Colectia mea de rujuri * II - burgundy *


RO: Saptamana trecuta am inceput sa va arat colectia mea de rujuri si am inceput seria cu rujurile rosii iar saptamana asta am vrut sa continui cu rujurile burgundy. Tot e sezonul lor si m-am gandit ca poate asa va dau vreo idee.  Eu va povesteam prin postarile recente (inclusiv in retrospectiva lunii Septembrie) ca am tot purtat aceasta culoare pe buze, spre sfarsitul verii parca imi era asa un dor de rujuri in nuante mai inchise incat parca numai asta am purtat.

colectie rujuri burgundy Catrice Maybelline Farmasi Flormar

 Catrice Ultimate Colour 340 Berry Bradshaw

Rujul Catrice este unul dintre preferatele actuale. Este cremos si hidratant, foarte usor de aplicat, finish lucios iar culoarea nu este chiar foarte inchisa. Poti controla foarte usor intensitatea nuantei pe buze si mi se pare un punct de plecare pentru cele dintre voi care inca nu au curaj sa poarte nuante prea inchise.

Maybelline Water Shine 14 Berry Cream

Rujul asta este cel mai vechi din colectie, dar asta cred ca va puteti da si voi seama avand in vedere ca nu se mai gaseste aceasta colectie de rujuri. Este unul dintre cele doua rujuri preferate din liceu iar culoarea este superba, nu stiu cum de-am ales-o asa inchisa si mata, avand in vedere ce rateuri dadeam pe-atunci, ce rujuri sidefate si ce nuante de roz. Asa ca il pastrez ca amintire, primul meu ruj “statement”.

Farmasi True Colour 22

Am fost foarte placut impresionata de produsele Farmasi atunci cand le-am descoperit si rujurile True Color s-au numarat printre produsele preferate pentru ca sunt pigmentate, cremoase rezista binisor iar pe atunci costau doar vreo 7 lei. Un adevarat chilipir. Farmasi True Colour 22 mi se pare si el un ruj bun pentru cele care vor sa poarte culori mai inchise dar nu foarte intense. In cazul meu chiar asa a fost.

Flormar LongWearing L10

La piece de resistance. Un mov pruna intens, o nuanta inchisa care necesita “cojones” pentru a o purta si iesi cu un astfel de ruj pe buze, mai ales ca ai sanse foarte mari ca lumea sa se holbeze la tine din cauza asta dar eu ador culoarea rujului. Din nou, acea formula excelenta a rujurilor LongWearring pe care am tot laudat-o: cremoasa, pigmentata, rezistenta si culori mate.

colectie rujuri burgundy Catrice Maybelline Farmasi Flormar

***

Daca ati ratat cumva vreuna dintre postarile acestei serii sau daca pur si simplu vreti s-o revedeti , iata lista lor:

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

7 comments:

  1. Maaaama, ce frumoase sunt toate! Desigur, trecem pe wishlist doar primele 3, ca nu am eu cojones de al patrulea. Imi aduc aminte rujurile Watershine, stiu ca aveam o nuanta similara cu a ta, primita de la o prietena si ma tot straduiam sa aplic cu mana usoara. Cred ca am si niste poze de pe atunci... :D

    ReplyDelete
  2. Imi place rujul de la Flormar. :)
    Am pus ochii pe ceva asemanator la Rimmel - Dark Night Water - Oops ii zice, dar nu am gasit nuanta pe nicaieri. O mai caut, daca nu ma orientez spre rujul de la Flormar.
    Pup!

    ReplyDelete
  3. Mie chiar imi place ultimul, cel de la Flormar. Culoarea mi se pare deosebita! Am incercat rujuri Seventeen, Astor, si Miss Sporty. Din gama Flormar recunosc ca inca nu am incercat nici un ruj. Il pun pe whishlist!

    ReplyDelete
  4. Nu am avut niciodata un ruj de la Flormar, dar cred ca in curand voi avea:) Acesta al tau are o culoare superba!

    ReplyDelete
  5. Frumoase nuantele. Am zis sa incerc si eu un ruj Farmasi True Color...maine sper sa gasesc o nuanta pe care sa o port mai mereu! :)

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram