Mica povestioara ft. crema Gerovital H3 hidratanta

Hello ladies!

Voiam sa fac un review dar am fost asa de ocupata ca n-am apucat, voiam sa fac si niste poze sa v-o prezint pe "Marie" dar nu mi se descarcase acumulatorul de la aparat so am zis sa postez o mica povestioara pe care o aveam pregatita. As putea spune un review intro poveste, am si o morala la sfarsit :D. Lectura placuta! ;;)

Cam acum un an am vazut la TVR1 un documentar despre ce insemna Gerovital in perioada lui de glorie  si cate a realizat Ana Aslan. Cat de apreciata era aceasta marca in strainatate, cate celebritati si personalitati politice importante au calcat pragul centrelor de tratare Gerovital si cum dupa comunism s-a dus totul de rapa.

Din exces de patriotism am zis sa-mi cumpar o crema Gerovital H3 (daca tocmai vazusem despre inovatia H3 si ce minuni promitea). Am ajuns acasa, am incercat-o dar n-am fost foarte multumita pentru ca, desi era o crema grasa tot nu-mi rezolva problemele si per ansamblu n-am simtit ca minunatul H3 isi face treaba.

Timpul a trecut , eu am lasat crema deoparte, pana cand a avut tata un mic accident la deget (si-a bagat degetul in elicea avionului - aeromodel- in timp ce era motorul pornit). Spre norocul lui nu a ramas fara deget dar a ramas fara unghie iar dupa operatia de reconstructie a venit sa-mi ceara o crema grasa cu care sa se dea pe deget pentru ca pielea era f intinsa si uscata de la atat iod. Eu i-am dat imediat crema de la Gerovital daca tot nu o foloseam.

Efectul a fost uimitor, unghia i-a crescut foarte repede, cativa milimetri pe saptamana. Cat a fost plecat in delegatie si nu a putut folosi crema abia daca-i crestea, deci am avut si comparatie, cu sau fara crema.
In concluzie mie nu mi-a facut cine stie ce dar a fost nemaipomenita pentru degetul lui tata si daca aveti vreodata probleme cu o unghie, daca va cade si vreti sa va creasca repede (as zice ca de 3-4 ori mai rpd, testat :P) va recomand aceasta crema.

Si pe final a sneak peak at "little" Marie (ca am apucat sa fac si eu acolo o poza buna, pacat ca era cam prafuita dar promit ca o s-o sterg de praf). Puteti sa ghiciti ce e? :>


 BI-LAL-KAIFA

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

2 comments:

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram