Shopping lotiune micelara Yves Rocher vs Ivatherm

Hello ladies!

Nu am stiut cum sa nu va induc in eroare si sa credeti ca este un review. Nu, nu este un review, doar ca un fel de update la o dilema pe care am avut-o si discutat-o cu Iguanitza. Exact a doua zi dupa review-ul la Cosmetic Plant Beauty Milk, in care ziceam ca as vrea sa incerc lotiunea micelara, au aparut 2 review-uri pt varoiantele Yves Rocher (Iguanitza) si Ivatherm (machiajochi.ro). Iguanitza povestea ca si-a luat-o din catalog si a costat-o 29 ron si ca a vazut ca ar fi reduceri in magazine si ca ar fi si apa micelara la o reducere de 50%, deci 22 ron fata de 44 cat e pretul intreg. In acelasi timp, stiti ca este din nou promotia la lotiunea micelara Ivatherm, 2 la pret de 1 si costa in jur de 45 ron.


Cand am citit review-ul de la Iguanitza chiar am ajuns intro dilema: pe care sa o cumpar? Si m-am hotarat sa merg intai in Unirea la standul Yves Rocher sa vad cum sta treaba si apoi trec pe la Centrofarm. Ei bine, am fost prost surprinsa cand am ajuns in Unirea si am constatat ca nu era niciun fel de reducere la apa micelara. A mai fost cineva la Yves Rocher zilele acestea? Ati vazut cumva daca era sau nu la reducere apa micelara? Ma gandesc ca poate or fi astia din Unirea nesimtiti si n-au pus nicio reducere. Nu m-am putut lua de vanzatoare pt ca era doar o tipa si era cam ocupata, am nimerit exact cand erau mai multe cliente care cumparau si n-am putut s-o iau la rost cu reducerea de care stiam :((

Deci, in final, alegerea a fost usoara :) Lasa sa incurajam si cosmeticele romanesti, nu? Din pacate nu voi face un review la ea decat prin mai (daca nu apar prea multe pana atunci...hahaha), probabil, pt ca astept sa creasca temperaturile  ca sa folosesc lotiunea micelara si pe moment raman la demachinatul Cosmetic Plant

Credit foto: prima poza, a doua

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

4 comments:

  1. cred ca s-a terminat acea oferta cu lotiunea micelara redusa cu 50%, acum e alta pt 8 martie, m-am uitat pe site-ul lor si s-a schimbat oferta, iar eu as alegeo pe cea de la ivatherm am mai multa incredere in ea:D:))

    ReplyDelete
  2. @Alia - Mersi de info. Si eu tot asa, am si cumparat Ivatherm-ul, dar 22 de lei as fi dat pe apa micelara Yves Rocher ca sa vad cum e, 44 nu. ;)

    ReplyDelete
  3. si eu folosesc demachiantul de la Cosmetic Plant, si imi place mult. nu l'as da pe altceva:)
    pupici:*

    ReplyDelete
  4. @Iulia - i totally agree, dar ma gandesc ca atunci cand o sa fie caldurile alea ingrozitoare n-o sa fie prea placut sa aplic ceva atat de cremos si d-aia am facut provizii de pe acum (daca tot era la oferta si tot ziceam ca as fi curioasa sa incerc) :))
    pup :*

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram