Review: Masca pentru fata Apidermaliv [RO]








RO: Iar am ramas in urma cu review-urile, incredibil de in urma, cerd ca ar trebui sa stau si sa scriu numai review-uri dar nu stiu daca v-as exaspera sau v-as plictisi prea mult.

In orice caz, continuam seria de review-uri pentru produsele din gama apicosmetica Apidermaliv, in caz ca ati ratat cel facut balsamului de buze il gasiti aici, cat despre cel al cremei de fata este facut inca din primavara cand tocmai se lansase crema.

In momentul care am aflat ca aceasta gama va contine o masca de fata pentru tenul uscat abia am asteptat sa ajunga produsele in manutele mele si sa incerc masca pentru ca in perioada aia ma confruntam cu desertaciunea de pe fata.

Descrierea produsului*:
Adresabilitate
Tenurile uscate si foarte uscate

Actiune
Masca pentru fata Apidermaliv este o masca hranitoare adresata tenurilor uscate. Cu 100% ingrediente naturale, este un rasfat regal pentru tenul matur si uscat. Ingredientele active: laptisorul de matca, uleiul de masline, untul de shea si mierea sunt puternici aliati in lupta impotriva ridurilor accelerand circulatia sangelui in tesuturi.


Mod de utilizare
Pentru un efect maxim se recomanda curatarea fetei cu apa calda, aceasta lasandu-se umeda. Masca se aplica intr-un strat subtire si uniform cu degetele pe fata si pe gat. Lasati masca sa actioneze 5-10 minute apoi indepartati cu apa calda. Tratamentul se repeta cel putin o data pe saptamana.

Cantitate: tub 50 ml


Pret: 12-15 lei

Unde cumpar: aici, filialele Apicola sau magazinele naturiste

Valabilitate: inscriptionata pe fiecare ambalaj

Ingrediente:
ulei de masline, miere de salcam, ceara de albine, unt de shea, laptisor de matca, ulei de catina

Quick pros and cons:
+ ambalaj ce faciliteaza folosirea
+ hidrateaza bine fata
+ 100% natural
--- foarte greu de inlaturat de pe fata


Detaliere:

- Masca pentru fata Apidermaliv vine intr-un tub de 50 ml, ambalaj ce usureaza mult folosirea, unde mai pui ca este si igienic.

- Textura mastii este una destul de densa dar incontactul cu pielea calda pur si simplu se topeste si se intinde fara probleme pe fata.

- Mirosul este unul foarte placut, de miere iar culoarea este o nuanta usor portocalie.

- Este un produs 100% natural (stiu ca pentru unele din voi conteaza mult acest aspect, nu ma ghidez dupa acest aspect dar il pot aprecia), fara iritanti si plin de ingrediente hidratante.

- Cand am primit-o initial am folosit-o frecvent pentru ca aveam tenul foarte uscat si chiar am simtit ca m-a ajutat, dupa ce indepartam masca tenul se simtea fin si hidratat. Cum ziceam si mai sus, era o desertaciune si o descuamare pe fata mea dar stiam ca ma pot baza pe masca in a ameliora situatia, pentru ca pana la urma uleiul de masline, untul de shea si mierea sunt toate ingrediente foarte hidratante si de mare ajutor cand ai astfel de probleme. A fost utila si cand am reinceput sa folosesc "infamul" (as in the infamous, am zis sa nu folosesc termenul englezesc, dar zau ca suna mai bine :)) ) Retin-A.

- Doar ca, fiind atat de grasa se indeparteaza foarte foarte greu de pe fata, trebuia sa dau de multe ori cu apa pe fata si de fiecare data dupa ce mai indepartam putin din masca trebuia sa ma spal pe maini pentru ca ce luasem de pe fata era pe maini si degeaba mai dadeam asa pe fata ca degeaba as fi dat. De vreo 2 ori am apelat si la gelul de curatare ca s-o indepartez, doar sa mearga mai repede :D. Din acest motiv, o data ce tenul si-a mai revenit nu prea m-am mai incumetat s-o folosesc asa des.

- Desi cantitatea este mai mica decat in mod normal (75 ml) este nevoie de o cantitate mica de produs pentru a acoperi fata si gatul (eventual) deci nu se consuma foarte repede.

 - Stiti ca v-am zis ca mi-am luat lavetele de microfibra, intentionez sa incerc sa indepartez masca cu laveta, ma gandesc ca asa va merge mai repede, deci am sa revin cu un update.

LE: V-am promis ca o sa va spun cum e sa indepartezi masca cu lavetele iar astazi m-am aventurat in a-mi aplica masca pentru ca tenul meu e cam nemultumit si drept urmare s-a hotarat sa se descuameze intr-o veselie. Ei bine, a fost o placere sa indepartez masca cu laveta, am indepartat-o foarte usor, fara sa-mi devina mainile uleioase, laveta s-a spalat usor dup-aia si gata-i treaba. Acum sunt si mai bucuroasa ca mi-am luat acele lavete, salvatoarele mele :)

Concluzii:


Imi place aceasta masca, a fost de mare ajutor si voi stii dw acum acolo ca ma pot baza pe ea daca se mai intampla sa ajung cu tenul in starea de uscaciune de acum cateva luni.



Voi ce secrete aveti pentru hidratarea pielii atunci cand este uscata?
*sursa info: www.complex-apicol.ro

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

1 comment:

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram