono din gama Freedom System sunt disponibile intr-o multitudine de culori si nuante dar si finish-uri diferite, au o textura buna si sunt pigmentate. Ar fi prima alegere daca cineva m-ar intreba de farduri mono.

6. Maybelline The Rocket Waterproof
*~40 lei *


Unul dintre rimelurile mele preferate si singurul care s-a incadrat in buget. Formula waterproof este foarte rezistenta (si foarte greu de demachiat), alungeste, separa, ofera volum dar nu foarte mult, initial mi-a placut foarte mult pentru ca mi s-a parut asemenator cu Benefit They're Real. Daca nu ma insel, l-am si vazut la oferta in DM zilele trecute, am fost foarte aproape de a-l cumpara dar de cand am descoperit trucul cu primer-ul de ochi, sunt dornica sa incerc rimelurile pe care le am deja.

7. NYX Round Lipstick
* 18 lei *swatch Louisiana & Miracle*buy it*

O gama impresionanta de nuante si finish-uri iar cele doua rujuri pe care le am eu sunt cremoase, pigmentate, rezistente si culorile sunt superbe. Chiar ieri am descoperit o combinatie foarte misto: NYX Louisiana pe buze si OPI Hey Baby pe unghii.

8. Rimmel Apocalips

Pigmentate, consistenta placuta, rezistente, isi merita renumele.

9. Real Techniques Complexion Sponge
* 30 lei *review*buy it*

Am vrut neaparat sa includ ceva pentru aplicarea machiajului si m-am gandit la buretele Real Techniques pentru ca il poti folosi pentru aplicarea fondului de ten, a corectorului, fardului de obraz crema, pudrei si eventual pentru difuzarea nuantelor de contur daca acestea sunt cremoase.

10. Oja Flormar
* P05 * 418 * MG07 * DC05 * 423 - bleu *

Chiar daca in momentul de fata nu mai am decat putine sticlute de oja Flormar, a fost o perioada in care erau preferatele mele. Le-am inclus pentru ca sunt destul de ieftine, gasiti culori frumoase, in permanenta scot colectii noi si rezistau bine pe unghiile mele.

***

Pentru ca nu ma pot abtine, am sa mentionez aici celelalte produse care au fost pe lista: Maybelline Color Tattoos, Inglot Freedon System Blush, rujurile Inglot, Oriflame Illuskin Powder si Illuskin Concealer, seturile EcoTools (care s-ar incadra doar cu preturile de pe iHerb), creioanele Avon Supershock, mono Parisax Cuivre Rouge, NYX Mega Shine Lip Gloss, NYX Soft Matte Lip Creams, NYX Slim Lip Pencil, rujuri Farmasi True Color.

Daca va intrebati de ce am inclus numai produse de machiaj, este pentru ca as vrea sa fac o astfel de postare si cu produse de ingrijire doar ca aici este ceva mai greu de facut lista, mai ales la capitolul ingrijirea tenului.

Vi s-a parut utila postarea? Voi ce produse ati include?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

27 comments:

  1. Ojele Flormar sunt majoritare in colectia mea, buretelul RT e to die for si as recomanda Maybelline The Rocket anyday, anytime. Buna ideea de postare, as face si eu una, daca imi permiti. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ofc :) Chiar sunt curioasa ce produse o sa incluzi. Pup :*

      Delete
  2. ce gene faine ai! uau!
    cu ocazia asta mi-ai adus aminte ca tot nu am apocalips de la rimmel.. :)
    te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. De fiecare data cand imi vad genele cu The Rocket sunt nostalgica :)) Pup :*

      Delete
  3. Ce truc ai descoperit cu primerul pt ochi? Te pup

    ReplyDelete
    Replies
    1. Supertare. Eu folosesc primerul de la essence daily, dar nu m-as fi gandit ca pot sa il aplic si in partea inferioara a ochiului. Must try. Thx

      Delete
    2. Sa stii ca mai ziceau fetele in comentarii ca mai folosesc primer-ul essence pe post de anticearcan, fiind colorat. Pup :*

      Delete
  4. Şi eu sunt curioasă de acel truc cu primer-ul pentru ochi, cred că mi-a scăpat (dacă l-ai menţionat anterior...) :-)
    Foarte utilă postarea ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, l-am mentionat, i-am dedicat un articol dar nu m-am gandit sa includ link-ul aici: http://sihayaslovelyworld.blogspot.ro/2014/07/metoda-alternative-folosire-primer-ochi.html

      Delete
  5. Ce frumoase sunt toate produsele ♥ Nu am incercat nimic, desi am fondul de ten Oriflame. L-am lasat deoparte deoarece e o nuanta mai inchisa. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa stii ca si eu am primit Natural Beige dar e perfecta acum vara iar daca blenduiesti putin pe gat, merge chiar si daca esti mai alba.

      Delete
  6. Imi place mult rujul de pe buzele tale, buretelul de la Rt si neaparat trebuie sa spun de ojele de la Flormar :D

    Kisses

    http://miu-miu.ro/

    ReplyDelete
  7. Cel mai mult m-a surprins buretelul RT.Credeam ca e mai scump.La pretul asta,merita incercat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pe iHerb e si mai ieftin chiar :), e 6$ dar nu am mentionat pentru ca nu toata lumea e dispusa sa comande de acolo.

      Delete
  8. Ce fotografii pretty, impartasim cateva favorite. In special Nyx Miracle - tocmai am realizat ca l-am ratacit prin vreo geanta - precum si mono-urile Inglot. Sunt topita dupa 402 <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awww, mersi :*, ma omoara atanjamentele astea. :)) Ce ma bucur, si mie imi place super mult 402, sa-l folosesti cu placere. Pup

      Delete
  9. Ce pot spune, o postare minunata si foarte utila! Nu cred ca doar pentru mine, ci pentru toata lumea! Imi doresc tare mult sa incerc acele corectoare stick de la Max Factor, cat si acele produse pt buze de la Rimmel. Nu stiu ce sa spun, toate m-ar tenta. Multumim!

    http://frommwithloveblog.blogspot.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur ca iti este utila postarea, asta am si urmarit atunci cand m-am hotarat s-o fac. Pup :*

      Delete
  10. Mi-a placut tare mult postarea. m-ai convins sa incerc si eu buretelul de la RT.
    M-am gandit si eu la cateva produse care m-au impresionat in ultimul timp si cred ca voi prelua ideea ta de postare.
    puup

    ReplyDelete
  11. claudiapitulac@gmail.com29 January 2015 at 20:24

    Super articolul, ca toate celelalte, de altfel :)
    Abia il astept pe cel cu produse de ingrijire...caut de ceva timp o crema hidratanta la un pret acceptabil, dar nu foarte scumpa si nu gasesc :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mersi, Claudia. Este si celalalt articol: http://sihayaslovelyworld.blogspot.ro/2014/09/produse-sub-50-lei-ingrijirea-tenului.html dar recomandarea mea e mai degraba pentru tenurile uscate. Pentru tenuri mixte ar fi o varianta de la Gerovital H3, o crema cu niacinamide dar pentru ca nu am incercat-o, nu am mentionat-o in articol.

      Delete
    2. PS: m-am gandit sa-ti dau varianta pentru ca nu ai mentionat si pentru ce tip de ten sa fie crema. :) Pup :*

      Delete
    3. Mersi muuult pentru raspunsuri!
      Tenul il am enervant de mixt...:))

      Delete
    4. claudiapitulac5 March 2015 at 22:26

      Hello! Am luat crema de la Gerovital H3 Derma pt ten gras si imi place f mult :)

      Delete
    5. Hello! Ma bucur mult ca iti place, acum ma bate gandul s-o incerc si eu :) Pup :*

      Delete
  12. chiar foarte bine alese produsele, foarte bune toate

    ReplyDelete
  13. Cu mult timp in urma am folosit Flormar. De la Oriflame imi placea foarte mult fondul de ten Giordani dar de cativa ani am spus pas pentru ca l-au "imbunatatit" dar nu si pentru mine :).
    Celelalte produse nu le-am folosit.
    Imi place selectia ta

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram