Rimmel Apocalips Stellar&Nova


RO: Bine ca au aparut in sfarsit Rimmel Apocalips in magazinele din Romania iar cu ocazia asta m-am mobilizat sa fac swatch-uri pentru lacurile de buze. Era si timpul, zic eu. :)
Deci, daca nu sunteti prea ocupate cu pregatirile de Paste, sau intr-o pauza, va invit sa admirati 2 dintre nuantele disponibile.

Atunci cand au aparut in Anglia s-a creat asa o frenezie cu Rimmel Apocalips, toata lumea le iubea, toata lumea le lauda, americancele probabil suspinau impreuna cu restul lumii pentru ca nu le aveau si trebuiau sa si le ia din Anglia. Acum pot sa spun ca dupa ce incerci unul iti si da seama de ce. Eu am fost sceptica mult timp si am crezut ca sunt acelasi lucru cu Xtreme Lip Cream-urile de la NYX, cel putin asa parea din poze dar nu, m-am inselat amarnic.

Imi place descrierea disponibila pe site-ul UK asa ca am vrut sa v-o arat si voua:
"It's the End of Colour as you know it! The intense rich colour of a lipstick, enhanced by a satin smooth shine. It's neither a lipstick, nor a gloss...it's BIGGER than both! Long live the colour!"


Tubul lacurilor Apocalips e interesant, design-ul capacului sigur atrage atentia si inovatiile nu s-au oprit doar la exterior. Aplicatorul este unul de tip buretel dar are o mica gaura in centru in care ia produsul din tub si apoi il distribuie pe buze. Mi-a placut ideea si mi s-a parut ca functioneaza bine, niciodata nu am simtit ca am aplicat prea mult produs deodata.

Consistenta este destul de lichida, se aplica foarte frumos si usor pe buze, uniform, este foarte pigmentat si obtii o culoare intensa si opaca dintr-un singur strat. Iar pe cat de mult imi place cum se aplica, pe atat de mult imi place si cum se simte dupa ce il aplici, este foarte light, nu-l prea simti si nici nu este lipicios, poate doar usor insa nimic deranjant. Intr-adevar, are pigmentatia unui ruj dar usurinta de aplicare si finish-ul unui luciu de buze.

Si la capitolul rezistenta mi se pare ca se comporta foarte bine. Se transfera usor, insa am observat ca se ia destul de unifor si ca pe masura ce trece timpul pateaza buzele si ramane culoare pe buze chiar daca luciul si majoritatea produsului s-a dus de pe buze.

Din pacate, nu am decat 2 nuante moentan, Stellar si Nova. Stellar are o nuanta cameleonica, un corai-roz cu tente neon pe buzele mele care, in functie de lumina, tinde mai mult catre rosu sau chiar catre fuchsia si mi-a fost foarte greu sa-l surprind in poze asa cum il vedeam eu pe buze dar pe lumina care a fost ieri, asa se prezinta.

Nova in schimb e o culoare mult mai potolita un roz destul de inchis si nu prea tipator incat sa-mi placa mie, mi se pare o nuanta minunata pentru cele care nu se incumeta la nuantele intense dar nici nu vor clasicele nuante de nude. Daca vreti, puteti spune ca e o nuanta de zi insa, daca nu stiti inca, eu nu fac astfel de discriminari cand vine vorba de rujuri.






In schimb vreau sa-mi exprim dezamagirea legata de gama de nuante disponibila in Romania: doar 6 din 13 iar fabulosul rosu, Big Bang nu. Eu ca o adevarata optimista ce sunt, am sperat ca vor fi adus macar ceva din nuantele noi, lansate in iarna insa toate fac parte din culorile initiale lansate la inceputul lui 2013.

Nuantele disponibile la noi sunt: 2 dintre nude-uri (nu m-am uitat exact care), Celestial, Nova, Stellar si Apocalyptic. Pentru restul raman tot site-urile din UK (Asos, Feelunique).

via

Produs Rimmel Apocalips lip lacquer
Nuante disponibile
6
Textură lichida
Rezistenta pana la 6 ore
Cantitate
5.5 ml
Expiră  24 luni de la deschidere
Ingrediente  -
Rezumat + aplicare usoara si uniforma
+ rezistente
+ nuante pigmentate
- se transfera foarte usor

Unde cumpar magazinele care comercializeaza Rimmel
Pret (nu stiu inca exact, cel recomandat e 26 lei)
Rating:

Ati incercat Apocalips, va tenteaza?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

7 comments:

  1. N-am incercat, dar cu prima ocazie ma duc in Auchan. Stiu ca am pus doua pe lista, dar nu mai stiu care. Trebuie sa o gasesc pe undeva..la mine e o never ending list situation :))) Cand ma vede lumea, eu fac liste.
    Eu ma bucur ca macar le-au adus si pe astea..colectiile noi mai avem de asteptat, dar cum ai zis si tu: thank god for online shopping :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. :))) Si eu aveam cateva pe lista si toate dintre cele care nu se gasesc deloc la noi, si Apocalyptic ma tenta dar seamana mult prea mult ca nuanta cu proaspatul TF Melted Fuchsia, asa ca m-am abtinut. Vezi ca ar mai fi si la 1001 cosmetice dintre nuantele celelalte. Pup :*

      Delete
  2. Replies
    1. Citisem la tine dar mi s-a parut cam suspencta diferenta pentru ca e cam mare fata de pretul recomandat, n-or fi la reducere la 16 lei? Si nici nu am mai ajuns prin alte magazine ca sa vad ce preturi mai sunt, cel putin la mine in zona nu e decat DM-ul :((

      Delete
  3. Vreau si eu:) Nova imi place tare mult!

    ReplyDelete
  4. omg, ce tare imi plac nuantele astea doua!!

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram