Produsele mele de spranceneRO: Acum ceva timp m-am gândit că ar putea fi interesant un articol în care să vă prezint produsele de sprâncene pe care le-am strâns până în momentul de faţă.

Am descoperit întâmplător chestia cu conturarea sprâncenelor, nu ştiu ce mi-a venit dar am încercat să-mi dau cu un fard maro în sprâncene iar atunci când am văzut rezultatul mi-am zis că nu mai pot trăi fără aşa ceva. Până de curând, nu am folosit decât farduri pentru a-mi umple sprâncenele iar anul trecut am încercat un creion pentru prima dată. Era vorba despre cel Essence, care mi se pare o porcărie acum şi dacă nu l-am aruncat la gunoi, zace pe undeva, uitat.


În momentul de faţă am mai multe variante de produse, unele îmi plac mai mult, altele mai puţin, iată care sunt ele mai exact:


Cred că o să vă prezint produsele în ordinea în care le-am pus în colajul cu sprâncenele, că să vă fie mai uşor de urmărit.
 • Physician's Formula Brow Definer Automatic Brow Pencil in Brown-Beige - a fost cumpărat de pe iHerb, la preţul de 5.71$ şi conţine 0.2 g de produs. E foarte cremos, se întinde uşor, e reatractabil deci scăpaţi de ascuţire şi vine cu o mică ascuţitoare foarte utilă. Nuanţa Brown-Beige este parcă destul de deschisă pentru cum sunt eu obişnuită, dar nu mi s-a părut că arăta rău sprâncenele, l-am folosit de câteva ori singur, fără a mai aplica ceva peste. Poza o aveţi mai jos. Alte nuanţe disponibile ar fi: Blonde-Beige şi Black-Brown.
 • Jordana Brow&Eyeshadow Powder Single in Brown - v-am arătat acest fard atunci când v-am prezentat comanda mea de pe Cherryculture şi între timp, l-am folosit intens. Deşi am avut ceva emoţii cu nuanţa, nu ştiam dacă va fi prea deschisă sau nu, mi se pare foarte ok. Fardul se aplică frumos şi uşor, este pigmentat, mătăsos, nu este prăfos şi nu cade atunci când îl aplici pe sprâncene aşa cum o să vedeţi că se întâmpla cu următorul produs. Dacă vă uitaţi în poza de mai sus, deşi l-am folosit de mai multe ori, abia pare atins. Deşi ziceam eu că vreau ceva mai cenuşiu iar aceste farduri păreau aşa, m-am înşelat, este roşiatic, dar e ok. Produsul conţine 2.3 g şi costă 1.99$ iar pe lângă Brown mai sunt disponibile următoarele nuanţe: Natural Taupe, Light Ash Brown, Light Brown, Brunette şi Auburn.
 • Essence Brow Stylist Set - este o mare dezamăgire din punctul meu de vedere, vine imediat după creionul lor de sprâncene. Comparaţi cum arăta în poza setul essence faţă de cu fardul Jordana, parcă pare mult mai folosit primul faţa de al doilea dar în realitate este exact invers. Şi setul ăsta a stat uitat într-o cutie dar m-am hotărât să-i mai dau o şansă după ce am citit că Andreei îi place. Fardurile sunt prăfoase şi cade din pensulă atunci când aplici, după ce mi-am făcut spranceana pt poze m-am trezit cu nasul plin de fard căzut, nu mi se par foarte pigmentate iar ambalajul este de tot rahatul. Cutia în care vine setul e un concept drăguţ, e mică şi practică, dar fardurile sunt puse într-un plastic foarte moale, pensula aia e de toată jena, mai bine n-o puneau. În rest, aşa ca nuanţe, sunt ok, însă calitatea mi se pare net inferioară faţă de Jordana. Setul costă vreo 7-8 lei (dacă nu mă înşel) şi este singura variantă disponibilă, e ok că puteţi amestecă fardurile pentru a obţine o nuanţă care vi se potriveşte cât de cât.
 • Sleek Bark (din paleta Au Naturel) - a fost pentru multă vreme fardul cu care mi-am conturat sprancele însă de când cu creionul PF şi fardul Jordana nu-l mai bag în seamă decât dacă vreau nişte sprâncene mai conturate. Nu cred că fardurile Sleek mai au nevoie de vreo introducere, am renunţat la el pentru că mă enerva să ţin o paleta întreagă doar pentru o culoare. 

Acum îmi place să combin creionul PF cu care umplu uşor spaţiile şi apoi vin vin cu fardul Jordana iar atunci când sunt în grabă sar peste creion pentru că sunt mai rapidă cu fardul.

Iar dacă ar fi să fac un top în funcţie de preferinţă el ar fi cam aşa:

 1. Jordana
 2. Physician's Formula
 3. Sleek
 4. essence

Voi ce produse de sprâncene folosiţi?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

9 comments:

 1. Si eu foloseam maro-ul mat din Sleek Storm, dar acum am creionul Essence si imi place mult. Cel mai probabil o sa-l recumpar :-??

  ReplyDelete
 2. Sunt praf la capitolul asta. Nu ma pricep deloc la conturarea sprancenelor...inca invat :D

  ReplyDelete
 3. Am un singur creion essence, dar nu prea il folosesc, mi se pare ca rezultatul arata nefiresc. Am sprancenele destul de dese, parul vopsit blond, nuanta naturala un castaniu, contrastul ar fi prea mare.
  Imi place combinatia PF+Jordana, dar si fardul aplicat singur arata bine.

  ReplyDelete
 4. eu folosesc un creion de sprancene de la Pierre Ricaud, sunt la al doilea deja. am mai folosit si kitul din gama Studio de la Elf, mi-a placut si acela mult. cel mai mult ma tenteaza creionul PF din produsele tale. oricum tu poti sa iesi din casa si cu ele neconturate, ale mele sunt blonde si invizibile fara :D pupici

  ReplyDelete
 5. @loloablestuff folosesti nuanta cea mai deschisa? Poate aia o fi mai ok, dar nici consistenta nu-mi placea. :-?? Ma bucur ca te impaci cu el, poti incerca si PF. ;)

  ReplyDelete
 6. @Gabriela Streche nu-i nimic, practice makes perfect, practica si rabdarea :D

  ReplyDelete
 7. @Papadiile Ruxandrei Bine, pana la urma nu e o chestie oblogatorie sa-ti umpli sprancenele, decat essence mai bine nimic, mai ales daca ai sprancenele dese.

  ReplyDelete
 8. @Milena si pe mine m-ar tenta un kit d-asta cu ceara si fard dar inca nu am apucat sa iau unul. Bine ca ai gasit un produs cu care sa te intelegi bine :)

  ReplyDelete
 9. Eu nu prea mă pricep la capitolul asta iar astfel de postari sunt binevenite

  ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram