Astor Style Lip Lacquer Shine vs Matte


RO: V-am promis in Monthly review: Februarie 2015 ca revin in weekend cu mai multe detalii despre Astor Style Lip Lacquer in nuanta 150. Pentru ca aceasta gama este noua,  m-am gandit ca ar fi util sa va dau cateva impresii despre el, poate va ajuta sa va decideti daca sa le incercati sau nu.

Noua gama promite:
Culoare intensă prin conÈ›inutul de pigmenÈ›i puri, acoperire completă È™i uniformă a buzelor, cu aplicare uÈ™oară, îngrijire avansată pentru buze cu ingrediente hidratante, confort la purtare È™i rezistență îndelungată, fără să se întindă sau să fie lipicios. 

Dupa ce am studiat colectia de nuante disponbila si m-am gandit la nuantele din colectia mea, am ales 150 Georgeous Style, un rosu superb care face parte din gama cu finish lucios. Ce-i drept, am aflat asta abia acasa atunci cand l-am aplicat si am vazut ca ramane lucios si apoi am cautat mai multe informatii pentru ca eu vazusem initial una dintre nuantele mate.


Si ce diferenta mare este intre cele doua variante, lucioasa si mata. Daca ati vazut propunerea de machiaj pentru Valentine’s Day, probabil ati vazut ca am incercat si Matte Lip Lacquer in nuanta 230 Live your own Style. Cel mat are o consistenta foarte placuta si se simte foarte bine pe buze in timp ce varianta lucioasa este lipicioasa si cat timp l-am purtat am simtit ca si cum ma strangeau buzele, deci departe de comfortul promis. Cel mat rezista foarte bine pe buze pentru ca dupa ce-l aplici se usuca, cel lucios se transfera si intinde foarte usor, un lucru neplacut daca e cumva vant si ai parul desfacut.

Exista totusi si cateva aspecte pozitive:  culoarea superba - un rosu deschis aprins, o nuanta primavaratica – si chiar daca se transfera, in final ramane culoare pe buze, ca si cum ai fi folosit un lip stain.



Ca o concluzie, pentru mine Astor Style Lip Lacquer este o dezamagire si nu va recomand sa luati vreuna dintre nuantele lucioase insa va recomand Matte Style Lip Lacquer, cu o formula total diferita si mult mai buna. Le puteti distinge usor fata de cele lucioase pentru ca pe ambalaj este trecut Matte.

Va las cateva poze pentru a vedea si toate nuantele celor doua game:


pics via


Ati incercat vreunul dintre noile lacuri de buze Astor?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

5 comments:

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram