Top 5 produse Paula's Choice

RO: De cand am inceput sa folosesc produse Paula's Choice pentru ingrijirea tenului, acum 2 ani jumatate, si pana azi am incercat multe produse, am incercat aproape toate variantele de exfolianti cu 2% BHA, multe dintre cremele hidratante si altele pe langa ele. Inevitabil, unele mi-au placut mai mult decat altele si destul de putine au ajuns in stadiul in care sa cumpar acelasi produs a doua oara. Avand in portofoliu atatea produse tentante, trebuia sa fiu impresionata de produs pentru a nu-mi fugi ochii la altele. Iar toate cele 5 produse pe care am sa le mentionez in acest articol sunt produse pe care le-am "recumparat".



Skin Perfecting 2% BHA Lotion

Este exfoliantul cu care m-am impacat cel mai bine si am mai incercat pe langa el variantele lichida si Clear Regular Strength. Este destul de bland astfel incat sa-l folosesc zilnic fara probleme si formula contine inclusiv  anti-oxidanti si anti-iritanti. Pentru ca este bland, eu nu am avut parte de rezultate miraculoase dar mi-a curatat porii si imi tine sub control punctele negre, strebuie sa fiu realista ca nu am sa rectific intr-un an ce-am stricat in 25 si nu cred ca am sa scap de punctele negre fara peeling-uri cu BHA. Dar, efectele s-au vazut si sunt sigura ca vor continua, atat timp cat voi avea o rutina stabila. Ieri am cumparat al treilea tub, doar ca sa fie acolo atunci cand va trebui sa-l schimb.

Skin Balancing Pore Reducing Toner

Aproape ca uitasem complet de lotiunea tonica pentru ca nu am mai folosit-o de mult timp. Mi-a placut foarte mult Skin Balancing pentru ca imi oferea acea usoara hidratare de care aveam nevoie dupa ce ma spalam pe fata si simteam cum ma tine fata. Iar daca aveam o zona usor mai uscata sau descuamata, o rezolva imediat si tenul ramanea fin in urma aplicarii. Chiar daca am mai folosit si alte lotiuni tonice, niciuna nu am simtit ca ma ajuta asa cum o facea Skin Balancing. Daca aveti tenul mixt dar normal in afara zonei T sau gras puteti folosi doar lotiunea tonica pentru hidratarea tenului si va fi de ajuns.

Resist Weekly Resurfacing Treatment with 10% AHA

Un produs pe care la prima folosire e posibil sa-l urasti pentru ca nu e chiar bland si e foarte posibil sa te descuamezi si iriti. Cam asa au mers primele aplicari la mine si de fiecare data simteam cum ma pisca fata dar odata ce tenul se obisnuieste cu procentul mare de AHA, o sa te trezesti dimineata cu tenul radiind. Eu cel putin asa ma trezeam cu el dupa ce il foloseam. Pe langa tenul luminos, exfoliantul a fost produsul cheie in lupta cu petele pigmentare si cand imi simteam tenul usor mai uscat sau exfoliat, aplicam iar dimineata arata bine si zonele uscate nu mai erau. Totusi, nu trebuie exagerat cu aplicarea lui si este recomandat sa fie aplicat de maxim 4-5 ori pe saptamana. Eu l-am folosit cel mai des o zi da, una nu dar mereu am variat frecventa in functie de nevoile tenului.

Resist Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum

Bijuteria asta de ser a fost pana de curand produsul Paula's Choice cu cea mai mare concentratie de retinol iar eu l-am luat pentru a-l folosi pe post de crema de ochi pentru ca o crema cu retinoizi nu prea merge sa o aplici la ochi. Este un ser cu o textura usor uleioasa, dar nu va lasati pacalite de textura pentru de fapt este mai degraba siliconata si nu lasa tenul cu un aspect uleios. Se absoarbe ceva mai greu dar in urma ramane un ten foarte fin. Iar retinolul isi face treaba

Skin Recovery Hydrating Treatment Mask

Masca pe care o folosesc pe post de crema hidratanta seara de un an deja si de care sunt foarte multumita. Este foarte hidratanta dar nu am avut nicio problema cu blocarea porilor, inclusiv in zonele mai grase ale fetei. Daca o aplicati intr-un strat foarte subtire se absoarbe repede, deci nu veti lasa masca pe fata de perna. Si un tub de crema contine 118 ml fata de 50 sau 60 ml cat au cremele normale. Evident ca o puteti folosi si ca o masca normala, o aplicati si apoi o dati jos, daca va simtiti tenul mai uscat sau daca aveti nevoie de ceva hidratant inaintea unui eveniment. Am folosit-o si pe post de masca dar foarte rar, atunci cand voiam sa ma asigur ca tenul e perfect hidratat si ca machiajul o sa se aplice bine.

***

Acestea au fost cele cinci produse dar e foarte posibil ca pe masura ce trece timpul topul sa mai sufere modificari. Au atatea produse tentante si in permanenta vreau sa incerc produse noi dar in ultimul timp mi-am oprit pornirile si am ales produsele pe care le stiu deja, stiu ca-mi merge bine cu ele si am lasat experimentele deoparte. Dovada, poza de mai jos cu cele mai recente achizitii.

pic via Instagram

Ati incercat vreunul dintre cele 5 produse? Care ar fi preferatele voastre?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

10 comments:

  1. Ah serul cu retinol, my love! Il comand saptamana viitoare, impreuna cu serul de zi (ala in ambalaj verde) si un nou BHA (ma gandesc sa-l iau pe cel de care a vorbit Adiana). Apoi in oct o sa-mi trebuiasca o crema cu spf 30 si am pus ochii pe cea Clear si ma mai gandesc daca sa-mi iau crema hidratanta de la ei (Resist Barier sau asta pe care o ai tu) sau sa continui cu Bioderma Hydrabio Serum. Cu Bioderma ma inteleg super bine si la mine are efecte bune, dar ma mai gandesc pana atunci :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa stii ca m-am gandit si eu daca sa incerc BHA-ul nou, dar am ajuns usor reticenta si prefer sa merg cu ce stiu ca-mi prieste, mai ales ca in sfarsit am o rutina stabila. :) Si crema Clear ma mananca, ai vazut ca e si in var mini, are o textura de vis, e ca apa. Din cate am auzit Barrier Repair e misto, cum crezi ca ar fi mai bine tenul tau. ;) Pup :*

      Delete
  2. claudiapitulac@gmail.com27 August 2014 at 11:54

    Eu am testat doar mostrele pana acum si mi-a placut f mult toner-ul despre care vb si tu si serul cu acid hyaluronic RESIST Ultra-Light Super Antioxidant Concentrate....As vrea sa comand mai multe produse, dar de pe site-ul american daca reusesc cumva sa rezolv cu transportul catre Romania pt ca au preturi mult mai bune si cateva lucruri care nu se pot comanda de pe site-uri din UE.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mda, e complicat cu SUA si e frustrant ca din cauza legislatiei nu gasesti produsele si in Europa pentru ca sunt multe tentatii. Eu am mai comandat din SUA numai prin intermediari. Pup :*

      Delete
    2. claudiapitulac@gmail.com28 August 2014 at 13:54

      Imi poti da cateva detalii despre acesti intermediari? M-am interesat si eu, insa mi-e frica sa nu iau vreo teapa. Imi spuneau ca se achita comanda cu cardul, se cere livrarea la sediul lor (e gratuit pe teritoriul americii si in canada) si apoi ei livreaza catre mine, fara sa desfaca coletul pt cc 20 dolari...Mi se pare destul de multicel si mi-e frica sa nu raman si fara produsele achitate....
      Am un cupon in valoare de 10 dolari pe site-ul american si de asta ma incanta, mai ales ca au preturi si ingrediente diferite :)
      Te pup.

      Delete
  3. Am trecut masca Skin Recovery pe listă...Sunt curioasă dacă mă voi înţelege la fel de bine cu ea. În plus, e mai ieftină decât Hydrator-ul şi aş face economie :D As soon as possible, o iau :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Poti incerca o mostra inainte, eu asa am facut. Nu stiu daca ai citit, dar am corupt-o si pe Adina Septembriejoi cu masca si e foarte incantata de ea. Pup :*

      Delete
  4. Aproape pe toate le-am incercat, doar produsul cu AHA a ramas netestat inca! Tonerul SB doar ca mostra si serumul Resist doar o data, dar o sa-mi iau si eu candva macar unul mic, pe post de crema anti-rid. Ca si tine, am revenit spasita la BHA 2% dupa ce l-am desconsiderat prima data...
    In rest, nu pot decat sa-ti multumesc pentru pontul cu masca SR, o foloseste si soacra mea si este absolut impresionata de la prima folosire.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stii ce ma bucur ca-ti place si tie SR? Iti recomand si AHA-ul, e impresionant dar trebuie sa-l imparti cu cineva pentru ca nu termini 60 ml intr-un an. Pup :*

      Delete
    2. Poate cand o sa vrei sa cumperi din nou AHA, ne combinam. :D
      Eu deocamdata folosesc lotiunea Alpha Hydrox Silk Wrap, am luat-o pentru corp, dar merge si pe ten.

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram