5 oje pentru toamna

RO: Daca acum doua saptamani v-am prezentat 5 rujuri pentru toamna, pentru azi am pregatit ojele si abia asteptam sa vi le arat. Aveam selectia facuta de ceva timp insa am vrut sa astept vremea perfecta pentru a vi le arata dar pana de curand nici nu s-a prea simtit ca ar fi toamna, cu siguranta nu pe caldurile care au fost in Septembrie. Eram nerabdatoare sa va arat ce am selectat pentru aceasta toamna, de fapt asa sunt mereu atunci cand vine vorba sa cotrobai prin colectia mea de oje in cautarea acelor culori perfecte pe care sa vi le prezint, uneori e putin mai greu pentru ca nici nu vreau sa ma repet de la un an la altul asa ca trebuie sa iau in considerare ojele pe care vi le-am prezentat deja in anii anteriori. Dar, pentru anul acesta, am ceva intens, ceva clasic, culori inchise, evident dar si ceva mai atipic.


OPI Venice the Party?


Desi colectia de toamna, Venice, vine cu niste propuneri usor neobisnuite in materie de oje pentru sezonul rece, aceasta oja m-a cucerit complet in momentul in care am vazut-o pe unghii si cu siguranta va atrage, nu numai atentia, dar si complimente. O ascultam sambata pe Catalina Stoica care ne povestea despre tendintele in manichiura pentru toamna/iarna si a mentionat culorile inspirate din natura. Cred ca turcoazul lui Venice the Party se incadreaza nemaipomenit in tema.

Inglot #714


Nu se poatea sa nu va arat un visiniu frumos, doar merge de minune in aceasta perioada iar alegerea din acest an vine de la Inglot. Nu-i asa ca si voua va vine sa cautati prin colectie dupa nuante caramizii, visinii si burgundy atunci cand vine toamna? Cam asa am patit eu si imediat mi-am adus aminte de aceasta oja Inglot care, chiar daca nu am apucat sa v-o arat pe blog, va pot arata o poza postata acum ceva timp pe Instagram.

Barry M Gelly Blackberry


V-am aratat turcoaz, insa pentru iubitoarele de nuante mai inchise, am aceasta oja de la Barry M. Oja are intr-adevar un finish lucios, frumos insa formula nu se usuca foarte repede asa ca oricum va recomand sa aplicati un top coat de uscare rapida peste. Iar dupa, sa va bucurati de nuanta intensa de albastru.

Nails inc. Mayfair Lane


Nude-urile revin in forta pe unghii in acest sezon, insa de aceasta data nu vorbim de gri-uri usor colorate asa ca din vasta mea colectie de "nuduri" - not! - am ales rozul pastelat de la Nails inc. Mayfair Lane. Este o nuanta clasica, eleganta, sofisticata si chiar daca formula ei  nu este la fel de buna ca a celorlalte oje Gel Effect, mi se pare ca este totusi prietenoasa pentru un roz pal.

Yves Rocher Gel effect lacquer Framboise Intense


Din nou o oja cu gel effect in denumire si din nou o nuanta pentru iubitoarele de culori clasice. Este un rosu foarte frumos, usor spre zmeuriu, dupa cum ii spune si numele nunatei. Din nou, o formula care se aplica foarte usor si oja e opaca dintr-un singur strat. Nails inc. Victoria Crescent este usor mai roz decat Framboise Intense dar v-o recomand ca optiune mai "budget friendly".


***

Acestea au fost cele 5 recomandari pe care le-am pregatit pentru voi, cu greu am reusit sa ma opresc la ele. Mai aveam putin si iar ajungeam la o postare cu 10 oje insa revin cu inca 5 recomandari in iarna, pana atunci poate reusesc sa va arat pe blog toate ojele din acest articol.

Care sunt ojele voastre preferate pentru aceasta toamna?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

2 comments:

  1. Imi plac la nebunie oja Inglot si oja Nails inc. <3 Eu pusesem ochii pe oja roz de la Nails inc in colaborare cu Victoria Beckham <3.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu evident ca o am in wish list pe cealalta in colaborare cu Victoria, cea rosu-portocaliu. :))

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram