Liquid metal: Make-up Studio Eyeshadow Mousse Be Bronze


RO: Din momentul in care am scos fardul Make-up Studio Durable Eyeshadow Mousse Be Bronze din cutie si l-am folosit am stiut ca trebuie sa va povestesc despre el. Dar am asteptat totusi sa-l mai folosesc de cateva ori pana sa ma apuc de articol.



Poate stiti ca eu sunt o mare fana a produselor sub forma de crema, fie ele farduri de ochi sau de obraz, pomada de sprancene si lista poate continua. Imi plac pentru ca mie mi se pare mai usor de lucrat cu ele si fardurile de ochi crema sunt prima alegere atunci cand nu am chef de un machiaj elaborat iar daca rezista pe pleoapa si fara primer, au o mare bila alba de la mine.

Asa ca atunci cand am vazut fardul Make-up Studio Eyeshadow Mousse, m-a entuziasmat intai culoarea de un bronz superb, metalic, cu irizatii aurii si cu subtonul usor rozaliu. O culoare superba, din punctul meu de vedere. Apoi a venit supriza texturii: spuma. Nu degeaba a incorporat Make-up Studio "mousse" in denumirea produsului pentru ca asta este textura lui. Este o spuma fina iar fardul nu este compact (cum sunt de exemplu maybeline Color Tattoos) si o atingere fina a suprefetei spumei este de ajuns pentru a lua cantitatea necesara de fard.

Tot datorita texturii fine produsul se aplica foarte usor, pigmentatia este exemplara si obtii imediat o culoare opaca "true to pan" iar atunci cand fardul s-a uscat, nu-l mai misti din loc. Si daca tot am ajuns sa vorbim de rezistenta produsului, am fost impresionata, efectiv ramane intact de la aplicare pana la demachiere, fie aceasta dupa 5, 8, 12 ore iar in cazul meu nu s-a strans in pliu aplicat fara primer. Iar cand il demachiati, cel mai usor este cu ceva pe baza de ulei, eu l-am demachiat si cu lotiunea micelara dar se duce ceva mai greu.

Pe langa nuanta mea, Be Bronze, Make-up Studio Durable Eyeshadow Mousse cuprinde alte 8 nuante iar un fard costa 81 lei. Daca aveti diploma de make-up artist primiti 20% discount.







Produs Make-up Studio Durable Eyeshadow Mousse
Nuante disponibile
9
Textură  spuma
Rezistenta de la aplicare pana la demachiere
Cantitate
5 ml
Expiră  6 luni de la deschidere
Ingrediente  conform pozei de mai sus
Rezumat
+ textura placuta
+ pigmentatie excelenta
+ rezistenta indelungata
+ nu s-a strans in pliu

Unde cumpar magazinele Marionnaud
Rating:

Nu stiu cat se vede, dar aici aveam la ochi fardul, oricum voi dedica o postare separata pentru acest machiaj si va voi arata poze mai bune cu machiajul.


Sper ca nu vi s-a parut ca l-am laudat prea mult, insa atat de impresionata am fost si nu degeaba am scris "liquid metal" in titlu pentru ca asa imi pare, ca arata fix ca un metal topit.

Cum vi se pare ideea de fard spuma?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

4 comments:

  1. E genial. Și eu trebuie sa scriu despre el :)

    ReplyDelete
  2. Intr-adevar, e splendida culoarea. Si sunt in asentimentul tau, cand ma grabesc intotdeauna aleg blush si fard crema. :)

    ReplyDelete
  3. O nuanţă superbă! ♥
    Weekend frumos! :-)

    ReplyDelete
  4. Culoarea este superba si intensitatea imi place foarte mult. Iar machiajul este foarte, foarte frumos.

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram