Emerald green dress 2 ways


RO: Imi place verdele smarald la nebunie, chiar dinainte de a fi declarată culoarea anului de către Pantone, ba nu poate decât să mă bucure acest lucru pentru că asta înseamnă că brand-urile vor avea multe piese vestimentare în această culoare.

Eu astăzi vă arăt cum am ales să port această culoare minunată printr-o rochie de la TinaR, au o selecţie impresionantă de rochii elegante, care mai de care, şi nu o dată am intrat pe site-ul lor pentru a le admira. Şi pentru că nu m-am putut hotărî la o singură ţinută - voiam să o port neapărat cu pantofii Zara dar îmi place la nebunie şi combinaţia mov-verde iar rochia împreună cu trench-ul fac pereche bună pt o ţinută de primăvară - aşa că am ales să vi le arăt pe amândouă. :D

Rochia îmi place aşa de mult, m-a atras instant pe site, atât prin culoare dar şi prin model, am avut parte şi de o surpriză atunci când am primit-o: fermoarul de la spate e de jos până sus şi astfel o poţi îmbrăcă uşor şi de asemenea poţi crea o crăpătură jos dacă vrei mai multă libertate. Din păcate, se pare că nu numai pe mine m-a atras rochia iar stocul s-a epuizat dar puteţi găsi alte rochii verde smarald, la fel de frumoase.

Şi pentru că cei de la TinaR s-au gândit şi la voi, pentru orice comandă ce depăşeşte 50 lei puteţi folosi codul FRUMU pentru a beneficia de un discount de 10%. Codul trebuie introdus în căsuţă de voucher înainte de finalizarea comenzii şi îl puteţi folosi până la sfârşitul lui Martie.

Cum vi se par ţinutele, care vă place mai mult?



EN: I have been loving emerald green even before Pantone declared it as the color of the year, but doing that means that all the brands will have a generous selection of pieces in this colour, So yey for that!

Today I chose to wear this lovely colour in the form of a dress from TinaR, they have a large assortment of gorgeous dresses and I have found myself scrolling through them many times. And because I couldn't decide on one particular outfit - I really wanted to wear my Zara shoes but I also really like the purple-green combination and the dress paired with the trench can be a great spring outfit - so I photographed them both. :D

And for my Romanian readers, TinaR has a 10% discount code off your entire order when you spend 50 lei or more, just enter FRUMU in the voucher box before you finalize your order. You can use this code until the end of March.

What do you think about the putfits, which one do you like more?

emerald green dress



emerald green dress

emerald green dress

emerald green dress

emerald green dress

rochie - c/o TinaR (din pacate nu mai e disponibila :() /  trench, pantofi - random / umbrela luata din Paris :D

emerald green dress

emerald green dress

emerald green dress

emerald green dress

rochie - TinaR / pantofi - Zara / palton - H&M / geanta - Oasap / colier - Accesorize

emerald green dress

emerald green dress

emerald green dress

emerald green dress

emerald green dress

oasap bag zara shoes

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

25 comments:

  1. Wow, love the dress!
    Verdele a fost mult timp culoarea mea preferata, nu ca nu ar mai fi, dar am mai adaugat si alte culori.
    Imi plac ambele tinute, dar parca un pic mai mult a doua combinatie.
    Sa le porti cu placere!

    ReplyDelete
  2. Ce frumosi sunt pantofii de la Zara si gentuta:D. Caut si eu de ceva timp o gentuta asa, dar se pare ca norocul nu e de partea mea..:p

    ReplyDelete
  3. Ce fain arati! Imi plac toate combinatiile tale curajoase, plus buzele rosii, la care m-ai instigat! Si esti singura persoana care a putut face asta, apropo!

    ReplyDelete
  4. Si mie imi place verdele de muuult timp, abia astept infuzia de haine verzi in magazine. Iar ultima imagine e my fav, asa chic si feminina e!

    ReplyDelete
  5. Pretty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  6. Ce draguta e rochita si ce bine iti sta parul ! Foarte faina postarea.

    ReplyDelete
  7. Foarte frumoase ambele tinute! Iti sta foarte frumos cu rochita :)

    ReplyDelete
  8. @blueroses ma bucur ca-ti place. :) Adevarul e ca nu cred ca poti spune ca ai doar o culoare preferata si atat, cu atatea posibilitati frumoase, eu trec prin faze de culori diferite. :)

    ReplyDelete
  9. @Aminara hm...trebuie sa gasesti pe undeva, poti cauta si pe chinezi. :D

    ReplyDelete
  10. @Sadie mersi. :* Wow, ma bucur ca am reusit sa te tentez cu buzele rosii si sa te determin sa-ncerci culori mai tari pe buze. Pup

    ReplyDelete
  11. @Alice wonders Si eu abia astept. A bine, o poza fara mine si aia e prefrata ta? :P Macar ma consolez cu faptul ca e singura poza facuta de mine. :))

    ReplyDelete
  12. tinuta imi place mult, as purta totul exact asa. sincer, nu ma pot decide ce imi place mai mult - rochia verde smarald minunata, paltonasul albastru puternic, pantofii wow sau colierul delicat si totusi care iti atrage privirea...mai astept si alte tinute, te pup :)

    ReplyDelete
  13. hmm... feed-back... ciorapii cu cel putin 2nr mai mari :)

    ReplyDelete
  14. N-am ce sa exclud, toate imi plac. Rochia iti vine ca turnata.
    Am dat si eu o comanda la TinaR de Black Friday, 3 rochii si toate 3 mai mari decat 36-le pe care il port eu de obicei. Pacat, a trebuit sa le returnez, m-am cam ofticat.

    ReplyDelete
  15. @Milena really? awww...ce ma bucur sa citesc asta, si sper sa revin cu mai multe tinute, acum ca e mai buna vremea. :*

    ReplyDelete
  16. @Papadiile Ruxandrei :( imi pare rau, si eu am avut emotii legate de numar, dar am comandat 34, ce port eu de obicei si a fost ok. De obicei ajuta sa te uiti la ghidurile de marimi ca sa vezi dimensiunile, eu de obicei dupa asta ma ghidez online. :*

    ReplyDelete
  17. E splendida rochia...si modelul si culoarea. Cred ca s-a epuizat rapid stocul pentru ca eu am mai intrat zilele astea si chiar n-am vazut-o pe site. E superba!

    ReplyDelete
  18. Cred ca a doua combinatie e favorita mea, geanta si pantofii sunt absolut wow! :D Imi place si fermoarul de sus pana jos al rochiei, arata foarte bine.
    Pupici

    ReplyDelete
  19. Rochia ca rochia..dar PANTOFII Zara m-au dat pe spate!!!!!!

    ReplyDelete
  20. Adoua tinuta e mai frumoasa,imi place si geanta rosie si pantofii Zara, desi imi par incomozi.

    ReplyDelete
  21. @SihayaUn mare avantaj pe care l-ai avut de m-ai convins a fost faptul ca avem nuante similare la par si ten. Am zis ca, daca la tine arata ok, inseamna ca nici mie nu mi-ar sta rau.
    Inca mai sochez lumea cand apar asa, mai ales pe sotul meu, care imi zice ca iar port rujul ala?! El, saracul, inca nu si-a dat seama de diferenta dintre cele 3.

    ReplyDelete
  22. Pretty, pretty, pretty, te prinde de minune combinatia!

    ReplyDelete
  23. Pantofii rosii sunt superbi! Iar rochia...Arati foarte bine asa, te prinde!

    ReplyDelete
  24. E superba rochita, iar pantofii ii vreau :D sa le porti cu placere :)

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram