Ins&Outs #6

RO: Nu a trecut foarte mult timp de la ultima postare, ba chiar foarte putin dar cum mi s-au tot terminat cateva produse de ingrijire a trebuit sa le gasesc inlocuitor, si cum au fost 3 dintr-un foc, am zis ca e timpul pentru o noua postare Ins&Outs. Bonus, produsul fara pereche, asa ca sa nu se piarda traditia. :))

Haideti sa va arat produsele in cauza


OUT: Avene Very High Protection Spray SPF50 for children *review* de care nu am fost multumita pentru ca imi lucea tenul si se ingrasa foarte repede iar filtrele chimice nu sunt chiar pe placul tenului meu. Descoperisem in toamna ca daca aplic crema dupa ce aplicam BHA dimineata, ma iritam, lucru care m-a facut sa mut BHA-ul seara. Dar, in lipsa de ceva mai bun, am tot folosit-o, mai ales dimineata cand ieseam la jogging.
IN: Nivea Baby Sun Protecting Lotion SPF50 *review* o mai veche cunostinta de care nu am fost foarte multumita dar atuul ei fata de Avene este ca nu mi-a iritat tenul nici macar o data si este mult mai ieftina iar eu vreau s-o folosesc pe corp (si chiar nu are rost sa dau cu o crema de 80 lei cand exista variante foarte bune dar mai accesibile). Am ales-o special pe cea Nivea pentru ca are o lista curata de ingrediente si am s-o folosesc inclusiv pe ten atunci cand ies la alergat. Atunci, chiar nu ma mai intereseaza textura, finish si cum se simte pe ten ci vreau strict protectia solara.

OUT: L'Oreal Sublime Soft Gel-Cream Wash *review* produs pe care l-am terminat acum ceva timpsi intre timp am terminat si spuma Boots Simply Sensitive, ba am incercat-o si pe cea Balea pe care o am in varianta travel size si pe care am zis ca o s-o folosesc in calatorii.
IN: Paula's Choice Earth Sourced Perfectly Natural Cleansing Gel *link* ultimul produs din gama Earth Sourced pe care nu-l incercasem. Crema am avut-o acum 2 ani si mi-a placut mult (review) iar lotiunea tonica o folosesc in prezent si din nou, imi place mult. Cleanser-ul a venit la fix, avand in vedere ca nu ma hotarasem asupra unui inlocuitor. Este cremos si bland, nu este genul de cleanser care face multa spuma dar mie imi place. Sistemul de dozare nu e prea minunat si nici mirosul. Daca nu sunteti familiare, gama Earth Sourced are numai produse cu 98% ingrediente naturale

OUT: Garnier Micellar Water *review* o lotiune micelara buna si mult mai accesibila ca Bioderma Sensibio H2O, care mi-a placut mult dar trebuie sa recunosc ca m-am bucurat atunci cand s-a terminat pentru ca de mult asteptam momentul ca sa pot incerca urmatorul produs.
IN: Nivea 3-in-1 Micellar Cleansing Water *link* este o micelara lansata recent, in Martie, care contine pe langa agentii de curatare si cateva ingrediente benefice pielii asa ca eram foarte curioasa cum e, iar daca tot a fost de curand la promotie in DM, am profitat de reducere si a mea a fost. Nu am simtit sa fie prea agresiva cu tenul si sa-l usuce, la curatarea machiajului se descurca bine si pare racoritoare atunci cand o folosesti. Am s-o mai folosesc putin si probabil voi reveni cu mai multe impresii.

IN: CND VINYLUX Weekly Top Coat ce face parte din sistemul VINYLUX ce asigura o manichiura impecabila timp de o saptamana. Eu sunt deja in a noua zi cu oja Lush Tropics si inca nu mi-a sarit iar pe langa asta, manichiura este inca foarte lucioasa, fara sa mai fi aplicat vreun strat suplimentar de top coat. Si pentru ca sunt sigura ca si top coat-ul a contribuit la rezistenta manichiurii, am sa-l folosesc si peste alte oje, sa vad daca si cat le prelungeste rezistenta si luciul.

***

Apropo de produsele de unghii, saptamana viitoare sigur voi publica rutina de ingrijire a unghiilor pentru ca s-a schimbat aproape total de la ultima postare de acest fel.

Ati incercat vreunul dintre produsele mentionate? 

PS: Pe pagina de Facebook, tocmai ce am pornit un concurs, daca va tenteaza premiul, aici gasiti toate detaliile pentru inscriere. 


Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

7 comments:

  1. Si eu tot Nivea Baby folosesc de aproape 2 ani. E super buna, ieftina, isi face treaba, punct.
    Am fost saptamana trecuta in Afi sa-mi refac stocul de Balea si bineinteles ca nu aveau bifazic..(ma duc saptamana asta iar), dar voiam si gelul de la L'Óreal pt ca il vazusem la tine :)) Ghici ce! Yep, nu il aveau nici pe asta..
    Astept pareri despre Nivea pt ca mi se termina L'Oreal si ofc postarea despre unghiute :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deci nu se aprovizioneaza cum trebuie DM-ul din AFI la cat de frecventat e. Vino la cel de la Obor, eu nu am avut niciodata probleme. ;) Pup :*

      Delete
    2. Pff..in capatul celalalt al Bucurestiului :)). Eh mai am DM-uri in jur, la Unirii cand am ore pe acolo, doar ca asta e cel mai la indemana. Nu inteleg de ce nu au marfa cum trebuie, doar sunt in ditamai mall-ul.

      Delete
  2. Eu chiar prefer gelurile de curatare care nu fac spuma!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu, dar stiu ca exista persoane care prefera opusul si d-asta am specificat. :)

      Delete
  3. Asa de mult imi doresc sa incerc lotiunea aia Baby, ca ma apuca nervii de fiecare data cand ajung in supermarket si nu e de gasit... Vineri am fost la Auchan, tocmai ce bagasera un stand mare cu produse pentru soare, nada! :((

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa stii ca nici in Bucuresti n-o gasesti mai usor, cel putin acum, am vazut-o intr-o singura farmacie, in Dr Taberei, la mama dracu'. In rest, ca la tine, nada!

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram