10 oje de toamna 2014

RO: Daca e toamna inseamna ca e timpul o noua postare cu 10 oje de toamna. Daca nu ati prins postarea de anul trecut, aruncati un ochi peste ea pentru ca anul acesta am ales cu totul alte oje. Nu am vrut sa se repete vreuna dar inca imi plac foarte mult recomandarile facute anul trecut si abia astept sa mai port dintre ele, mai ales Peggy Sage Mystic Violine, Kiko 245 si Orly Wandering Vine.

Mi-a fost destul de greu sa gasesc 10 oje pentru ca am constatat ca nu am prea multe nuante tomnatice noi dar intr-un final m-am hotarat asupra ojelor asa ca haideti sa vi le arat.


1. Max Factor Sheen Merlot

Nu puteam sa nu includ oja Max Factor pe care v-am aratat-o saptamana trecuta pentru ca un visiniu este perfect toamna, cu atat mai mult cu cat variatiile acestei culori sunt un trend important pentru acest sezon.

2. OPI On Her Majesty’s Secret Service

Va mai amintiti de OHMSS? V-am prezentat-o chiar in prima postare a acestui an. Este o oja speciala, una dintre preferatele din colectia mea de oje dar cat a fost cald si frumos afara nu prea am avut ochi pentru ea. Am avut cateva tentaive de a o purta insa culorile vii au castigat asa ca m-am gandit ca acum ar fi vremea s-o mai scot din sertar.

3. Sally Hansen Jungle Gem

O oja creme intr-o culoare superba pe care am luat-o cu gandul la toamna.

4. OPI San Tan-tonio

Am observat ca tind sa neglijez nuantele de nude dar nu si de data aceasta. Am putut admira manichiuri cu nuante de nude in prezentarile colectiilor toamna-iarna Helmut Lang, Rodarte, Kate Spade, Carolina Herrera iar propunerea este OPI San Tan-tonio, o oja creme din colectia Texas.

5. Golden Rose Color Expert #41

Recent am purtat pe unghii Do You Have This Color In Stock-Holm?, un albastru-violet din colectia OPI Nordic , o culoare care m-a cucerit de cand am vazut-o. La Cosmetics Beauty Hair, a doua zi dupa ce mi-am facut manichiura cu DYHTCISH, am ochit oja Golden Rose intr-o nuanta aproape identica si am luat-o instant.


6. Golden Rose Holiday #58

Eu inca nu m-am saturat de oje texturate si imediat mi-a fugit gandul la Holiday 58, un mov inchis cu sclipici in nuante de galben si mov.

7. Alessandro #23 Baccara Rose

Cotinuam seria de variatii pe visiniu cu oja Alessandro, formula nemaipomenita, culoarea trandafirilor de un visiniu intens si un luciu deosebit.

8. OPI I Sing In Color

Pana ajunge in Romania colectia Gwen Stefani Holiday va recomand una dintre ojele colectiei din primavara, asa ca sa incheiem capitolul ojelor visinii.

9. Rimmel Space Dust 005 Total Eclipse

Inca o oja texturata, Total Eclipse este un negru cu sclipici teal/mov si din nou, imadiat mi-a fugit gandul la ea. Am stiut de la inceput ca vreau s-o includ in postare si astfel sa va aduc aminte de ea.

10. Golden Rose Rich Color #102

Pentru ultima recomandare, revin la ojele in nuante deschise iar griul mov al ojei Rich Color m-a cucerit de la prima vedere. Am purtat oja si vara dar recent am realizat ca-mi plac nuantele de gri colorat in aceasta perioada si chiar sunt in cautare de noi nuante.

***

Shop the post: 

  • diversitatea cea mai mare de OPI si alessandro (si cele mai noi colectii) o gasiti la Topline
  • Sally Hansen gasiti in Sephora
  • Max Factor gasiti in diverse magazine, printre care lanturile DM si Douglas
  • Golden Rose gasiti fie in diverse magazine sau online pe cosmania.ro

Cum vi s-au parut recomandarile mele? Voi ce oje veti purta in aceasta toamna?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

12 comments:

  1. Holiday 58 am ales-o si eu pentru toamna asta, dar si multe nuante asemanatoare cu ale tale :)
    http://claudiaschoice88.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  2. Toate sunt superbe, am si eu cateva din ele si le iubesc <3
    http://unghiutele.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  3. eu am doar Holiday-ul. Sunt superbe toate!

    ReplyDelete
  4. Imi place mult aia de la Golden Rose. Pe unde se gasesc astia?

    ReplyDelete
  5. Sunt foarte frumoase toate, dar in mod special imi place ultima oja (cea de la Golden Rose) :*

    ReplyDelete
  6. Faine culorile, grena-urile au un loc special in inima mea, totusi si mi-am gasit multe de iubit in articolul tau de anul trecut. :) Ma bucur ca ai gasit un albatru pe gustul tau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu, chiar ma gandeam ca imi lipsesc oje albastre frumoase si ca vreau macar una pentru ca cele doua Rimmel 60 seconds pateaza unghiile ingrozitor si cu tot cu base coat. Bu!

      Delete
  7. OPI On Her Majesty’s Secret Service si toate ojele Golden Rose sunt fantastice! Fiecare oja are ceva special!

    ReplyDelete
  8. Salut!

    Cred ca e cea mai frumoasa alaturare de oje de toamna pe care am vazut-o ... in aceasta toamna :))

    eu nu am o colectie chiar asa de mare, insa tot am si eu cateva piese de rezistenta :D

    din colectia ta cel mai mult mi-a facut cu ochiul opi - San Tan-tonio. din ce colectie e, ca nu imi e deloc cunoscuta, si se pare ca nici nu beneficiaza de vreo postare dedicata. o vedem in curand? :)

    toate cele bune si o duminica placuta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello!

      Ma bucur ca ti-a placut atat d emult si sper ca ti-a fost utila pentru inspiratie. :D Nu am niciun articol pentru San Tan-tonio inca, face parte din colectia Texas, deci fiind mai veche poate d-asta nu iti este cunoscuta. Fii sigura ca va ajunge pe blog doar ca vreau sa includ in articol toate ojele din colectia Texas pe care le am (pentru ca niciuna dintre ele nu e pe blog) dar celelalte 3 sunt jelly, deci am ceva de munca.

      Duminica placuta si tie! Pup :*

      Delete
  9. O oja albastra superba este Revlon-Royal.Cea mai frumoasa oja !

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram