Rasfatul de weekend la Styling CornerRO: Cei e la Băneasa Shopping City s-au gândit să le ofere femeilor o lună plină de răsfăţuri şi au pregătit 3 weekend-uri tematice şi vă aşteaptă cu cele mai noi tendinţe în beauty, sport, nutriţie, dar şi echilibru interior. Dacă vă amintiţi, v-am povestit şi anul trecut despre experienţa mea la Styling Corner iar acum vă voi arăta cum vă puteţi răsfăţa în weekend-ul ăsta la Styling Corner.


S-o luăm încet şi să-ncepem cu machiajul. Aici aveţi de unde alege, în funcţie de preferinţe şi curiozităţi puteţi opta pentru:
 • machiaj cu produse The Balm
 • sau Flormar
 • sau poate Yves Rocher
 • Benefit iar cu ocazia asta puteţi încerca noul lor anticearcan: Fake Up. Eu l-am încercat puţin pe mâna în seara asta şi este atât de cremos şi hidratant dar în acelaşi timp light, nu are o acoperire mare dar oferă luminozitate. Cu ocazia asta am primit şi un catalog drăguţ în care se găsesc produsele Benefit disponibile în momentul de faţă.
 • şi pentru că-mi place să păstrez ce-i mai interesant pentru sfârşit: Givenchy <3

După ce terminaţi cu machiajul, normal că trebuie să vă aranjaţi şi părul. Şi aici aveţi câteva variante:
 • salonul Evidence
 • sau Geta Voinea Hair&Beauty Salon
 • Sensiblu sunt prezenţi cu gama Biosilk, deci puteţi vedea produsele şi am văzut multe mostre de Silk Therapy, dacă sunteţi curioase să-l încercaţi
 • sau poate vreţi să încercaţi unul dintre produsele Rowenta, fie peria rotativă, ondulatorul sau placa de părBun, machiate sunteţi, părul e coafat, mai rămân mâinile, iar înainte să vă duceţi să vă faceţi manichiura la cei de la Melkior, puteţi face o oprire pe la Sabon pentru a beneficia de un scrub.Şi sunteţi gata! Ah, pardon, mai trebuie să imortalizaţi momentul şi o puteţi face la colţişorul foto organizat de Yellow Store în parteneriat cu L'Occitane (cred că îl găsiţi la magazinul YS) şi să încercaţi din ciocolata belgiană. :D

Pe lângă răsfăţurile descrise, în weekend vor urca pe scenă diverşi invitaţi pentru demonstraţii de coafură şi manichiură sau puteţi participa la unul dintre concursurile ce se organizează constant, pentru şansa de a câştiga cadouri drăguţe.

Eu am câştigat în seara asta un voucher la Yellow Store, era mult prea uşor ca să nu particip, plus că nu era nimeni în zonă, tocmai scoteam aparatul din geantă atunci când am auzit întrebarea: "Ce marcă puteţi găsi în Yellow Store?". Hm...though one! Staţi să citesc pe aparat. :P

Lăsând aparatul meu la o parte, încă o chestie mişto: seminarul organizat de M.A.C ce va avea loc sâmbătă, 9.03 la Grand Cinema Digiplex.

Dacă aţi venit cu iubitul/prietenul/soţul, cât va răsfăţaţi voi, au şi ei MEN's Corner, la EYE-FI Cafe Bar, cu jocuri pe Xbox360 Kinect, cocktail-uri şi alte surprize. Aşa nu o să se plictisească şi nu o să va grăbească şi pe voi, ştiţi voi: "Mai stai mult?", chestii de genul. :))

Acesta este weekendul dedicat părţii de frumuseţe, dar mai sunt alte 2 weekend-rui pline de surprize:
 • Zen (14-17 martie) – cum trebuie să te relaxezi folosind tehnicile de Ayurveda, ce înseamnă în profunzime Zen: de la echilibrul interior la echilibrul exterior și cum îți îmbunătățești viața în ansamblul ei, pe toate nivelurile ființei: fizic, psihic, sufletesc, spiritual.
 • Sport (21-24 martie) – importanța sportului și a ceea ce mâncăm, rețete de tratament, diete, exerciții fizice, principii de viață și conduită care vizează atât trupul cât și sufletul.

Programul Styling Corner este 17-20 (joi şi vineri) şi 13-20 (sâmbătă şi duminică)

But wait...there's more!

În 8-9 martie, în Sephora Afi Cotroceni vă puteţi lăsa pe mâinile make-up artist-ului Guerlain, Maxime Poulin.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

No comments:

Post a Comment

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram