Digital Divas 2014


RO: Iata ca Digital Divas a ajuns la a treia editie, conferinta ce reuneste comunitatile beauty si fashion si gala de premiere iar eu voi asista in acest an in calitate de blogger oficial. O experienta noua pentru mine.

La prima editie nu am fost, dar am participat la cea anul trecut si pentru ca Sihaya's World fusese nominalizat la categoria Best Beauty Blog in cadrul galei Digital Divas. A fost o experienta frumoasa si am savurat atat sesiunile de conferinte cat si pauzele in care aveam ocazia sa stau "la taclale" cu colegele de blogosfera. Sper ca, spre deosebire de anul trecut, anul acesta sa fie totusi speakeri si pentru nisa de beauty.

Digital Divas inseamna inspiratie, comunicare, networking, si nu in ultimul rand, tendinte si oportunitati pe care comunitatea online de beauty si fashion trebuie sa le aiba in vedere. 

La finalul zilei va avea loc gala de premiere Digital Divas iar daca iti doresti ca blogul tau sa apara printre cei nominalizat, sa fie jurizat si de ce nu, sa castigi unul dintre cele 3 premii ale categoriei, ti-l mai poti inscrie pana pe 15 mai.

Inscrierile se fac completand un formular pe care il gasiti aici. Iar categoriile de anul acesta sunt:

Best Women Websites, Best Bloggers for Social Causes, Best Use of Photography in Blogging (Fashion & Beauty blogs), Best Instagram Account, Best Newcomer Fashion Blog, Best Newcomer Beauty Blog, Best Fashion Blog, Best Beauty Blog, The Digital Diva of The Year, Special Projects, People’s Choice Award.

Mai multe detalii despre Digital Divas 2014, de la program la speakeri, gasiti pe site-ul lor. Eu acum fug sa-mi inscriu blogul la Best Beauty Blog. :)

Ne vedem pe 3 Iunie, in Bucuresti, Palatul Ghika.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

1 comment:

  1. Ce dragut! Sunt curioasa cine va castiga si cum va fi :D

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram