Descoperind CND Paradise printre flori


RO: E 11, aproape am ajuns la eveniment, iar daca vremea ar fi tinut cu noi si nu ar fi fost atat de capricioasa, m-as fi aflat in paradisul din Gradina Botanica, o oaza de verdeata si flori frumoase, un loc mai mult decat perfect pentru a descoperi cea mai noua colectie CND, Paradise.



Ce frumos ar fi fost sa descopar printre flori noile nuante de oja si asa ca mi-a venit ideea de a asocia fiecare oja a colectiei cu o floare superba pe care o puteti admira la Gradina Botanica din Bucuresti, asa aduc si pe blog putin din frumusetea lor.

“Escape to Paradise with the new CND Collection, where lush tropical hues capture the beauty of a faraway island,” says CND co-founder Jan Arnold. “The exotic exploration of bold gorgeous colors transports you to a world of fantasy and hedonism.”

Iata si ojele colectiei Paradise:


  • Bicycle Yellow alaturi de Canna indica
  • Electric Orange langa clasicul si nemuritorul crin
  • specia de nuferi Nymphaea rubra m-a dus instant cu gandul la Sultry Sunset
  • pentru Lush Tropics nu am ales o floare sau o planta in sine, ci verdele pe care il vezi pretudindeni in Gradina Botanica
  • Delphinium grandiflorum are niste flori albastre superbe, ca nuanta ojei Cerulean Sea
  • si daca Radiant orchid tot este culoarea anului, nu puteam sa nu includ o floare de orhidee, o floare speciala si care ma fascineaza la fel ca oja Tango Passion

Ojele colectiei vor fi disponibile atat in varianta VINYLUX, ce promite rezistenta de o saptamana cat si in varianta Shellac pentru cele ce vor sa scape de manichiura pentru 2 saptamani.



Cum vi se par culorile colectiei Paradise?

PS: Pentru a afla mai multe detalii, swatch-uri si poze "la cald" va invit si pe Instagram, probabil voi reveni si pe blog cu mai multe detalii si poze.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

3 comments:

  1. Wow, ce culori electrizante!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Electrizante e o descriere foarte buna :)

      Delete
  2. Adică am pus tot verdele din Grădina Botanică pe unghii :) Tare frumoasă asocierea ta, îmi place mult ideea. Kisses!

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram