Promotii tentante in DM

RO: Până reuÅŸesc să termin articolul de azi, în care vă voi spune câte puÅ£in despre cum au decurs primele peeling-uri chimice, vă las cu câteva promoÅ£ii de la DM, care mie mi s-au părut foarte tentante.

În primul rând, L'Oreal a relansat fondul de ten Mat'Magique căruia Adiana i-a dat deja undă verde în ceea ce priveşte ingredientele, iar până pe 5 Februarie îl găsiţi la 33 lei în loc de 60 lei. O ofertă foarte bună, deci dacă vă tentează şi vi se potriveşte vreo nuanţă, e ocazia perfectă să-l luaţi pentru a-l încerca.



Apoi, o altă ofertă tentantă, tot pentru un fond de ten, de data asta nu este vorba de vreun produs nou dar unul destul de lăudat. Puteţi achiziţiona fondul de ten Rimmel Wake Me Up la preţul de 24 lei, în loc de 48 lei


Şi dacă sunteţi fane ale BB Cream-urilor gen Garnier, Maybelline, etc, cei de la Nivea au lansat un BB Cream pe care îl puteţi lua la preţul de 25 lei şi mai primiţi pe lângă BB Cream un pachet de 25 şerveţele demachiante.


Catalogul cu toate promoţiile îl găsiţi aici (prima parte) şi aici (a doua).

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

11 comments:

  1. Mama, ma tenteaza grav ambele fonduri de ten, desi nu sunt eu mare consumatoare... :D

    ReplyDelete
  2. Aoleu, abia mi-am cumparat fond de ten. Dar Mat Magique are o textura <3

    ReplyDelete
  3. am cautat ingredientele de la BB cream Nivea. Sunt fff bine, numai cateva ingrediente din coada sunt mai nastrusnice (dar oricum nu prea conteaza, sunt in concentrati ff mici), in rest chiar e super ok. Cel putin fata de BB cream Garnier e lux. Si e si mai ieftin :))

    ReplyDelete
  4. Vreau fondul de ten de la Rimmel!!!! :D

    ReplyDelete
  5. Am incercat fdt-ul de la Loreal , dar mi s-a parut prea .... cremos , pudrat..nici nu stiu cum sa il descriu .
    Cat despre BB Cream de la Nivea...pretul e nesimtit de umflat. In Auchan e la 18 lei ...

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  7. @iguanitza ah, da? Nu ma asteptam sa fie chiar asa, adica stiu ca umfla preutile destul de bine dar credeam ca macar se merita pachetul bb cream+servetele demachiante, aparent nici asa. :|

    ReplyDelete
  8. Buuuun, good to know ! O sa cumpar bb -ul de la Nivea pt mom.

    ReplyDelete
  9. @FromMegwithLove Sincer, am gasit articole in germana si nu m-am obosit sa le traduc. :) Din cate am vazut are acoperire mica, d-asta ziceam de Garnier si Maybelline, dar e mai bine formulat.

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram